Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 10
katalyna spune:
capri de unde ai luat tricourile, cat ai dat pe ele? sunt in genul tricourilor normale? manca pana unde este.
Caprioara spune:
Katalyna, bluzitele le-am luat de la Decathlon,cu 30 ron fiecare. A Ilincai are maneca lunga (e de bb) iar a lui Matei (de 8 ani) are maneca pana pe la cot. Gasesti si sepci uv cu trena pe ceafa si urechi, tot acolo - cele mai ieftine erau bej si costau 17 ron - erau de bb mic dar si pentru copii pe 3-4 ani parca.
EDIT: sunt mulate pe corp, din material cam cum sunt costumele de baie.
Am fugit la nani. Noapte buna!
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
katalyna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Katalyna, bluzitele le-am luat de la Decathlon,cu 30 ron fiecare. A Ilincai are maneca lunga (e de bb) iar a lui Matei (de 8 ani) are maneca pana pe la cot. Gasesti si sepci uv cu trena pe ceafa si urechi, tot acolo - cele mai ieftine erau bej si costau 17 ron - erau de bb mic dar si pentru copii pe 3-4 ani parca. Am fugit la nani. Noapte buna! -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze Blogul meu - manute talentate |
super tare, i-am citit si sotului mesajul si cu siguranta o sa ajungem sa le luam si noi. david va sta numai in apa si clar nu pot sa ma uit la cer sa ma bucur de moment precum anka in adolescenta
, iar ioana este foooooooarte alba si e numai bine, ei o sa-i iau si palariutza cu trena
ileanna spune:
Cum mai Capri factor 15??? Nu m-am dat in mi vida cu mai mult de 6 ... Asta in rarele momente cand m-am dat.
vias spune:

Alexandru Ionut si Stefan Cristian

Sa va dea Doamne Doamne multa sanatate!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
am vazut ca pe aici se fac bagaje...asa ca va doresc CONCEDIU PLACUT!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Tecky spune:
CONCEDIU PLACUT fetelor care pleaca in vacanta!
Abia astept sa merg si eu cu Ralu la mare dar mai am de asteptat o luna...
Sunt multumita ca zi in sfarsit cand m-am cantarit am atins greutatea dorita 62kg,exact atat aveam inainte sa raman gravida.
Am slabit 6 kg in 5 saptamani.Mai tin regim pana ajung la 60 ca sa fiu sigura ca daca mai ma ingras nu voi sarii de 62.
Va doresc o duminica placuta alaturi de cei dragi!