Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (126)
Raspunsuri - Pagina 4
estrella80 spune:
Buna dimineata!
Dupa ce fi-mii i se facu foame la 5 dimineata, si dupa ce il manca pe tot, bineinteles ca ma-sa nu a mai putut adormi la loc.

Asa ca, pentru a fructifica in totalitate timpul, sa nu existe timpi morti, ma apucai de citit din urma, am citit tot ca o mama constiincioasa ce sunt, si raportez:
1. In primul rand doresc sa le urez LA MULTI ANI, multa sanatate si numai fericire bebelusilor Alexandru Ionut si Stefan Crsitian!!! 

2. Anaxena si eu is amatoare de o intalnire, avand in vedere ca la primele nu am putut veni, iar la ultima nu am stiut de ea, din cauza de forumista denaturata ce sunt, caci nu mai intrasem pe forum de ceva vreme. Asa ca,vrem si noi intalneala, dar la fel ca la Capri nu putem in weekndu-ul cu 28 iunie.
3. Referitor la discutiile despre doctori, nu ma bag in polemici, e prea de dimineata
, dar eu zic ca un Dalai Lama ce sunt ca adevarul e undeva la mijloc, parerile dupa cum bine stiti sunt impartite, deci e posibil sa am dreptate, nu??

![]()
4. Despre fructe cu potential alergen, alergene sau nu, e alta treaba, alta mancare de peste!!! Eu zic ca este foarte important background-ul ca sa zic asa, apoi urmeaza feeling-ul de mama, bineinteles un feeling documentat, dar nu intotdeauna
, si nu in ultimul rand adaptarea la ceea ce ce iti cere copilul. Eu de exemplu nu ii pot da inca Mayei sa manance singura fructe ca mi se ineaca, deci va invidiez pe voi, cele care puteti, as vrea ca si Maya sa manance singurica feliute de fructe, dar daca nu se poate, nu se poate. Va veni si vremea noastra!!!
5. Ileanna frumoasa relatarea ta!!!

6. Marina si Maya se speria pana nu demult de barbatii cu mustata si sapca.. acum sesizez ca nu mai are tot timpul obiceiul asta. La fel cum spunea si Sun mai are o mica deranjare cu urlatul copiilor de langa ea, dar nu permanent, nuu reusesc inca sa imi dau seama cand si de ce!! Oricum trec.... imi amintesc ca de Craciun i-au cumparat ai mei o catel cu fes de Mos Craciun care canta, Doamne ce mai urla si plangea la vederea lui, iar acum e una din jucariile ei preferate, chiar rade cand il aude cantand.
7. Le doresc insanatosire grabnica pepenasilor bolnaviciosi!!
8. Mada iti urez bafta cu probatul rochiilor de mireasa!!!![]()
9.In privinta accesoriilor de plaja, mi se par extraordinar de multe, dar dintre toate va spun sincer ca cele pe care eu le consider un must-have, sunt palariuta de plaja, cu sau fara filtru UV, si lotiunea de plaja cu factor 50, iar marca, fiecare cum crede de cuviinta
!! Eu personal, ii voi da si costum de baie(Maya e destul de alba la piele si daca imi seamana sigur se va inrosi si foarte greu se va colora), poate ii voi cumpara si sosetele de latex, sau sandalute de nisip(inca nu m-am decis).... dar sincer va spun, ca daca nu as fi fost pe acest forum, si nu as fi citit cele scrise de voi
, nu cred ca mai imi puneam problemele astea.
Am uitat ceva???Hmmm... daca imi amintesc voi reveni!!!
si va doresc un inceput de weekend superb!!
alexa_teo spune:
neata.
va astept cu cafelutza,ceaiul,lapticul calde....
noi am dormit intr-o veselie...adica fetele...au adormit aseara la 18:30 si nu s-au mai trezit decat la 2 pt papat si azi dimineata la 7...nu-mi vine sa cred....faptul ca a fost racoare la noi,le-a facut sa doarma mai mult sa acumuleze somnul pierdut pe calduri.
katalyna iti trimit cu cea mai mare placere filmulete cand ne-om nimeri pe mess,dar aici pe photobucket nu le poti vedea?ca dincolo am inteles ca nu...

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
moni_or spune:
VIOLETA
Sa fii sanatoasa si voioasa si inconjurata de iubirea celor dragi!
DIANAMI, ce mai fac Andrei si Iulia?
Mie mi-e tare dor de postarile tale, da mai lungi, nu asa telegrafice.![]()
ILEANNA 
BOBITA, bine ati revenit!
ANA_A, cum a fost noaptea voastra?
Weekend placut la toata lumea!
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
alexa_teo spune:
la multi ani VIOLETA
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
dr_anca spune:
Neata!
Alexa_teo nu ai mai activat PM. Vezi tot asa pe la profil ai mai multe optiuni daca dai pe + si bifezi PM.
Katalyna pe cuvant de onoare ca nu m-am suparat. Noi suntem amici cu dr de fam si tot am vrut sa scoatem fata de la ea pentru ca tot timpul e pe fuga si desi ma programez tot mai stau jumatate de ora la usa pe motiv de babe isterice. A nostra are experienta unui bebe cu 1 an mai mare si ne recomanda ce a facut la el dar eu nu ascult intotdeauna ce spune. Imi dau seama ca dr de fam stie cam totul despre nimic si daca vreau ceva mai mult merg la pediatru ( in Is nu am dat peste unul bun) noroc de Bacaul meu.
Dr de fam merg periodic la cursuri pentru ca au nevoie de punctele care se acorda dar depinde daca sta de vb cu o colega sau daca chiar asculta ce indruga ala pe acolo. Si mai conteaza si daca are peste 50 de ani ca atunci chiar nu este deschis la ce apare nou, conteaza doar ce stiu ei de pe vremea raposatului.
Am nimerit si eu la dr de fam a socrilor care pt adulti e f buna si ma apuc sa o intreb de diversificare cand bebe avea 5 luni. Pai m-a ingrozit ca sa-i dau paine cu bors si de toate ce gatesc eu. Si incep eu cu glutenul si ea imi spune ca sa-i dau acum decat sa incerc mai tarziu si sa am surprize ca are intoleranta 
Oricum e nasol sa ajungi in spital eu am avut un soc ca pacienta la maternitate si pot spune ca s-au purtat frumos cu mine dar tot imi venea sa fug in lume.
Ileana am ras de nu ma puteam opri de mesajul tau. Deci esti nudista convinsa
Plec la facut bagaje ca pe la 10 vroiam sa plecam spre Bc.
Am pus si noi niste pozici mai noi.
Un sfarsit de saptamana frumos!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ileanna spune:
Mai apropo de alergii ... eu inca am amintiri de cand era frate-meu mic ... Avea (are) alergie la aspirina. Bai nene ... nu stiu cum suna alergie la voi, dar la mine suna ingrozitor. Se poate muri f f rapid dintr-o alergie. Una din aia "adevarata", nu ca te iritzi de la praf si stranuti all day.
Ce imi amintesc eu este horror, de aia i-am zis si lui boti sa stea calma ca a scapat numai cu niste bubite. Alea is vax albina. Bine, asta nu e polologhie contra capsuni. V-am zis, pe mine nu ma intereseaza si nu vreau sa testez. E simplu: nu papa. De ce sa imi bat capul? Ce e vital sa manance capsuni?
Iar medicii romani ... da. Jumatate sunt niste hiene. Iar cealalta jumatate sunt deja deprimati de atmosfera in care lucreaza si vor ceda pt ca nu au cum altfel. Decat daca sunt niste guru. Asa as fi facut si eu daca as fi iubit meseria asta si as fi ajuns sa o fac pe 12 mil in nicte conditii de mizerie. Numai ca eu m-am prins la timp si am intors spatele acestei meserii. Am zis ca decat asa ... mai bine vand la taraba. Iar daca toata lumea facea ca mine, nu mai ramanea nici macar unu' care sa dea antibiotic la mame sa le enerveze.
dr_anca spune:
Scuzati!
La multi ani cu sanatate si fericire Violeta!
La multi ani pepenasilor Alexandru si Stefan sa cresteti mari si frumosi!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
kamelya spune:
VIOLETA 
SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
irolf1 spune:
Andreea e mai bine, i-a scazut febra pana la urma, dar a mai tusit asa ca eu am stat toata noaptea cu-n ochi deschis si acum sunt putin
A mai venit si Alex la 7.30 ca hai sa mergem! Unde mama, ca-i sambata si e devreme? Sa ne imbracam si sa mergem in parc!![]()
Apropo de curiozitatea copiilor- ma intreaba Alex o data de ce el face pipi din picioare si eu nu
pana sa beau eu paharul cu apa al Ankai
a concluzionat el: A, tu ai fundul mare si daia trebuie sa te asezi