Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 14
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Dimineata la 7:07 a venit pe lume Larisa, dupa un travaliu greu de 9 ore, complet natural si cu perineul intact, dubla circulara de cordon, 38s6z, 2,870 kg, 51cm, apgar 10, am avut-o pe burta imediat, tati a taiat cordonul, a mancat deja de 4 ori pana acum. Deci sunte bine Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
FELICITARI!!!!!
Bine ai venit Larisa, sa fii sanatoasa, mancaciosa si fara colici
Carla, felicitari pentru ca ai reusit ceea ce iti doreai...sa nasti natural.... ma bucur pentru tine

RADU-DEIAN
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Relusha..si eu am simtit la inceput,dupa nastere ,durerea pe de sold care se lasa pe picior,dar eu am avut asa durere si spre sfarsitul sarcinii...nu am gasit nici un remediu..am asteptat sa treaca de la sine! si sa nu te mai chinui mult cu durerea!mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
...si pana la urma a trecut...? asa fara sa-i faci nimik...? vezi pe mine in timpul sarcinii nu m-a suparat nimik si nici imediat dupa nastere...m-a luat durerea abia miercuri si eu am nascut duminica seara...
Oricum multumesc

RADU-DEIAN
nicuratze spune:
ALYNTA,BABY FIRST,ma bucur ca a fost bine la botez ( Alynta,ce pofta mi-ai facut de bunatati
)
MOTIANA,felicitari,
,sa-ti traiasca baietelul!
PHILIP,am vazut pozele,la munte ati fost si cu Nicolas? ( ca si eu tare as vrea in curand )
DICI,
,piticul meu a vazut-o pe sor-sa la spital 2 minute ( si mi-a zis multumesc mami pentru bebelusa ).Acum sta la bunica o saptamana dar am emotii )
RAMONAP,bine ati venit acasa,superbe poze!
GANESHA,bafta sa nasti odata
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) +Radu (21.10.2005)
oanaiacovita spune:
Buna fetili!
Bun venit noilor albinute!
Sunteti pe listuta.
Am facut un "clasament" la inceptul listei si fetele conduc. Asteptam baieteii sa vina in forta.
Oana ... in episodul II 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
happymum spune:
carla FELICITARILE MELE!!!!!!!
ma bucur tare tare tare tare muuuuuult pentru voi... sa va fie de bine
si sa va faca Dumnezeu mereu cate o bucurie.
pupici dulci printesei...
_
Sebi are nevoie de noi!
www.inimacopiilor.ro Doneaza 2 € prin SMS la 858
www.europafm.ro/europa-fm/de-partea-ta/ajutati-o-pe-maria/" target="_blank">
Maria - 5 ani, are nevoie de ajutor!
Impreuna o putem salva! Trimite un SMS la numarul 848 - 2 € / mesaj si ii vei prelungi viata Mariei cu inca o jumatate de ora! Doneaza acum 2€ pentru Maria!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
CarlaV spune:
Va multumesc tuturor, citesc pe larg de acasa. Suntem inca la clinica, eu am niste contractii de strangere a uterului care ma dor de-mi sar ochii din cap, n-am vrut calmant si tre' sa pun si bebe la san.
Inducerea a fost auto-inducere, cu prostaglandine naturale (la vreo 6-7 ore
), stimularea mameloanelor si ulei de ricin 20g. Nu recomand, doare rau si la un moment dat se confunda crampele cu contractiile. Va zic mai multe de acasa, nu uit de promisiunea facuta in caz ca nasc natural.
Va sarutam amandoua.
Carla,
s.39
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
motiana...............felicitari mamico si sa-ti creasca puiul mare,papacios si necolicos

deea............un pic de veselie nu strica nimanui,asa mai uitam si noi de micile neplaceri cere apar![]()

alynta...........ce frumos e Matei

Ramona.........bine ati venit acasa fetelor
sa stii ca mai bine ne asociem decat sa fim concurente![]()

relusha...........
la pui mic sa treaca colicii daca deja au aparut

Noi am facut baita si suntem cam maraite..ca sa nu zic ca nu vrea sa doarma decat pe pieptul meu cu poponeata in sus..e o scumpete,dar mai da si din cracane si exact in operatie ma faulteaza
si doareeeee ca naiba
si tati are o lucrare si nu e acasa acuma..vine mai tarziu

mami de
Miruna(29 mai) 

kiralina spune:
Carla super!! Felicitari si bun venit Larisei.
Noi suntem bine, insa mai avem ceva pana intram intr-un ritm cat de cat ok. Mai avem inca multe de invatat din meseria de parinte. :)
Ada are momente f maraite, in general noaptea cand 4-5 ore o tinem numai in alaptat, kaki, schimbat, oracait, alaptat, kaki etc. Azi noapte aveam impresia ca nu se mai termina toata treaba. Dar intr-un final a adormit si a fost cumintica vreo 4 ore.
Am o intrebare: la noi buricelul de tine intr-o chestie care e galbena. E normal?
mami
Ada Ruxandra 
Deea_24 spune:
alynta
ai o frumusete de baiat si ce costumas frumos a avut!
micul crestin!
Ela wow, ce bine creste Vlad! Felicitari! 
Ramona.P bine ati venit acasa! ma bucur ca sunteti bine si ca ai laptic!
pentru amandoua! Doamne ce frumoasa e! Iti vine sa o pupi toata! 
relusha sper sa treaca repede durerea! 
kiralina stiu doar ca nu ai voie sa umbli la el chiar daca se tine doar putin cat un fir de ata, trebuie sa cada singurel. 
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
Fetelor eu am fugit la somnic. Sa aveti o noapte linistita!
Pe maine! 
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!