Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Fetelor, eu inca nu am apucat sa citesc din urma, sper sa reusesc maine.
Sunt tare curioasa ce s-a mai intamplat.

noapte buna.

mami Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Era sa uit...

Yioanna da-ne un semn, ne ti pe jar.....

Gata, chiar ca am plecat.

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Ramona..am vazut nora...e superba si mi se pare ca seamana tare cu tine...de la Darius pt scumpa de Bianca
Alynta..felcitari pt micul crestin..am vizionat pozele..tare frumoase!
LauraOana..eu ii tin putzica in jos lui Darius..altfel ar fi prapadat la cat pisu face
Carla..vrem poze cu Larisa!

Azi l-am cantarit pe bebe la farmacie..si surpriza..are deja 4,820kg..a fost imbracat doar intr-un costumas subtire cu maneca scurta si pampers!

la toate fetele si la bebici si burtici si noapte buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata

In dimineata asta servesc eu cafeaua....

Am avut o noapte destul de agitata, dar pana la urma am facut fata... se pare ca au aparut colicii...azi noapte "i-am pacalit" cu un prosopel incalzit cu calcatorul si san cat de des a cerut

Las si eu datele pentru listuta.... Radu-Deian, 52 cm, ora 20,42, multumesc

RADU-DEIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

am schimbat semnatura.... sa vedem ce a iesit

fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Felicitari noilor mamici si sa aveti parte de bebici necoliciosi.

Noi tot din lac in put. Maine mergem iarasi la medic ca a revenit infectia la ochi(nici nu stiu daca am scris ca are canalul lacrimal infundat la ochiul drept si din cauza asta face infectie) plus i s-a umplut fata de o puzderie de bubite si e foarte aspra. Vestea buna e ca am reusit sa scapama de diaree si sa ne vindecam rana de la curutz dar am ramas pe lapte sensitive ca in momentul in care am incercat cu laptele meu am luat-o de la capat. Asa ca eu ma pompez si adun lapte la congelator. Colicii isi fac de cap in continuare dar sper sa ne mai lase ca eu una mai am putin si cad in depresie mai ales ca peste 3 saptamani pleaca maicamea

O sa incercsa mai scriu si sper sa apar cu vesti bune ca asa nu se mai poate...

Uitasem ceva, Dici si celelte mamici care aveti probleme cu fratii mai mari, la noi se mentin crizele lui Alex care chiar s-a smecherit si mi se pare ca dja le face intentionat ca stieca asa poate face ce vrea. Si uite asa mai e putin si cred ca o sa ia si o bataie ca nu ma mai tin nervii. Am incercat sa stau cat pot de mult cu el, azi de ex a stat maicamea cu Mara si eu am fost iesita toata ziua cu el si acasa am fost a lui dar degeaba, crizele au intrat in programul zilnic. Foarte greu e cu adormitul seara, care l-am rezolvat mutand sotul pe o saltea cu el in camera dar mai nou nu mai vrea nici asa ca vrea pe saltea langa Alin si ii canta pana pe la 11-12 tot repertoriul de cantece si poezii care le stie. Azi noapte l-a gasit pe jos intre saltea si patut vorbind pe intuneric. Cred ca o sa-i cumpar un pat mare macar sa nu ne mai chinuim asa ca nu stiu ce sa-i mai fac

Acum chiar ca termin ca a fost de ajuns. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

oanaalex.............off ce de probleme mai aveti...fii increzatoare ca pana mama ta va pleca o sa se mai aseze lucrurile si o sa fie mai binesi micutei Mara cat mai multi ca sa se faca bine

relusha..........multam de cafeluta..chiar aveam nevoie ca la cat de maraita a fost fi-mea azi noapte imi pica ochiipe jos si o sa am nevoie sa folosesc aspiratorul sa-i adun

Aseara nu am mai bagt pompa in functiune si acuma am niste "balcoane" cat tot poporul chinez ca tati pana sa plece la munca imi arunca bomba "mami..cat le aisunt imense..parca ai fi o papusa gonflabila asa cu ele".Cred ca de vina e absenta prea mare la care a fost supusnu de alta,dar sa ii caut o scuza pentru ce i-a fatat mintea

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Oana, io am pleznit-o si a avut efect, cred ca-i trezeste la realitate
ce ti-au recomandat acolo pr okisor? cred ca si maia are, i-a curs galben, i-a trecut cu ser si lapte de san si iar a revenit
ce simptome are bb?

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata,albinute!
Ne-am intors si noi ieri acasa in noua formula...am o minunatie de fetita(ca doar e a mea ),cumintica,papa si doarme ,nu prea stie sa planga,se trezeste cam la 3 ore sa pape(avem laptic )sima topesc toata numai cand ma uit la ea(de tati nu mai zic,ar sta si s-ar uita la ea ore in sir).
Multumim tuturor pentru incurajari ,felicitari si mesaje si uram si noi bun venit noilor albinute,n-am apucat sa citesc inca nimic din urma,poate reusesc astazi.
Vineri am fost dimineata la dr(m-am intalnit cu magda si am vazut pe minunea Clara care e superba),mi-a zis ca pot naste oricand si ca daca pana sambata ,20 ,nu nasc imi induce nasterea.Dupa o tura prin magazine am ajuns acasa si am tras un pui de somn...cand m-am trezit sa merg la baie ...surpriza...nu se mai oprea.Toata lumea se agita in jurul meu ,numai eu eram calma ...nu ma durea nimic.Dr meu era de garda,am ajuns pe la 8 seara la maternitate,am avut un travaliu usor ,dupa maxim o ora aveam epidurala si ma uitam la monitor ce contractii serioase inregistra si eu nu simteam deloc durere.Partea nasola rau a fost expulzia,am vaginul si colul foarte sensibil si pe langa faptul ca mi-a facut el epiziotomie m-am mai rupt si eu ,mai ales in interior spre col(am 14 cusaturi) si am avut hemoragie puternica,am nascut la 0:15 si abia la 12:30 sambata am ajuns in rezerva cu Antonia.
Deci ,pentru listuta n-am zis in mesaj :nastere naturala cu epidurala si epiziotomie,39 saptamani si 6 zile.
Promit sa pun si poze curand.
toata gasca!

Mirela 39+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Refacere rapida Miruta!
Babyfirst ai incercat cu Bepanthen la sani? Am auzit ca ajuta.Si crema cu Carpicon cicatrizeaza si e naturala 100%.Sanatate multa!

Gabrilici in 39 saptamani

Mergi la inceput