Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)
Raspunsuri - Pagina 12
micaalsa spune:
Motana, trimite-mi si mie te rog pe privat de unde sa iau dvd-ul dr.-lui. Mersic
AnamarialuiIulia (23.03.2006) si34+ cu Teodora
Nasterea printesei
alinutza78 spune:
Muffinuta edit:
Eu ma epilez cam odata la 3 saptamani..si ma intoarce femeia ca un miel la frigare. Singura chestie e ca nu mai stau pe burta, stau pe o parte. Sa le vezi ce dexteritate au....doar nu suntem primele gravidutze cu dureri de spate si imobile care merg la epilat.
Cat despre junghiuri...la orice intoarcere mai brusca, te anunta organismul ca stai cool, ca nu mai esti ca inainte...ia-o mai usor. Deci a fost o intindere de ligamente..ceva.
Matcha-oana ti-am trimis pe PM contul si parola unde poti vedea pozici cu gravidutze.
Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
alinutza78 spune:
mqqm super comic cu barbatii prezenti la cursuri. Unde merg eu, cursurile sunt impartite in module de pregatire pentru nastere si module de ingrijire a bebeusului. La primul curs de pregatire pentru nastere, era plina clasa de viitori tatici...constiinciosi, cu bloc-notesuri si cu pixuri, si chiar plini de ei..."uite ma ce tare sunt...o sa-mi ajut nevasta sa nasca". Numa' ca moasa a facut o imprudenta (cel putin asa zic eu)..a inceput modulul (care contine 7 teme a cate o ora si jumatate) cu DUREREA. La final de curs ma distram copios...toate gravidutzele stateau relaxate (probabil informatia le relaxase mult...ca de durere isi inchipuisera ele) cu picioarele desfacute de ziceai ca sunt la expulzie....pe cand barbatii tineau picioarele stranse...da' stranse, stranse..si constipati tare..si majoritatea nu notasera nimic. Moasa pe langa explicatii a tinut mortis sa si demonstreze prin gesturi si filmulete video ce inseamna durerea...asa ca fusesera filme horror pentru tatici. Concluzia: la urmatoarele cursuri de pregatire pentru nastere s-a redus considerabil numarul taticilor (si la aia se vedea clar ca nu venisera de buna voie)...
Cumplita treaba arsurile alea...somn usor
Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru
pooh spune:
Neata burtici!!!!E vacanta!A dormit printesa mea pana la 9.30Muffi,imi pare rau ca ai probleme,dureri,incearca sa nu te mai stresezi,mai ai un pic pana iti vei tine minunea in brate!Vad ca te-au lamurit fetele,iar pe nora incearca s-o ignoriPe mine de 2 zile ma dor soldurile si picioarele dimineata,dupa ce ma ridic din pat....pana imi fac rodajul si dupa aceea imi trece......Uoff,si mai vin si caldurile.....Ma duc sa mai strang cate ceva de prin casa,pana mai pot,mai tarziu nu-s in stare de nimic.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.
eumada spune:
Neatza fetele..nu stiu ce am facut dar am mai pus inca o poza in contul comun si inca una de doua ori ca le-am incurcat...neuronu asta.....
offfffff
poate o sa-mi fac mai multe poze cu burtoiu` desi simt ca nu incap in obiectiv sincer...
aseara am ramas intepenita in cada si sotul meu era la meci......daca nu avea o nevoie stringenta nu venea la baie...si m-a vazut grasa si mandra in cada...si tot el...."de ce nu te dai jos de-acolo"?Ce a urmat........jihadul nu altceva...saracu`...inainte de a adormi mormaia..mai am 7 saptamani....
il cred saracul doamne cat poate suporta un om?Eu sunt mai na ca nu ma lasa sa scriu cuvantul ciu**** de felul meu si acu` intrec masura.......ha ha
Sotii vostri cum rabda?
al meu spera sa treaca timpul mai repede....
numa` cand vede burtoiu ca tresalta si ies eun cap sau un picior asa....simte si la mana se topeste...
Madalina s30Eva-Maria
lorelay_28 spune:
Buna dimineata!
Muffinuta si la mine copilul s-a intors de la 29 de saptamani iar doctorul mi-a zis ca probabil asa va ramane. Cat despre burta si eu o simt putin mai jos, am comparat-o si cu burticile fetelor de pe mail-ul comun si intradevar este mai joasa. Dureri pana acum nu am avut, dar de aseara m-au luat niste dureri de burta care nici acum nu mi-au trecut. simt si niste intepaturi care am impresia ca vin din vagin, dar am citit ca este normal sa mai fie si contractii pentru ca astfel se pregateste uterul pentru nastere. In carte scria ca atata timp cat nu avem scurgeri, sangferari nu avem de ce sa ne ingrijoram.
Alinutza si Eumada am ras copios cand v-am citit povestile. Imi si inchipui cum stateau toti barbatii la curs cu picioarele stranse si crispati Si sotul meu a vazut cateva filmulete cu nasteri si de atunci nu mai vrea sa auda de nastere normala. Tot militeaza pentru cezariana, iar despre participarea lui la nastere...nici vorba. Cred ca ar ramane traumatizat daca m-ar vedea. In schimb este foarte grijuliu. cred ca va fi destul de posesiv cu fie-sa. De acum imi zice ca el nu o sa lase sa o ia toata lumea in brate, sa o pupe, etc... sper sa-si revina dupa ce o sa vada fetita
sa aveti o zi frumoasa!
30+viitoare mami de Maya Larisa
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Raportez si eu de ieri niste dureri de burtica si de solduri si mai ales de spate , dar ma gandesc ca este totul de la greutate , vi se intampla sa va mai doara burtica ca la ciclu?
Am inceput sa mai beau si eu putina coca-cola pentru ca am o stare de somnolenta si ma revigoreaza imediat , bine asta nu inseamna ca o sa fac exces !
s 34+
eumada spune:
andreea durerea ca la ciclu nu e buna e contractie dureroasa.
Orice alta durere dar nu durerea ca de ciclu..ia no spa si atai in pat sau du-te la medicul tau si fa-ti o ecografie.
probabil ai facut efort si bebe s-a suparat un pic.....
Madalina s30Eva-Maria
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_1979 Buna dimineata si de la noi! Raportez si eu de ieri niste dureri de burtica si de solduri si mai ales de spate , dar ma gandesc ca este totul de la greutate , vi se intampla sa va mai doara burtica ca la ciclu? Am inceput sa mai beau si eu putina coca-cola pentru ca am o stare de somnolenta si ma revigoreaza imediat , bine asta nu inseamna ca o sa fac exces ! s 34+ Andreea |
daca te doare ca la ciclu nu e prea bine,contractii....
baga un no-spa
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
Moniland spune:
Muffi, la eco de 26 sapt mi-a spus dr. ca o fetita e cu capul jos si una sta transversal. Si acum au acceasi pozitie. Acum nu stiu daca din cauza ca sunt doi si nu au loc sa se intoarca, dar ideea e ca la 26 sapt era deja cu capul jos.
Cu achizitiile pt bebe cam nasol ca si eu am zis ca sunt superstitioasa si nu iau nimic si m-am trezit ca acum de abia mai pot sa ma duc prin magazine ca obosesc repede.
Si nu mai pune la suflet ce iti zice nora lui barbatu'to. Si mie imi zicea lumea ca fiind doi copii in burtica ma fac cat o balena ... Nu am pus decat vreo 11-12 kg si acum mi se zice ca cel putin 15 kg sa pun ca sa am puse cat au pus ele la un copil.
Acum se leaga de mine cu faza cu alaptatul. Ca fiind 2 copii sigur nu o sa pot sa le alaptez. Ghici cat sunt de ambitionata.
Asa ca vb. numai sa se afle in treaba.
Cezariana, in Romania decurge f. probleme. De obicei se face rahi sau peridurala, f. rar generala. Stai o zi la terapie intensiva si apoi in salon. Taietura va fi destul de mica si ascunsa in chilotei. Refacerea depinde de organism. Uite-te la nusy ca dupa 3 zile a plecat din spital.
Va pupam
33+Laura Ioana Irina Maria