Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Felicitari Carla!! Sa-ti traiasca micuta!

BebeBeca, sa stii ca si al meu se screme in fiecare noapte de pe la 4-5, si il tine cam o ora (de obicei il trezeste si pe cel mare). Dar el nu face caca, doar gaze, pentru alea se zdrobeste atata :). A ta cat de des face caca? Al meu de la 3 saptamani a inceput sa faca doar la 2-3-4 zile o data, rareori de 2 ori pe zi.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci sunte bine .

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PRINTESA LARISA!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta ma face sa cred din ce in ce mai tare ca trebuie sa-ti doresti ceva cu adevarat si se rezolva. Felicitari pentru perineu intact si pentru nasterea complet normala....
sa te refaci rpd si sa te bucuri de printesele tale!!!!!!!!!!!

37 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

CARLA,felicitari,multa sanatate LARISEI!

DEEA,ce botez frumos,si biserica a fost superba!

CORALY,am vazut pozele,nu pot sa nu spun ca baiatul mare e superb!

NEMORA,superbe fetite,cum te descurci?

CRIS,frumoasa printesa ta!

elena, s.39 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Carla FELICITARIIIIIIIIIII!!!! Ma bucur foarte mult ca ai reusit sa nasti cum ti-ai dorit!!!Bine ai venit Larisa!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci sunte bine .

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Felicitari mamico,refacere rapida si sa ajungeti cat mai repede acasa!
Larisa,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai frumos in lume!

Carla..se pare ca va urmareste in continuare cifra 7...sa va fie cu noroc!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Ioana..imi pare rau pt durerea de burtica a Sarei..si Darius se chinuie cateodata sa faca kk sau parturi..imi place tare cum povestesti de fetele tale!si spor la treburi!
Relusha..si eu am simtit la inceput,dupa nastere ,durerea pe de sold care se lasa pe picior,dar eu am avut asa durere si spre sfarsitul sarcinii...nu am gasit nici un remediu..am asteptat sa treaca de la sine! si sa nu te mai chinui mult cu durerea!
Coraly..Scumpi foc baietii tai..sa va bucurati de ei mereu si sa fie sanatosi!
Cris...ce creste Miruna..mi se pare tare schimbata in ultima poza fata de celelalte!si sper sa treaca si la tine oboseala!
Nemora..Superbe fetitele tale...

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

coraly...........am bagat la cap..chiar nu vreau o lactatie mai stimulata la de cat e acuma

lu_mary...........felicitari si sa-ti traiasca comoara frumoasa,papacioasa si necolicoasa

carla...........perineu intact..felicitari si Larisa sa traiesti mare,frumoasa si necolicoasa

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetele,mai devreme am schimbat una bucata copil si hai sa-i dau sa pape..scot una bucata tzatza si cand sa o prinda fi-mea..na treaba..ca unde nu incepe sa tazneasca ca la stropitoare si umplu fata de laptic si las copilul jos in pat langa mine si dau sa iau repede cana cu ceai de langa mine ca sa nu mai umplu patul de lapte iar.Copilul sta murat langa mine si eu plimb cana in directia jetului si nu reusesc decat sa vars si ceaiul..si mai suna si telefonul si-mi sperie copilul..numar necunoscutnici nu ma obosescsa raspund.Acuma suntem bine..papate si schimbate

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Clody sper sa uiti cat mai repede prin ce ai trecut si sa te bucuri de ingerasul tau!Sa fiti sanatosi si voiosi si fericiti!M-am tot gandit la tine.Cum e colul?Pupici multi sa treaca durerile si sa uiti ce a fost urat si dureros!
Carla ma bucur tare mult pentru tine!Sa fiti sanatoase si sa va acomodati repede!

Gabrilici in 38 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Matei a fost cuminte la botez! A plans putin cand l-a bagat in apa! A papat inainte de plecare, asa ca a fost linistit! Dupa baita cauta papa, dar a fost linistit! cand mi l-au adus acasa m-au cuprins emotiile! Era asa frumusel, imbracat in alb! Rudele au fost cam toate la Biserica- o traditie la noi de altfel! Acasa am pus masa gen bufet! Au fost doua mese: jos si sus! Jos au stat nasii si "batranetul", iar sus tineretul! Am avut un aperitiv foarte bogat, friptura, ardei umpluti si sarmale, prajituri, tort! SI bautura-de toate cate putin!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput