Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta............bine ati venit acasa fetelorsi micutei Antonia.Mamico refacere usoara si te asteptam sa ne faci cunostinta cu minunea micuta

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Felicitari Miruta!

Babyfirst, pentru sani e foarte bun garmastanul+ bai de aer
Si cel mai important sa inveti si sa inveti bb-le sa prinda corect sanul.

Uitati un film grozav cu fixarea la san: http://www.youtube.com/watch?v=Zln0LTkejIs

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

alynta, super pozele, ce rotunjor e matei.

US

Multumesc! Are doar 5600g la o luna de viata si am plecat de la 3750g!!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetele,

Felicit si eu noile mamicute si pe bebei lor frumosi...
Carla, Motiana felicitari ptr bebei...refacere rapida si asteptam poze si vesti...
Carla felicitari ptr nasterea naturala pe care ti-ai dorit-o..asteptam sa o cunoastem si noi pe Larisa si sa ne povestesti ce reactie a avut Saby....refacere rapida
Miruta felicitari ptr fetita ...si bine ai venit acasa...nasol ca ai 14 cusaturi...refacere cat mai repede si asteptam sa o cunoastem si noi pe Antonia

Pe 11 iunie vad ca s-au nascut multi bebei...sa creasca mari, sanatosi si frumosi...si sa ii bucure pe parinti...

Ma duc ca plange fiica mea ...nu stiu ce are dar numai asa o tine de cateva zile....

pup

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Dicine inscriem si noi in club...Marc tar il mai iubeste, il tot pupa si il ia in pooza si vrea sa l ia in brate...insa cum zicea si Nemoratct ii mai trage cate una cred ca sa vada ce efect are...asupra lui bebe si asupra noastra.
Si eu i am intors ce i a facut lui bb, ii explicam mult...insa nu trebuie lasat singur asta e clar..
Ieri o clipa am intors capul, bb dormea in transat si a inceput sa urle...clar ca i facuse ceva...i am zis sa mi spuna ca nu i fac nimic...mi a zis ca i a tras un pumn in capnoroc ca nu la nivelul fontanelei...asa ca acum tre sa am grija...mi se parea ca pot avea increde in el mai ales ca e ata de implicat ...in fine

Oanaalexnasol prin ce treci, rabdare ca o sa treaca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Remember me? Intru rar ca de obicei, nu de alta dar sa nu ma bag ca musca-n ciorba...de obicei nu prea am nimic nou de spus/impartasit cu voi si prefer sa tac...dar de citit, va asigur ca citesc zi de zi.

Pupam si noi albinutele, bondareii si burticile ramase ...

Felicitari mamicilor care si-au cunoscut comorile ...nu mai nominalizez ca sigur omit pe cineva si nu vreau sa se supere nici o mamicutza

si eu sunt asa nerabdatoare, dar se pare ca al meu bebe sta taare bine si confortabil in burtica...Azi la 40 s si 2 z doctorita ne-a zis ca colul e f scurtat si ca nasterea ar putea debuta oricand ... dar daca bebe tot e nehotarat, ne vedem vineri la internare...De-abia astept sa il cunosc

aa...si mai vreau sa intreb ceva fetele care au nascut la Polizu, cam care e scorul corect pe acolo...nu de alta dar am auzit mai multe variante si nu as vrea sa fiu departe de realitate (nici in + nici in -)...

Va pup...si o zi minunata...calduroasa este deja

40 s + 2 z Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

fetelor am si eu o intrebare. daca vreau sa pastrez laptele muls la congelator in ce trebuie sa-l pun si pt cat timp il pot lasa acolo? stiu ca exista niste recipiente speciale, dar numa in ele se pastreaza?

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Anda, citeste aici/: http://www.pamf.org/children/newborns/feeding/storing.html

il poti pune in sticle de lapte obisnuite inchise cu capac

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Gata, a adormit dupa o portie da maraiala ...

Noi am crescut deja, suntem mari, radem cu mami, ne jucam cu tati, l-am cunoscut si pe Picky, o asculta pe Emmy cand vorbeste cu ea, radem la Tony(care vrea sa o tina tot timpul in brate si are mare grija de ea)...am inceput sa ne tinem capul(nu ptr mult timp) si sa cercetam prin casa, cand stam pe burtica tinem capul ridicat...incercam sa apucam jucariile dar mai trebuie sa ne ajute si manutele ...ce mai, suntem maricei

Am vazut poze cu bebei, poze de la botez si mi-a placut mult de tot....Sunt asa minunati copii...si e cel mai frumos dar pe care ti-l poate oferi Dumnezeu

Oanaalex nasol ca trebuie sa treci prin astfel de probleme... ca Mara sa se faca bine si baietelului sa ii mai treaca gelozia

Cris si eu am avut la inceput sani plini cu lapte de curgeau dar am folosit comprese ptr sani si inca folosesc ptr ca se mai umfla cateodata (depinde de ce mananc) si se chinuie bebe sa apuce sfarcul dar nu reuseste ca se mozoleste toata de lapte, iar tati se amuza asa tare...... Pompa mi-am cumparat si eu, atuci cand am avut probleme cu noduli la san, dar nu am folosit-o deloc...asa ca organismul incepe sa produca lapte suficient cat ii trebuie micutei...

Maria sa ii treaca colicii micutului...eu am observat ca daca o las sa planga un pic atunci cand are colici se agita tare si da din picioare, dupa care elimina gazele sau face kk si se calmeaza...dar nu am renuntat la ceiut si picaturi...

Alynta felicitari ptr kg...a luat bine in greutate intr-o luna ...

Baby first eu ptr sani am folosit Lansinoh cu lamolina si este foarte bun...dar trebuie sa apuce si bebe sanul astfel incat sa nu iti mai faca rani..

Lauraa ce mai faci? Ce mai face micuta?

Gata mi s-a trezit bebelina.. asa ca ma cheama datoria...

Apropo fetele...va intreb si eu ceva....voi ce protectie veti folosi atunci cand veti reincepe huta-huta???

Ies ca a incepu sa planga...
Pup toate burticutele, mamicile, albinutele si bondarei.....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Fetelor am vesti de la Flobaby: s-a internat aseara (avea contractii puternice).Maine au programat-o pentru cezariana.

Flobaby

Gabrilici in 39 saptamani

Mergi la inceput