Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

azi am shmotruit toata ziua, am periat covoarele si acum am o durere de mana de nu mai poch aveti idee ce-as putea lua sa-mi treaca?

Mergi la inceput

narci, bun venit in romanica! ce face printzesica, cum a reactionat cand si-a vazut bunica? din ce am vazut eu in filmulet era cam nedumerita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multe lunite pepenasilor nascuti in zi de 14!

Pentru ca azi implineste si Ilincu 11 luni, ieri m-am mobilizat si am cantarit-o pe cantarul electronic de acasa, si am masurat-o cu centimetrul. Are cam 7500 gr si 69-70 cm. Tot la categoria "tzatza plata cu lamaie" suntem .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

capri, important e sa fie sanatoasa. am mai scris aici , dar ma repet ca sa vezi ca se poate si mai rau am vazut o fetita cand am fost odata la medic, avea 7500 la 1,5 ani, analizele toate bune, dar bunica-sa a zis ca nu mananca mai nimic, nu doarme de mica....chestii de-astea

Mergi la inceput

la multe lunite pepenasilor nascuti in zi de 14!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai ANO nu ma lua bai pe mine cu regretele alea ca ti-ai dat cu parerea ca vezi ca ne certam
Glumeam nene cu exploziile, da' cu lenea cu unsul cu crema nu glumeam.

Apoi, presupui gresit Poate ca nu iesim noi, astea de aici, cu copiii pe plaja, la ore interzise. Si poate ca ii tinem noi sub umbrele. Dar eu nu vorbesc de mine a' deshteapta versus voi alelalte care "CU CERTEZZA iesiti in soare la 2 dupa-amiaza
, nu domne ca doar stiu ca si voi sunteti tot cel putin la fel de deshtepte ca mine si nu iesiti la orele alea

Dar iti spun eu, ca stiu bine, ca sunt de la mare si de o viata vad aceleasi lucruri.
Plaja e cam goala la 8 jumate, e asa si asa pe la 11 jumate, si e plina de la 12 incolo!
Dupa 11 si pana la 5 nu gasesti un loc de parcare nici sa dai cu tunul!!! Deci astia nu se trezesc mai devreme nici macar ca sa prinda un loc de parcare! Daca un din cauza soarelui puternic
Pe plaja, multi copii, evident.
Mai nou, unii isi dau copiii cu crema, sigur ca da, ca se gaseste, ca se fac reclame, ca isi dau seama ca e bine.
Dar crede-ma, majoritatea inchiriaza sezlonguri si umbrela pentru ca e trendy si pentru ca au masuta pe care sa isi puna berea! Ca ei stau la umbra si copilul sapa in nisip... treaba lui unde, numai sub umbrela nu. Plus ca lor, de pe sezlong, nu le mai intra nisipul in chiloti si nici nu trebuie sa il scuture de pe cearceaf, ca ii supara intre... pardon nu spun intre ce... dar copilu' sta in fundu gol oriunde nimereste. Si eventual, in varful castelului de nisip, infige pe post de steag, un muc de tigara montat de ta-su prin apropiere, cu jarul in jos, ca doar toata lumea stie ca focul se stinge daca n-are aer, dar cu coada in sus, ca o scobitoare infipta intr-un mic. Si copilu, pac l-a luat si pac l-a montat la castel. Ca intre turele de scaldat copilul nu mai e uns cu crema, asta e alta poveste.

Apoi, alte peisaje, a propos de ce zicea Moni parca... Cum e cu kk si pisu... Sa ii vedeti nene cum sapa groapa in nisip ca sa faca copilu kk, si apoi astupa!!! Ca pipi.... Unii copii fac direct de sus, din picioare adica!

Ca sa nu mai zic ca prin apa se mai intampla sa pluteasca un kktzel. De om mare de cele mai multe ori...

Sa zicem ca aia care vin cu caini la plaja nu ma enerveaza chiar asa de tare, ma rog, cu exceptia momentelor cand cainele, in alergarea frenetica dupa freesbee, traverseaza in goana nu numai cearsaful meu, ci sare si peste mine scuturandu-si labele de nisip si blama uda fix pe burta mea unica!

Acuma... ziceti si voi, ca eu nu sunt foarte umblata,... Dar atata cat am fost eu, putin, pe la alte mari / oceane... Mai frate, nu am vazut kktzei in apa si copii facand in nisip sau in fundu gol!
Ma rog, sa zic ca in alte parti sunt mai dotati, au dusuri pe plaja, alea sunt impecabile, au toalete civilizate si suficiente... Bai nene dar pana si bulgarii astia inapoiati (e careva bulgara???) pana si ei au la iesirea de pe plaja si langa scara catre piscina, periile alea mari in care sa iti freci picioarele sa cureti nisipu, si bazinetele alea sa te speli, si sa nu plimbi toata plaja cu nisipul ei cu tot prin hotel, pe picioare....

Asta macar legat de igiena si curatenie, ca de iarba care era tunsa si udata si in octombrie sau de plaja care era gata cernuta, pieptanata si cu sezlongurile asezate in linie in aprilie, de alea nu mai zic...

Si revenind la lenea mea. Pai deci eu sunt om de la mare. Stau pe nisip si ma uit in sus, si ma gandesc "Mama ce misto e sa nu faci nimic"
De cand eram mica, stateam la soare si ma gandeam "Cand o sa inceapa scoala, o sa ma gandesc ce misto era momentul asta" Si asta pana tarziu, si in facultate, in loc sa stau acasa sa invat, ma duceam la plaja 2 ore si ma gadeam sa savurez maxim, sa imi incarc bateriile, sa fiu atenta la fiecare minut, sa il retin, sa il mentin, si apoi sa ma duc sa invat si sa imi zic, "Bai dar ce misto au fost alea doua ore"
Cand am dat bacul, eram toti bronzati... Mai chiuleam, ca ne luam cu noi un prosop, pac coboram scarile, si pana la ora urmatoare eram inapoi uscati. Ca de la liceu, noi traversam strada si coboram o scara si eram pe plaja!
Si la bac, eram toti bronzati de ma mir ca nu am aparut la televizor, ca aia din comisiile de schimb se minunau nevoie mare....

Asa ca eu, cand merg la plaja, merg sa ma relaxez, nu sa alerg dupa copil sa il dau cu crema. Dar poate si cu asta sunt subiectiva, n-am avut pana acuma o crema waterproof cum zicea Biri, si mi se tot lipea nisipul de maini, si de copil, si iar se scalda, si iar o luam de la capat... Apai mai bine stau acasa nene, ma bronzez si din balcon asa, si nu ma mai stresez....

Ashea... de urat v-as mai ura, da' ete ca se facu noapte, si peste 5 ceasuri suna ceasu' sa imbarcam familia catre aeroport.

Pupam tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAT - pai cum te doare mana? Ca ai dat din ea cu peria? Nu o merge cu niste ben gay de-ala de dureri musculare? Sau fa-i si tu un masaj cu crema, mie imi face bine sa fac asa, si apas cu degetele din sus catre podul palmei, si mai rasucesc nitel si fiecare deget, si apar si in palma, si imi face bine, dar nu e exclus sa fie un placebo asta.
E cam ca efectul masajului aluia de la pedichiura care e un vax albina in realitate, dar ma simt bine si ce-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am mai facut din bagaje,am mai scris pe lista ce mai tb,sper sa nu uit nimic...nu stiu unde vor incapea toate in matizul nostru...

vad ca m a pocnit o durere de masea....KATALYNA,ia un algocalmin sau alt calmant.sau unge ti mana cu fastum gel,mai exact unge ti locul dureros!

despre nuditatea la adulti....am fost intotdeauna o pudica,chiar si atunci cand eram slaba si multa lume imi spunea ca arat bine.adica nu suportam sa ma dezbrac ''de tot''in fata cuiva,nici macar in fata mamei....dar purtam ''la greu''fuste scurte....n am fost niciodata la nudisti si nici nu m ar fi interesat vreodata sa merg...nu mi place ca barbatul meu sa umble dezbracat prin casa,mi se pare silos sa vad cum i se balangane ''chestia''..si mor cand isi ia niste boxeri mai largi si in timp ce stau in pat si rontai un mar,de ex,vad cum ii iese vreun testicul afara....
mama mea avea obiceiul sa umble dezbracata prin casa,mai ales vara numai asa statea si am ramas marcata de imaginea asta...
recunosc ca nu sunt f eleganta in casa,nu sunt sexi,stau intr un tricou mai lung ,al carui singur avantaj e ca e mereu curat[de fapt tb sa vb la plural,pt ca am multe tricouri din astea].
nici eu nu suport sa vad o femeie nedepilata ,iar la mare am vazut zeci de femei din astea,care se craceau si le iesea parul pubian din slip,sau isi ridicau mainile sa se bronzeze frumos si aveau ditamai parul la subrat.
STRULUTA,imi pare rau ca ai picat examenul.

BOBITA MICA,bine ai revenit!

VIOLETA,ATB BAFTA LA EXAMENE!

CRISTINA ,cum a fost la intalnire?

Mergi la inceput

va multumesc fetele pt sugestie, ma doare toata mana de la umar pana la degete, daca masez fara vreun unguent ma doare si mai tare. are mosul meu un gel de-si mai da pe la mijloc cu el, o sa incerc cu ala si iau si o pastila.

si eu sunt pudica rau desi nu s-ar zice, vorba monei cu fusta pana la fund, da' este acolo si aia.tin minte ca in copilarie am aterizat si eu la nudisti, cred ca in trecere ca mama e si mai pudica decat mine si nu am in fatza decat o baba grasa, cracita si facand plaja cu mainile in sus ca sa se bronzeze si la subrat, nu mai zic si alte parti unde sa se bronzeze....si un mosulica la 1.50 m care se plimba si isi balanganea 'bijuteria'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Asaaaa, si acum sa scriu si eu ceva lu subiectul cu costumul de plaja. Eu am decis sa le iau copiilor bluzite uv in urma experientei avute in ultimele 2 zile de stat in Albena, la mare (adica 7 si 8 iunie). Desi eram totzi unsi cu creme (noi si Matei cu factor 40 si Ilinca cu factor 50), tot ne-am inrosit. Si nu am stat in ore nepermise, plus ca era inceput de iunie, daaa? La sfarsitul lunii plecam la Nessebar, care e in Bulgaria, dar muult mai in sud, si ma astept sa fie si mai si de cum a fost acum. De aceea le-am luat. Fiecare face cum considera. Eu asa m-am gandit ca e bine, pentru ca Matei sta mult in apa si la marginea apei la nisip, si nu vreau sa se arda, iar fata are pielea sensibila si nu-mi va sta ea locului pe plaja sub umbrela. Cu bluzitele si sepcile astea sper sa stau mai relaxata si sa-i las in voia lor sa se joace. Sper sa se si usuce repede pe copii, asa cum se spune. O sa va spun cat de multumita am fost de ele cand ma intorc, ca poate nu voi fi.
O sa ii las si fara bluzite sa se bronzeze un pic, dar numai cat nu simt eu pe pielea mea tabacita ca arde prea tare soarele (adica dimineata devremeeee si mai pe seara).
Acum, eu nici nu ma dau in vant dupa creme uv sau mai precis creme in general. Nu-mi place sa ma dau cu ele si nici sa-i dau pe altii. Cum e clar ca la copii trebe musai creme uv, avand bluzele astea o sa trebuiasca sa-i dau doar pe picioare .
Explozii solare sau nu, ceea ce am constatat eu pe pielea mea cu pigment bun, care de felul ei se inegreste la soare de zici ca-s o tiganca, este ca de la an la an soarele arde mai tare, poate din cauza ca s-au produs modificari in atmosfera din cauza poluarii, sau din io stiu ce alte motive. Nici nu conteaza de fapt care sunt motivele, ci rezultatul. Ei bine, inainte nu ma ardeam asa usor, si mergeam la plaja de dimineata pana seara si nu serveam crema sau luam cu factor 15. Acum, cu factor 40 si in ore ok, m-am cam parlit . Asta la Albena, nu stiu la noi daca ar fi fost la fel (se vede treaba ca sunt ceva diferente - apa la noi e sloi, iar la ei e buna de baie de ex). Concluziile le trage fiecare.

Ana, , sa nu cumva sa crezi ca am raspuns ca sa te supar pe tine, daaa? Doar am vrut sa explic de ce am optat pentru bluzite uv. Interesante informatiile cu exploziile solare. Care ar putea fi insa explicatia stiintifica, ca soarele se simte arzand mai tare de la an la an (eu asa am constatat pe pielea mea), ai vreo idee?

Cu nudismul, eu nu am nika cu nudistii. Atata timp cat fac acest lucru in locurile speciale pentru asta, nu vad de ce ar deranja. La noi, in Vama se stie ca se face nudism si eu am mers acolo de multe ori cand nu-l aveam inca pe Matei. Am vazut de la copii la batrani in costumele lui Adam si Eva . Nu mi s-a parut nici deplasat, nici dezgustator, nici in alt fel (daca aveam vreo promblema era simplu - nu mai calcam pe acolo). Eu insa nu am practicat, pentru ca-mi era rusine , recunosc - educatia primita acasa, deh! Dar cred ca trebuie sa simti o senzatie de libertate colosala sa stai gol pe plaja si in apa si sa nu-ti pese de cum arati (grasa, cu vergeturi, celulita, plaftus la tzitzi, etc) sau daca esti batran sau tanar . Inseamna ca ai facut pace cu corpul tau si te bucuri de el, te bucuri de natura din jurul tau, esti in armonie cu toate . Eu nu am reusit , si cred ca a fost pierderea mea. Imi aduc aminte si acum o scena vazuta acum 10 ani cred: doi batrani pe plaja din Vama Veche; ea statea pe un scaunel si tricota, el trebaluia pe langa cort; amandoi goi, dar atat de naturali si linistiti . Nu era nimic scarbos sau pervers in tabloul asta zau!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput