SUTETI FERICITE?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

lucrurile marunte NU ma fac fericita, dar imi dau posibilitatea sa realizez ce marunte sunt nefericirile mele.

nimic

Asa si eu...Numai ca nefericirile astea marunte...lasa urme...rod...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Eu in general sunt fericita.
Doar ca uneori ma ajunge plictiseala atat de tare incat devin profund nefericita . Si-atunci ma cert si-apoi regret dupa care ma impac si re-devin fericita. E cam stupid dar uneori intre momentul in care ma cert si momentul in care ma impac ceva se schimba in atitudinea celor cu care ma cert si uite asa, pentru o vreme macar, monotonia dispare. Totusi as prefera sa nu fie nevoie sa ma cert ca lucrurile sa se mai schimbe. Uneori nu e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

s-a mai pus intrebarea asta pe forum mai demult si mi-a ramas un raspuns intiparit in minte:
"nu sunt nefericita"

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu sunt decat o pusculita cu bune si rele, incerc sa fac fata eroziunii si ma suresciteaza maruntisul. Sunt o supravietuitoare, in fond.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

DA sunt fericita pt ca am un sot care ma iubeste si il iubesc din toata inima ,mai am si momente cind ma simt nefericita dar trec peste ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Sunt fericita atunci cand sunt numai eu si sotul meu si copii mei. Cand parintii nostrii isi vara nasul cu fel si fel de indicatii la noi in familie sunt tare nefericita. Noi doi si cei doi copii ne simtim tare bine impreuna si suntem cu totii fericiti. Fericirea mea vine mai mult de la faptul ca am un sot minunat si doi copii frumosi fara de care noi nu putem sa stam si nici ei fara noi.

Mergi la inceput