Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Intrebare (si v-as ruga sa-mi spuneti repede parerea voastra ca e cam urgent): pot sa incep sa-i dau lapte de 1 an de acum, cu o luna inainte? Nu mai gasesc nicaieri frate laptele ei si nu stiu ce sa fac? Ca parca nu as introduce acum Nan de 10-12 luni si peste o luna din cel de 1 an. Ce ziceti?

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Iti raspund urgent, dar eu nu ma pricep, ca n-am folosit nici inainte la Alex nici acum deocamdata, dar pot sa-ti spun parerea mea, nu vad ce-ar fi rau, mai ales ca e vb de o luna si decat sa-i schimbi de 2 ori, mai bine o data ii dai si tu mai putin la inceput sa vezi cum il primeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ana, dar ce fel de lapte ii dadeai? poate se gaseste pe aici si trimitem.

dar ma gandesc ca nu e problema sa ii dai si nan junior

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Marina pana acum am folosit Lailac, din asta a primit de la inceput in maternitate si cu asta am continuat. Pana acum gaseam la Selgros, dar de vreo 2 sapt nu mai e nici acolo, au ramas numai cutii de pana la 6 luni, cele de 6-12 s-au terminat. Cred ca le termina si pe alea si nu mai aduc. Pana la urma cred ca asa am sa fac, ii dau Junior.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

si noi bem lapte junior cam de 2 saptamani deja si chiar il bea mai bine decat cel anterior. cred ca ii poti lua...

ne iese si nou dintele cu nr 3

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna si eu zic sa i-l dai pe ala de 1 an. Parere teoretica pt ca eu nu ii voi da. Mie mi-a zis pediatra sa continui cu Nan2 si sa nu trec la cele de 1 an ca sunt cu tot felul de arome si fructoze si etc. Am crezut-o pe cuvant.

Vio si

irolf m-ai uciiiiiiiiis . Wow frate! Mai citeam si eu din astea zise de copii dar zau daca mi se pareau reale. Adica erau prea tari nene si bagam mana in foc ca is scrise de aia care fac bancuri cu Bula. Inteleg ca ... nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola Ola

La Multi Ani Vio si o viata minunata iti doresc!

Mie mi se pare ca atmosfera de la noi e tot mai faina pe zi ce trece. Parerea mea cum s-ar spune Adica sunt discutii constructive, chiar daca parerile sunt diferite (asa cum e si normal sa fie) si e super

Cu fructele cu potential alergen- eu citisem undeva ca pot fi diferite de la o tara la alta pentru ca studiile sunt bazate si pe cazuistica si incidenta aparitiei alergiei la alimentul diferit. In Romania poate ca s-a observat o aparitie mai frecventa a alergiei la capsuni, in timp ce poate in alta tara nu. Bine, asta in speranta mea ca doctorii chiar au cercetat problema inainte sa declare o varsta de la care se poate manca un anumit aliment Asa ca din punctul meu de vedere toata lumea are dreptate Eu i-am dat Mirunei cirese, visine, pepene galben, piersici si i-au placut. Capsuni, zmeura inca nu i-am dat. Prefer sa nu ma grabesc.

Cu comanda cartii "Mintea Absorbanta"- domnul Capraru e extrem de prompt si de dragut-eu in 5 ore de cand i-am trimis e-mailul am primit raspunsul ca e trimisa.

Ieri am dus Mirunicimea la tuns Nu mai are acum cretisorii ei minunati, dar e tot minunata

Pupicei tuturor si o zi superba!

Mergi la inceput

Multumesc mult de raspunsuri.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

offff ca am uitat

Boti- daca vrei sa imprumuti cartea "Mintea absorbanta" s-a oferit o tanti sa o imprumute constantenilor. E-mailul ei este neacsu_virginia@yahoo.com. Asa scrie pe blogul ei, care este asta: http://virginia33.wordpress.com/2009/01/10/44/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ile, dar exista NAN 3 de la 10 luni. eu din asta am inceput sa ii dau de o saptamana deja. ma gandeam si eu ce sa fac de la un an...sa ii dau junior sau sa trec la asta simplu UHT...or sa raman pe nan3

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput