SUTETI FERICITE?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui sissica

....eu sunt fericita tot timpul...cand n-am motive ,inventez...,

vreau si eu un

Sissica la fel si eu.Atitudinea pozitiva si optimismul genereaza fericire.Deci da,sunt mereu fericita si zambesc tamp de multe ori

_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Uitati-va la ziua de azi! /Cea de ieri e doar un vis./Iar cea de maine doar viziune;/Un AZI bine trait face/Din fiecare ieri un vis de fericire,/Din fiecare maine o viziune a sperantei!~~Kalidasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

si eu sunt fericita si ma simt si norocoasa atata timp cat prin greutati cu brio .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Sissica,parca as fi raspuns eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:
citat din mesajul lui

Nu sunt fericita.
Sunt un tip uman predispus nefericirii...

adica victima

...Daca vrei, victima vietii mele....
Eu pot deveni nefericita si daca nu-mi place cum bate vantu'....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Ileana, o fi hormonii de vina? sau o depresie poate.
si eu am stari sus-jos, inainte de CM imi vine sa plang din orice. sau alteori ma bucur de orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microcires spune:

Cu citiva ani in urma am citit un quote care mi sa intiparit in memorie....calitatea vietii noastre depinde de gindurile care le avem.Ceva de genul asta...sunt cu totul de acord....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Eu am ajuns la concluzia ca fericirea e foarte greu de definit si de descris...si e greu sa stii daca esti sau nu fericit. Eu cred ca fericirea se masoara in momente intense, pe care le traim cu toata fiinta si a caror valoare o constientizam de multe ori abia cand ele s-au transformat in trecut. Se spune ca, de obicei, cand esti fericit nu te gandesti la asta...pentru ca esti prea ocupat...cu fericirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Eu creed ca fericirea adevarata exista, dar dureaza putin... Freud spunea ceva de genul:parca intreg Universul si-a adunat fortele ca sa-l impiedice pe om sa fie fericit!
Asa ca eu consider ca e ok daca sunt multumita si nu mi se intampla ceva rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Ma bucura f mult sa vad cu multe sunteti fericite. Intrebarea m-a dus cu gandul la " Fericirea e un lucru ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata."
Si eu sunt fericita, sau chiar daca nu sunt imi place sa imi impun aceasta stare de fericire. Nu are rost sa ne amaram viata din cauza problemele, pentru ca viata e scurta si frumoasa asa cum este ea cu bune si cu rele.Daca suntem sanatosi, nu vad de ce nu am fi fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

"Formula fericirii mele: un Da un Nu si o linie dreapta..." F Nietzche a zis o si eu mi am asumat o

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput