Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

poze botez:

http://community.webshots.com/album/573031320BGPcJU

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luckyblue
LauraOana, cand te-au indus, bebele tau era coborat sau nu?

Irina, 40+ cu

nope...bebele meu nu era coborit nu era deloc pregatit sa vina micutul

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, super pozele, ce rotunjor e matei.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna fetele.
Mai trec si eu pe aici.

Noi suntem bine. In 10 zile a luat piticul 500g, a facut falcutze.
Am inceput sa iesim afara.

Alinutza citeam ca nu ai lapte. Eu am luat de 2 ori galactogil si apoi am avut o gramada de lapte (chiar prea mult);
laptele poate nu iese din cauza ca ai canalele infundate. Sanii sunt tari sau moi?

Cris si eu ma mulgeam dupa fiecare alaptat caci facusem niste noduli la subrat de la laptele acumulat in sani; dar acum nu ma mai mulg de fiecare data (doar daca ma doar sanii) ca se face la loc chiar mai mult, asa ca las sa se regleze productia de lapte.

Bebe beca si eu am incercat sa mananc fructe si legume proaspete, dar bebe cam facea gaze si se scremea rau. Am facut
pauza cateva zile, dar azi n-am putut sa ma abtin de la o piersica si putina rosie. Sper sa fie bine bebe.

Clody sa-ti traiasca Razvanel; seamana f bine cu tine.

Fug ca trebuie sa ma pregatesc pt iesit afara.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Este o experienta la limita cu 2 copii mici, nu stiu cum se descurca femeile singure (care nu au ajutor) eu daca eram singura cred ca innebuneam (numai daca le neglijezi poti face fatza)
cea mare a reactionat relativ bine, o pupa, dar ii mai si plezneste cate una sau o ciupeste; de 2 ori am reactionat eu nasol si am pleznit-o, i-am zis "uite, iti place?" da se pare ca a avut efect ca parca se mai abtine
dar din cate am inteles reactiile de gelozie, inclusiv violentele sunt normale, numa trebuie manageriate (vorbit mult cu cel mare)

La tine ma gandeam, ca am vazut pozele si mi s-a parut ca se inteleg super. Poate suntem si noi mai stresati. Eu l-am prins pe Matei cand a luat o paturica si l-a acoperit pe bb peste fata.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

DI, Karo e un copil foarte afectuos, ofera multa afectiune, dar si cere enorm. Asa ca e afectuoasa cu sora-sa, dar in acelasi timp (mai ales cand pitica SUGE) cam sufera ca nu e MAMIIIIIIII
ai grija, sub nicio forma sa nu-i lasi singuri!
la noi a fost de folos vorbit, vorbit, vorbit cu ea, cand mica doarme-jucat cu ea, si implicat pe cat posibil (o unde la fund cu crema -e mortala) si puse cat mai mult in contact ("voi doua", "surioarele", alea-alea) - iti vine sa tempusti in cap, da no

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui motiana

buna albinitelor, am intrat sa va spun ca azi dimineata s a nascut puiul meu iubit, Matei Robert prin cezariana, 4160g, 52 cm, apgar 10. Sunt foarte fericita, o sa mai intru zilele urmatoare pentru detalii.pupici

motiana 37+ Matei Robert

Motiana, FELICITARI!!! Refacere rapida. Matei Robert, bine ai venit, sa fii sanatos si cuminte.

38+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Andreea1608, poate ne vedem la spital, ca nastem in acelasi loc.....pe mine ma doare de azi dimineatza. Nici nu stiu ce sa fac, sa ma duc la spital sa vad dc e ceva sau nu? Tu ti-ai sunat doctora sa-i spui?
si ai grija de tine!

38 + Maria Ioana

Scuze ca nu am raspuns mai devreme, dar am facut. Vad ca pe mine m-a lasat durerea, si nu am luat no-spa. A fost o alarma falsa, se pare ca doar se pregateste corpul pentru nastere. Doctora o sa o sun cand o sa fiu sigura de ceva. Eu as vrea sa nasc in week-ul asta pentru ca e ziua sotului pe 20, si tare as vrea sa ii fac un cadou pe care sa il tina minte toata viata.
Tu ce ai mai facut? Mai ai dureri, sau au trecut de la no-spa?
Mie chiar mi-ar placea sa ne vedem la spital!

38+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Bine v-am regasit suratelor!!![b\]

Mi-ati lipsit sincer...tot timpul m-am gandit la voi...chiar si pe masa cand imi faceau cezariana!
Felicitari tuturor fetelor care au nascut de pe 11 iunie pana azi!Se pare ca pe 11 au fost cei m ai multi bebici veniti pe lume
Noi de ieri de pe la ora 13.00 suntem acasa!Tot ieri inainte de externare ne-a cazut si buricelul...Lapte ... o sa ma asociez cu [b]Cris
sa ne deschidem laptarie...sau daca nu vrea...sigur ii fac concurenta... i-am fetii sa suga din primele 3 ore de viata ... La un san am avut carne vie,dar deja imi trece (sa traiasca glicerina boraxata ... pe mine garmastanul nu m-a vindecat).Legat de pompa...recomand cu cea mai mare incredere pompa manuala de la Primii Pasi (sper sa nu considere reclama)... este si ieftina..pana in 40 lei si fff buna..
Printesa mea ma face sa ma topesc si ma umflu de plans de fiecare data cand o privesc...face niste mutrite...de nu mai pot ... nu imi mai incap in piele de mandra ce sunt de fata mea!
In principu suntem bine...mai momente de depresie in care plang si numai daca se uita cineva la mine,dar imi amintesc de Bia si imi trece.Ma straduiesc de dimineata sa va scriu un mesaj,dar debea acum am reusit.
As mai avea fff multe de zis,dar nu prea e timp.
Va multumesc tuturor pentru urari!

Am pus si niste poze din spital...sa facem cunostiinta!

P.S. Carla...felicitari maxime ... acolo sus cineva te iubeste enorm!

Ramona,cea mai fericita mamica de printesa Bianca Maria (11.06.09)

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly
Edit: Relusha, acum am vazut mesajul tau, vezi ca durerea poate fi de nerv sciatic. Si eu am pozitii in care nu pot sta - in special in pat culcata. Durerea e undeva din sold si radiaza spre picior. Asa o simti?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Da, asa este...nici eu nu pot sta in pat pe o parte...acuma am "descoperit" ca daca dorm pe spate, parca nu doare asa de tare.

Maine mergem la spital sa vedem ce zice doctorita...poate imi face ceva, ca in ritmul asta nu mai rezist...

Cred ca Radu are colici, ca prea este agitat...o sa intreb si de colici maine cand merg la medic sa vedem ce tratament au chinezii pentru asta...

RADU-DEIAN

Mergi la inceput