Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaaa la amiaz ?

azi sunt prinsa cu trebi de ale casei:((
nu prea am timp de forumeala si leneveala,asa se intampla cand e weekendu` prea scurt ptr tot ce vrei sa faci:(
bagajul ptr spital nu am reusit sa il fac,nici nus` daca voi reusi vreodata,bine ca am tot ce imi trebe.

m-am amuzat si eu de saracii sotzi,al meu vrea sa asiste la nastere tura asta insa ma mai gandesc... nu prea vreau sa il am prin preajma,daca e cuminte poate il i-au cu mine

muffinutza,bebelusha mea era intoarsa de pe la 27s/28s,nu mai stiu exact.e normal ca apoi sunt prea mari si nu prea mai reusesc sa se intoarca in pozitie de start

in 2s am scan si abia astept

al meu sotz nu are curajul sa ma faca nici intr-un fel,i se pare absolut normal sa ma ingras cand sunt burticoasa,ma mai incurajeaza el ca nu sunt grasa,ca arat bine,ca mai vrea inca 2 puradei,nu conteaza cat ma ingras,acu exista operatia ptr slana etc etc
e un dragutz,nu prea ii place lui sa ma mangaie pe burta sau sa vb cu bebelusha cum fac ai vostri,se simte prost,parca vb singur,cand e mare ca Ebonee si are pe cine chinui si cu cine se juca,daaaaaaa
nu ii mai prin pe acasa

va pup si va doresc o saptamana frumoasa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

P.S. am vazut burtici "la termen" ,poate se mai anunta vreo zmeurica ca vrea afara

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andreea, si eu am dureri de CM. De obicei noaptea ma trezesc ca ma doare burta, dar dupa ce ma duc la baie si ma pun in pat imi trece. Eu fac legatura cu mersul la baie, dar vad ca fetele zic de contractii.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

fetelor eu stiu ca-s contarctii negative pentru ca ma avut dureri ca de ciclu pana in saptamana 16 de la saptamana 6.Aia era amenintarea de avort pe acre am avut-o...fetele de la Fiv stiu povestea....cedeaza cu no spa si odihna.......

Si atentie ca suntem in saptamani mari.....

Doamne ajuta sa fie totul bine la noi toate.sa aveti grija de bebei si de voi....

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza,fetele!

Inru scurt sa-i raspund muffinutzei,revin mai tirziu,sunt in plin elan creator ,am treaba muulta,randament sub limita,abia ne-am sculat,a inceput fiica-mea scoala...mai avem inca 7 sapt pina la vacanta de vara .

Deci,muffinutza,fiica-mea nu a fost niciodata cu capul in sus in burtica,era asa si la 22 sapt,si la 25,si la 33 si la final.Un procent din bebei prefera pozitia asta.
Fiu-miu,acum,sta complet transversal,capul in dreapta,picioarele in stinga...am miine 32 de saptamini pline,deci intru in cea de-a 33 si am slabe sperante sa se mai intoarca...

Acum cu miscatul jos,eu tot v-am mai intrebat,eu il simt demult miscind tare jos,in kiloti si chiar mai jos .Nu stiu dar cred ca depinde mult de starea muschilor tai,de constitutie(burta mea e pe lungime,nu pe latime,eu am fost mereu ingusta),de pozitia copilului,de greutatea copilului,in concluzie,de multe.
Eu am cezariana de 7 ani,nu am avut niciodata nici cea mai mica problema,e mica,practic o dungulita alba,daca nu stii,nici nu bagi de seama.Offf,ce-ar fi sa va fac o poza sa va arat?

In rest,desi am o mare varietate,nici eu nu m-am hotarit la caricior,dar chiar deloc.Alea mari is faine,is robuste,is super pt primele luni dar apoi ar trebui sa cumpar altul pt calatorii,etc.Mai cugetez inca!

Dintre fetele care lucreaza si stau mult pe scaun la pc,nu va doar noada fundului?Serios,eu nu mai pot,la fiecare ora imi fac masaj,nu stiu ce sa mai fac,mi-am pus perne,scaune le-am tot schimbat,e la fel...aveti si pt mine vreo slutie?

Gata,ma duc la trebi!Zi buna si racoroasa va doresc!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

multumesc mult de pm,sunte-ti niste scumpe!!
ce de burtici frumoase mai ales acelea care v-ati intalnit in grup ,ce fain o fi !!
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem bine, dus copil la gradi, facut piata, am mai luat 2 kg capsuni, azi sper sa mai fac o portie de dulceata, dar mult mai moale.
am reusit sa pun pozele din weekend si cu burtocul:
http://www.dropshots.com/giova1#
si
http://www.dropshots.com/ioanaP#

dupa ce pun ciorbitza la foc, revin sa vad ce ati mai scris.
si o sapt. buna sa aveti!

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffi- si la mine este burtica jos , dar a fost de la inceput mai jos, fata de prima sarcina, acum am realizat si eu ca s a mai lasat un pic si mai jos, dar nu stiu...insa stiu de la prima sargina ca s a lasat jos exact cu doua sapt pana sa nasc; cam pe 1 oct. am simtit o sprijinita pe picioare in timp ce stam jos pe scaun si pe 14 noimb. am nascut; dar eu una cred ca depinde de fiecare corp in parte asta;
referitor la kg, si eu am luat 11 kg pana acum si am dureri de coloana din cand in cand, dar suportabile; pozitionarea cu capul in jos a bebelului am citit ca se face inainte de sapt. 28, la mine nu stiu cum este insa o simt trasversal si asa am citit si pe net ca asa sta la placenta previa; pupici leutzului

fetelor cu zmeurici- demult timp tot vreau s ava intreb...voi ati facut vaccinul antitetanos? mie mi a zis dr de fam. ca trebuie sa l fac pe la 7-8 luni si sa l intreb pe dr . am uitat, sper sa nu mai uit sapt viitoare, insa; zice ca se face la gravide pt. a evita infectarea pt. ca la nastere se umbla cu instrumente metalice;

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.30 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau!
Muffi este ideal sa se intoarca acum.Ca mai pe urma cam greu cu intorsul.Legat de bunavointa "celor apropiati",eu prefer sa raman tacuta si macar pe forum sa ma gandesc la altele.Nu am fost scutita nici eu si daca ma pun sa va povestesc veti avea aceeasi senzatie ca si mine,adica va veni sa le smulgeti capul personagiilor.Va dau una de proba"sa zici merci daca apuci sa nasti"!!?!?!wtf???Incerc sa le ocolesc cat se poate de mult si basta.Iar daca vor indrazni sa ma stereseze dupa nastere cum ca nu e bun laptele si altele...cat oi fi eu de rac fraier si inghititor de de toate,voi lua atitudini extreme.Sper sa nu fiu fortata sa se ajunga acolo,niciodata nu am avut orgasm cand a trebuit sa aplic metoda.Dar sunt momente cand tre sa te mai gandesti si la pielea ta.
Carucior in principiu pana la 6 luni e bun landoul.Daca optezi fara tre sa ai grija ca scaunelul sport sa se incline pe grade si la nou-nascuti e f imp sa stea perfect la orizontala.Rotile e bine sa aibe suspensii,macar in fatza.Si e bine ca sa fie mari si moi(macar alea din spate).Ori ca sunt ca anvelopele ori ca sunt din silicon moale.De preferat maner reversibil,bare din aluminiu-sa fie usor.Si sa prezinte siguranta,sa fie bb legat bine in el-cat mai multe puncte de prindere fixe.Acelasi lucru este valabil si pt scaunele de masina.In rest mergi pe ce iti place:materialul si alte accesorizari-husele pt picioare,husa de ploaie,plasa de tzantzari,etc.
Cu burtica lasata au ba...eu zic ca mai ai si acum a fost doar o sperietura.Si sa stii ca durerea poa sa fie si daca se incoarda ca nu-i convine cum ai miscat,dar nu se rupe BBle sau Doamne fereste altceva.A mea practica chestia asta cu succes pe pielea mea si tre sa ma conformez.La inceput m-am speriat si eu dupa care am prins figura si acum ne stimContractii dureroase..uite tocmai le am de aseara(ma doare ca la menstra).Plus ca m-a luat cu o clisma naturela la 5 am din somn dulce,de la sindromul intest iritabil...de am spus ca mor.
Nu mai stiu cine a pus deja o listuta pe mailul comun cu ce trebuie cumparat acum.Daca ai nelamuriri intrebi.
Iar depsre nasteri...hai ca nu suntem nici primele nici ultimile care o comitem.Eu ma consolez cu astaNu e placuta nici una din variante,cel putin nu de vazut.Daca faci ceza e f imp sa te ridici cat mai repede,cam la 12 ore e ok si mai repede dupa unii dr-i chiar-ca sa repui circulatia sangelui in picioare ca la carte.Nu sa te apuci sa faci cross,doar sa te ridici din pat.Apoi cresti treptat timpul de sedere in picioare,ai sa vezi ca rezistenta va creste impreuna cu nr de ridicari/pasi efectuat(i).Prima tura de ridicare e mai aiurea,cam toate femeile povestesc ca nu e mirific si tre sa fii curajoasa,chiar daca initial iti va fi frica.Pt ca nu vei pati de fapt nimic rau.In plus cum spuneau si fetele,bble va fi un bun motiv sa o faci.Pt ca dupa cat de des te vei ridica,te vei simti mai bine si vei putea sa fii alaturi de el cat mai repede posibil.Nici vorba ca nu poti sa-l tii in brate,dar da vei avea nevoie de ajutor in altele.Lasa ca suntem aici si ne vom invata unele pe altele cum sa procedam in functie de ce vom intampina pe parcurs.
Trimit mesajul asta si mai revin.Ca vreau si eu sa rad de masculiSWi sa vad daca reusesc sa pun pozicile,daca nu mai tarziu,ca inca nu sunt ok la burti.Pupa n-are treaba,miscoteste de zor

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata...am revenit:
Nusy ce frumos ai povestit despre tot. ma bucur ca popasul la Elias a fost ok, sper sa venim toate la fel de incantate, nu conteaza unde nastem. vrem poze cu printesita ingrid!
Motana iti trimit imediat un PM.
Cornelia ma bucur ca te simti bine.
Muffi bine ai revenit!
Imi pare rau ca te-ai confruntat cu nopti nedormite si dureri.
Bb e ok ca s-a intors de pe acum, al meu s-a intors mult mai repede...de pe la 6 luni si ceva.
mQQm tare m-am distrat de sexul masculin. asa este...e o ruptura intre noi...nu putem simtii anumite dureri, dar cred ca ar fi de ajuns sa ne vada in plin travaliu, ca sa stie prin ce trecem.
Eumada si eu de abia ma misc in cada. al meu vine singurta sa vada ce fac, daca nu aude ceva miscare. ieri dupa dus, stateam pe wc si imi masam picioarele. rapid a venit sa vada daca nu am patit ceva. hai ca mai avem putin....
meleea ati rezolvat cu mutatul?
Alina asa tarziu se termina scoala la voi? cand incepe noul an?
dariaioanaxxx nu am facut vaccinul si nici nu il voi face. Nu e obligatoriu, si chiar in camp nu vom naste.
Blanca v-ati apucat de zugravit?

am inceput sa-mi pun hainele pt. maternitate la un loc, caci al meu barbat e tare precipitat. le aveam puse in dulapuri, si ma gandeam ca le pun in geanta la momentul respectiv...ei na...nu se poate.

merg sa-mi intind hainele...as mai aduna si eu din casa...dar nu prea am chef.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput