Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Cornelia , daaaa nu stiam, nu sunt internauta .Este prima data cand sunt inregistrata pe un forum ,ca altfel nu am timp de chestii deastea dar DC iti da dependenta

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele am trimis poze cu Ingrid pe contul comun,deocamdata.Cand le descarc pe webshot le voi pune si aici,la subiect.
Vizionare placuta!!!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nussy am vazut zmeurica ta , e adorabila, e asa micuta, poza cu mana ta si piciorusul ei e super , mi se pare mie sau seamana cu tati? oricum sa dea Dumenezeu sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata

spune-mi gaurile in urechi le-ai facut in spital? daca da cine? cand? si cat
mersi
te pup

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pai suntem ca-n familie...ce mancam, facem, cumparam, griji, nervi...

Eu am gasit in farmacie biberon NUK BPA free, nu stiam ca fac si cei de la NUK. Nu mai aveau de sticla.
Suntem in saptamana 30, neincheiata...vin si eu din urma, mai incet, ca-i greu!
Seara devine cel mai greu: imi ard picioarele si merg sa le ud de 2-3 ori/noapte; dorm cu perne la spate, aproape ca-n fotoliu stau, nicidecum culcata...iar diminetile cantarul arata +. Cred ca nu ma mai cantaresc ca ma oftic zilnic.
Mananc pepene verde mai toata ziua si nu mai tarziu de ora 19 seara....ce-i drept ma constipa fierul, cred ca d'asta se depune!
Daca incerc sa vad partea buna: inca ma mai incap unele incaltari, verigheta imi vine, am putut sa-mi tai unghiile la picioare. Presimt ca nu va dura mult!

Ca si Meleea, si eu vreau cat mai multe intimitate! E asa bine ca suntem la casa noastra si soacra e departe( Tot in oras dar nu mai stam in aceiasi scara de bloc).
Meleea, tu le-ai atentionat pe bunici...eu nu am apucat, caci soacra-mea si-a facut planul pentru prima luna dupa ce nasc: va merge intr-o excursie afara si vrea sa o ia si pe fii-mea. Ea considera ca ne face noua un bine, dar se insala amarnic, eu nu-mi las copila sa plece peste granita, si mai mult decat atat, vreau sa fie cu noi cat mai mult cand vine bb, sa nu se simta izolata, pe locul 2!
Asta e, voi apela la tatal meu daca voi avea nevoie de ceva, doar pe el il mai am si ne intlegem super. De la socrii chiar n-am pretentii, dar vad ca hotarasc cum le taie capul, fara sa intrebe.

Cornelia, nu-ti fie teama de nasterea indusa, nu va fi mai grea ca cea naturala-naturala! Aceleasi analize le-am primit si eu, nu le-am facut inca. Sa-mi spui si mie cat trebuie sa pregatesc pentru ele.

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, scumpa foc prima zmeurica. Si ce bine iti sta cu ea. Sa fie sanatoasa si norocoasa!

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Va rog frumos, cine imi spune si mie cum intru pe contul comun?
Dau de baut!

33+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

grishca ti-am trimis PM cu contul si parola

vizionare placuta

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

o seara frumoase la toate burticile.
incerc sa va mai scriu cate ceva despre mine, va multumesc ca v-ati gandit la noi.
eu maine intru in 32 de saptamani, de citit am reusit sa recuperez tot dar de scris e mai greu.
si eu ca muffi, dureri de spate rau de tot dimineata cand ma trezesc o ora sta la 90 de grade nu pot ajunge la verticala. am avut zile cu contractii dureroase si am plans de frica (sotul s-a speriat rau).
in rest bblina avea acum 2 sapt 1300 de grame e bine, slava domnului, colul e inchis inca, rapotam 11 kg in plus si sper sa nasc in august, sa reusesc sa ajung pana pe 10 macar.
grishca ti-am trimis pm cu contul comun.
felicitari nusy pentru printesa, sa va traiasca si sa va bucurati o viata impreuna.
ma duc sa stau in pat pt ca desi am schimbat scaunul tot nu pot sta mult.
la serviciu inca ma mai duc, parca muffi intreba da si eu conduc inca am o pozitie de bar la volan dar e mai bine decat cu ratb-ul.
va pup, va citesc in continuare si sper sa mai pot intra.

doinique cu Lucia

32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Grishca ai PM!

Nusy cat de mica si bucalata e printesa
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai fericire !!!

abia astept sa imi tin si eu zmeurelul in brate

Thea s34 cu Serban Alexandru

mai sunt 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

buna seara tuturor,

Eu nu sunt prea bine. Astazi am avut o zi foarte grea, m-au enervat multe persoane la birou, si sunt foarte deprimata . Dau vina si pe hormoni...Chestia e ca l-am agitat pe bebe aiurea, si stiu asta, insa stresul asta... Saracul, m-a lovbit ceva mai rau la un moment dat, de dimineata m-a durut un pic in partea dreapta sub ficat (prima oara cand ma doare asa) iar acum seara imi pulseaza partea de jos a abdomenului. Astea sunt contractiile b-hicks? E normal sa apara de acum? Mai am 2 saptamani si scap de birou, si poate asa o sa ma relxez si eu un pic...sper. Ideea este sa scap de stres.
Ca sa ma mai relxez, azi am luat un incalzitor de biberon, un aparat de muls (manual) si recipiente pentru laptic matern.
Am bagat si jumatate de cutie de inghetata , si parca m-a mai ajutat un pic .
Sper sa ma lase pulsattile astea, si aper sa nu fie nimic rau.

Va pup si va doresc o seara buna!

Mergi la inceput