Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 10
Deea_24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lu_mary23 buna fetelor eu sunt mariasi am nascuto fetita de curand o dulceata de copil nasterea a fost pentru mine cel mai frumos lucru din viata mea si am avut noroc de ceamai buna doctorita din lume |
Felicitari Mary! Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
ganesha spune:
Carla felicitari, ma bucur tare mult ca ai nascut asa cum ai vrut tu si ca sunteti bine amundoua.
Eu v-am spus ca o sa nasc ultima, cred ca a nascut si Yioanna ca nu o mai vad sa dea vreun semn.
De dimineata am fost la cabinet, se pare ca s-a mai deschis si colul meu, apoi la clinica pt monitorizare inimioara bebe, acum sunt acasa, la 15.30 merg iar sa ma vada dr si maine dimineata la 7 ma duc sa ma internez.Mi-as dori tare mult sa pot naste si eu normal dar sa vedem cum o vrea mama natura, poate scap de cezariana, problema este ca nu am contractii deloc.
40+6 zile Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
alynta27 spune:
Felicitari Mary! Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Deea_24 spune:
cris multumesc! sa treaca si perioada asta obositoare! Frumusica foc Miruna, pacat ca ti-ai gasit deja cuscra! Ma bucur ca nu ti-ai pierdut simtul umorului cu atata oboseala! rad hohote la mesajele tale!
coraly Ai doi baieti minunati! Dominic e o scumpete si ce ten frumos are.
nemora am vazut pozici frumoase, ai doua fetite frumoase foc, sa-ti traiasca!
elena multumesc!
alynta ma buc ur ca Matei a fost cumintel! pentru micul crestin!
LauraOana si al meu face la fel, ii place sa faca kk doar in pampers curat! Sambata l-a schimbat sotul si a facut kk si pisu la noi in pat. Duminica la baita "m-a botezat" de sus pana jos. L-a inceput ii puneam putulica in sus dar nu se mai poate... la primul pisu uda tot, inclusiv cearceaf, carut etc!
blue imi pare rau pentru starile de lesin, eu nu am avut mi se mai intampla si mie noaptea sa ma ridic si in loc sa merg inainte o iau la dreapta dar se rezolva daca deschid ochii!
Flobaby eu stiu ca in timpul travaliului poti avea si dureri de spate, sincer nu mai imi amintesc daca am avut sau nu (erau prea mari durerile de burta )
baby-first sa va fie de bine botezul si sa-ti traiasca micuta crestina! Asteptam poze.
cris inca mai rad!
ganesha tinem pumnii sa ai o nastere usoara si sa se termine repede! de la mine niste agitate!
Chiar asa Yioanna unde esti??? Ai nascut?
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
coraly spune:
Merci Deea! Si bebicu tau e un dulce, imi place foarte mult numele Darian. Si la tine am remarcat cadita cu apa la biserica. mie mi-e mila de bebei ca-i baga cu totul in apa. Ce temperatura are apa?
Si legat de ten, era foarte frumos si curat atunci, acum e plin de bubite si cosuri - doctorita a zis ca e dermatita seboreica.
Mai are vreun bebe de pe aici asa ceva?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
LauraOana spune:
ganesha un ulei de ricin ceva? la roxy a functionat, si parca si carla se aprovisionase ieri cu ulei..
din cite am vazut yioanna avea azi dpn-ul
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica si Sebastian
LauraOana spune:
deea asa mia zis si moasa sa pun putulica in jos ca altfel la primu pisu mi se face leoarca..dar toate "cunostintele binevoitoare"spun ca in sus trebuie "neaparat" si cind intreb dece imi spun:"nu stiu dar asa TREBUIE"
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica si Sebastian
dicirstea spune:
Bine ai venit LARISA!!!!
Felicitari CARLA!!!! Ai vazut...cineva acolo sus te iubeste!!
Am vazut si eu poze cu albinutele noastre frumoase, poate reusesc sa ma mobilizez sa caut cablul sa le descarc si eu pe ale mele.
Am o intrebare pentru mamicile care sunt la al doilea bb...cum a reactionat primul??
Matei a fost si este foarte bucuros si vrea sa il tina in brate, dar are niste reactii cam ciudate, iar ieri a facut 2 crize de isterie de ne-am speriat. Nu se mai oprea din plans cu tipete, prima data cchiar fara motiv.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
andreea1608 spune:
clody, tyare rau imi pare ca ai avut parte de o nastere asa grea.
dani3lla, alinutza, bine ati venit acasa!
roxi2000, sa itit traiasca printesica. E o dulce!
nicuratze, bine ati venit acasa. Sa iti traiasca printesica cu parul ca abanosul!
CARLA,FELICITARI!!!!!! LARISA, bine ai venit, sa fii sanatoasa, cuminte si necolicoasa!
DEEA, foarte frumos botezul iar biserica a fost superba!
CORALY,am vazut pozele, ai doi baieti superbi!
NEMORA,superbe fetitele tale.
CRIS,frumoasica foc printesica ta! E o dulce.
lu_mary, felicitari!! Sa iti traiasca bebelina.
alynta27, felicitari pentru crestinul Matei. Ma bucur ca totul a fost ok.
baby-first, felicitari pentru crestinarea Alesiei.
ganesha, multa bafta. Sa dea domnul sa nasti natural! Iti tin pumnii!
Ioana, tare frumoasa e Sara cand rade!
Pe restul va dulce!
38+ Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
anda_magda spune:
laura asta e pozitia fiziologica normala. intreaba-l si tu pe sot cum sta in pozitie normala si o sa-ti zica ca in sus, ca chestia nu e lipita perpendicular pe trup ci face un unghi ascutit in partea de sus. si n-are nimic daca se uda....
foarte simpatic sebi al tau de la clara si de la mine
deea super pozele de la botez. eu momentan nu am aparatul acasa, dar promit sa mai pun poze.
carla felicitari! larisa bine ai venit! te asteptam acasa cu mami la laptop :)
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png