Tarta cu visine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Miha, m-ai imbolnavit cu tarta asta. am facut cu visine acum doua zile si cu zmeura ieri. amandoua au fost devorate in ziua productiei

dalina, eu am facut intr-o forma din aia cu fund detasabil, cred ca are maxim 25 cm diametru si abia de-am asezat si eu al doilea strat. Cred ca secretul sta si in cata faina pui, eu de exemplu la a doua am pus deja ochiometric, ca la prima iesise prea groasa compozitia, nu era ca un aluat de clatite mai gros, cum spunea sefa prajitureasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2
in ce tavita se face ptajitura asta? ca eu am folosit o tava de aprox 23/35 si abia mi-a ajuns sa-ntind prima jumatate, iar a doua nici n-a acoperit bine visinele..

Tava mea are 20/30 cm,deci diferenta nu e f mare.
Straturile de aluat sunt destul de subtiri,dar cresc f frumos la copt.

Uite,la prajitura cu branza si cirese am folosit aproximativ aceleasi ingrediente si aceeasi tehnica.Poate iti dai seama din poze cam cat de groase/subtiri sunt straturile.


Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...



Multumesc! Deci nu am gresit eu.. asa ca am curaj sa o mai fac si alta data!



Mergi la inceput