SUTETI FERICITE?

SUTETI FERICITE? | Autor: cristal7

Link direct la acest mesaj

Cu ceva timp in urma cineva ma intrebat daca sunt fericita si acesta intrebare ma pus pe ganduri.Par nefericita sa ma intrebe asa ceva?M-am intrebat de mlte ori ce este fericirea si mi-am dat seama ca noi intelegem fericirea diferit ,in functie de starea noastra din acel moment,de ziua in care suntem ,de luna in care suntem ,de persaonele cu care intram in contact si ea,FERICIREA,este diferta de la om a om.
Dar daca privim in sufletul nostru si incercam sa gasim esenta fericirii ne dam seama ca ea este forte complexa.Mi-am dat seama ca pt mine iubirea ma face fericita.Imi place sa simt respiratia sotuli meu langa mine,imi place emotia pe care o simt si acum cand vine acasa,cand ne intalnim.Sunt fericita cand imi simt copilul in brate si cand rade.Sunt fericita cand ma plimb pe malul marii,cand urc pe munte,cand ma plimb prin parc,cand vad padurile de foiase toamna,cand vine primavara,si cand vine Mos Craciun.
Sunt fericita cand fac sarbatorile cu familia,sunt fericita cand stau si citesc o carte,cand rasare sarele si cand apune.Ati vazut ce frumos este cerul la apusul soarelui?Lucrurile marunte ne fac fericite dar si vantul care ne sufla in par ne poate face fericite.Trebuie sa ne bucuram de fiecare lucru,traire si stare pe care le avem.Fiti fericite ca viata este scurta si nu trebuie irosita.

Mamica luiAlinuta prichinduta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu sunt fericita.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , sunt fericita. Mai multe lucruri fac zambetul sa apara pe fata mea , unele chiar tampite dar ce mai conteaza?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

lucrurile marunte NU ma fac fericita, dar imi dau posibilitatea sa realizez ce marunte sunt nefericirile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Nu sunt fericita.
Sunt un tip uman predispus nefericirii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu sunt fericita .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sunt fericita mare parte din timp si ma stradui sa nu las momentele de nefericire sa se adancesca

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

din punctul meu de vedere, fericirea este relativa, si asa cum ai spus si tu, e perceputa diferit in functie de diverse stari, momente, trairi...

da, sunt fericita... am momente cand sunt extrem de fericita, si am momente cand sunt mai putin fericita... insa pe cat posibil incerc sa evit starile de nefericire. Prin nefericire inteleg neimplinire sufleteasca, spirituala (si de orice fel), prin nefericire inteleg tragedii (nenorociri), prin nefericire inteleg suferintza fizica, psihica, prin nefericire inteleg rautate si indolentza, prin nefericire inteleg ne-iubire, egoism si falsitate... si insiruirea poate continua; pe toate astea incerc sa le tin cat mai departe de mine sa le inlocuiesc cu clipe de FERICIRE - construite din visuri marunte [:-)]

o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileana

Nu sunt fericita.
Sunt un tip uman predispus nefericirii...

ileana

adica victima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

....eu sunt fericita tot timpul...cand n-am motive ,inventez...,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput