Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Carla felicitari mamica luptatoare! Sa va traiasca Larisa!
Relusha, Dani3lla, Eritina, Mada77, Raluca-Ioana, Clodyac, Cristinamaria, Ramona P, Kiralina, Nicuratze, Miruta felicitari! Sa va traiasca puii!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 fetele,mai devreme am schimbat una bucata copil si hai sa-i dau sa pape.. mami de Miruna(29 mai) |
cris diaia m-am invatat minte si schimb copilul dupa ce papa ... al meu mai nou face caca 2 secunde dupa ce primeste pampers nou ..nu inchid bine pampersul ca il vad cum se strimba si imi arata ce gindeste el despre pampersul cel nou ..si sa nu uitam ce e baietel si deobicei ii place sa faca pisu in timpul schimbarii..deci eu nu schimb doar pampers, schimb hainele cu totul..
o intrebare la mamicile de baietei: voi inainte sa inchideti pampersul puneti putulica sa stea in sus sau in jos?
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica si Sebastian
blue77 spune:
Carlafelicitari , ma bucur ca totul a fost cum ti ai dorit
Noi suntem ok, cu partzuri ne laudam si noi si cu caca cum schimbam pemparsul, si cu pipi peste tot tot la schimb, mereu uit sa fiu pe faza
Colici avem ceva, sau dimineata de la 6 la 7 sau in timpul zilei...asta e...mai e putin si scapam de ei.
La noi e o vreme de noiembrie sa ti tai venele.....
Botezul o sa l facem pe 12 septembrie am sunat preotul si am retinut data...cam tarziu dar cum toata lumea e in vacanta pe aici....
Hai ca a adormit brotcelul ma duc sa calc
Voua vi s a intamplat sa aveti stari de lesin si dupa nastere, eu am avut sambata asa cu greata, o fi de la oboseala?
strunfita spune:
citat din mesajul lui CarlaV Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci sunte bine . Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Felicitari!!!
Ma bucur ca ai nascut asa cum ti-ai dorit!
p.s. Acum asteptam sa ne spui ce vei face ... Parca asa era, nu?
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cris_82 spune:
LauraOana...........a mea nu se suporta pipilita sau kktita sub nici o forma..nici cu papa nu o pacalesc..ce mai,daca nu o schimb nu vrea san si pace.Ca sa nu zic ca in timp ce o schimb face pipi..si nu oricum,ci cu ditamai jetulca zilele trecute am smuls pampersul de sub ea de ziceai ca am manusa de baseball in mana si incercam sa prin pipiul,iar ea nu mai putea de fericire
blue...........si eu dupa ce am nascut simteam ca lesin si in 2 secunde dormeam de nu mai stiam de mine..dr. a zis ca de vina e oboseala si o sa dureze putin ,dar ca o sa ma refac
mami de Miruna(29 mai)
Flobaby spune:
Fetelor, pe mine ma doare spatele de vreo 2 ore..........Am luat no-spa si nu mi-a trecut. Alte simptome nu am , doar senzatia ca se deschide ceva acolo jos ( s-ar putea sa fie si paranoia ). A, si faptul ca mi-a zis d-na doctor sa ma astept in orice clipa sa vina..........( dupa UM am trecut de 40 saptamani..)
Cred ca-mi intra morcovul mai adanc!!!!!!!!!!
Travaliul poate incepe si cu dureri de spate parca, nu?
38 + Maria Ioana
blue77 spune:
Flobabyeu zic ca sunt contractii, si eu le simteam in spate, sunt conbtractii care se simt la burta si altele la spate...chestia e ca daca sunt contractii adevarate care lucreaza colul nu trec cu calmante...
Si eu am avut asa 2 zile inainte sa nasc...
baby-first spune:
FELICITARI CARLA !!!!!!!!!!!!!!! Esti o luptatoare si DD ti-a ajutat sa nasti asa cum ai vrut tu!!! Perineu intact? SUUUUUPER!!!
Larisa, bine ai venit pe lume , sa cresti mare si sanatoasa!!!
Noi am avut ieri botezul, am fost cuminte doar la sfarsit nu ne-a prea placut si am plans un pic, o sa pun poze mai tarziu.
Am mai vazut o garmada de poze super cu copii frumosi
Ariciul meu doarme acum dupa ce a facut putin circ si a avut niste colici nasoale, asta dupa ce i-am dat vestitul Infacol. Nu stiu ce sa mai zic, dar cateodata este apa de ploaie.
Fetele nu stiu ce sa mai fac!!Ma doare un sfarc de mor! Am avut o ragada dar la un moment dat a disparut. Acum, nu stiu de ce, pentru ca vine foarte mult lapte din el, dar Alesia nu suge bine din el. Se ineaca, inghite aer si trage de el de nu mai pot. Poate imi dati niste idei, ce as putea sa fac ca am alaptat plangand azi din nou
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
Deea_24 spune:
citat din mesajul lui CarlaV Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci sunte bine . Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
WOW, ce surpriza!
FELICITARI CARLA! LARISA BINE AI VENIT PRINTESA MICA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Flobaby spune:
Mersi Blue . Deja am pus pe toata lumea pe jar (ca sunt la birou inca) si unii vor sa ma duca cu forta la spital. Dar nu cred ca nasc acum - ma doare doar spatele si nu mi-a curs nimic ( nu m-i s-a rupt apa.........).
Sa vdm ce se mai intampla...................
38 + Maria Ioana