Miha, m-ai imbolnavit cu tarta asta. am facut cu visine acum doua zile si cu zmeura ieri. amandoua au fost devorate in ziua productiei
dalina, eu am facut intr-o forma din aia cu fund detasabil, cred ca are maxim 25 cm diametru si abia de-am asezat si eu al doilea strat. Cred ca secretul sta si in cata faina pui, eu de exemplu la a doua am pus deja ochiometric, ca la prima iesise prea groasa compozitia, nu era ca un aluat de clatite mai gros, cum spunea sefa prajitureasa
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Tava mea are 20/30 cm,deci diferenta nu e f mare. Straturile de aluat sunt destul de subtiri,dar cresc f frumos la copt. Uite,la prajitura cu branza si cirese am folosit aproximativ aceleasi ingrediente si aceeasi tehnica.Poate iti dai seama din poze cam cat de groase/subtiri sunt straturile. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |