Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
Raaluca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
aris, io zic sa te duci unde-ai depus dosarul si sa ceri sa il modifici Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Aris, cred ca se poate face ceva. Doar nu e batut in cuie!
Stiu ca de ex daca vrei sa te intorci din CIC si peste 2 luni sa te intorci iar in CIC se poate.
Deci, daca nu se rezolva in nici un fel (ceea ce nu cred) te intorci din CIC ptr 1 luna si revii in CIC si tre sa depui iar dosar si optezi atunci ptr ce varianta te avantajeaza
Ilinca_M. spune:
Halo, tufete. Io aseara am fost la banchet. Amu pic de somn, desi am stat numa pana pe la 12.30 dar apoi m-a trezit Hamesila din 2 in 2 ore.
Si sa ma laud: deja incap in pantaloni. Bine, ca arat cam ca un carnat in pielitza, da' important e ca ma incap si ce-i mai important e ca ii pot incheia peste burta!! Deja mi se vede cezariana fara sa ridic de burta, hehe, is bune si abdomenele la ceva.
SimonaMami, pai scrie-ne si noua romanul, ca noua ne place sa citim!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
aris26 spune:
hahahahha ....in public??????
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca nu mai stiu cine povestea despre o alaptare la o nunta unde copilul fusese adus de acasa de altcineva -mama/soacra. nu mi-a placut fiindca mi s-a parut ca avea de-a face cu comoditatea mamei si cu faptul ca ea avea chef de nunta si nu de alaptat. nu asta inteleg eu prin alaptat in public. eu ma refeream la momentele acelea in care bebeului ii este foarte foame si tu nu mai ajungi cu el acasa sau la masina, nu vrei sa pleci din parc etc....in general, nu ai alte optiuni. pentru cine alapteaza exclusiv si vrea sa se departeze mai mult de 50 m de casa nu ai incotro ... sau ramai acasa! si mai tre sa recunosc ca mi-e mult mai usor daca "publicul e format" din trecatori necunoscuti apropos, scuzati greselile! scriu cu stanga, ALAPTEZ! |
Ayla21 spune:
Vai Simona, asta ne asteapta? dar tu esti si tare blanda si ingaduitoare, eu nici pe Clau nu-l las sa se umple la masa.
Fetelor, uitati-va de la profilul ei si la clipul cu Eric la mare. Mama ce super e, si ce dor mi-e de mare, si ce dulce si lipicios e Eric.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Raaluca spune:
Pentru luana care s-a facut fata mare multi
Si pentru Eric care e tare dulce
E mic copil Eric pe langa finutza mea care papa conopida.
http://www.youtube.com/watch?v=8JYQZaH1dzk
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Vai Simona, asta ne asteapta? dar tu esti si tare blanda si ingaduitoare, eu nici pe Clau nu-l las sa se umple la masa. Fetelor, uitati-va de la profilul ei si la clipul cu Eric la mare. Mama ce super e, si ce dor mi-e de mare, si ce dulce si lipicios e Eric. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
hehehe, ma uitam prin hainutele lui Eric de cand era mic si concluzia e ca stiu cand am inceput diversificarea, ca de atunci au inceput si petele
Eric nu vroia decat sa manance SINGUR. NU exista sa ii bag lingurita in gura. Vroia EL. Eu ii spuneam ca nu poti TU, iti da mami. Dupa o vreme imi spunea (cand deja zicea cateva cuvinte) NU, TU! Si arata catre el, ca el stia ca TU e el
La categoria diversificatie, am un clip (trebuie sa il caut) in care Eric manca singur (tot pe la 5-6 luni) iaurt in cadita, dezbracat complet. Cand termina, puneam dusul pe el. Avea iaurt si in spatele urechilor!
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Raaluca Pentru luana care s-a facut fata mare multi Si pentru Eric care e tare dulce E mic copil Eric pe langa finutza mea care papa conopida. http://www.youtube.com/watch?v=8JYQZaH1dzk |
ce dulcica e!
Kea spune:
fetele, voi dati copiii cu ceva la pliurile de la gatut sau de la manute (acolo de unde se ia pulsul). Eu in rest dau cu pudra, dar la gat si jos, la manute, nu stiu cum sa fac.
Galusca, bafta!
Pana sa fac copilul, cred ca eram nora anului (si soacra mea, soacra anului), dar de atunci, cred ca am pierdut titlul. Am impresia ca tot neamul stie sa-mi creasca copilul mai bine ca mine.
11 saptamani si 6 kg
rivali spune:
Buna fetelor!
Ne mai tineti minte?
Nu prea am reusit sa mai intru.Am citit in mare ce ati scris (este adevarat unele capitole le-am citit pe diagonala). Este destul de greu sa fii activ pe forum atunci cand ai doi "indieni" de care te ocupi aproape singura si care nu au acelasi program de somn.
Am fost si plecata la socrii langa Targoviste. Este asa racoare acolo in comparatie cu Bucurestiul.
Saptamana viitoare vreau sa plec la mama ,tot din cauza caldurii.
La capitolul laptic nu stam asa bine, azinoapte bebe s-a trezit aproape din ora in ora sa pape. De luat in greutate nu prea mi-a luat , in aproape 3 sapt a luat aprox 400g. I-am dat de cateva ori si completare dar nu prea as vrea sa trec pe lapte praf.
Am facut o mica viroza , luata de la Vlad (care nu rateaza nimic) care s-a lasat cu putina febra 38,1 si nasuc infundat.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
rivali spune:
In legatura cu alaptatul in public ,eu nu pot sa o fac. Bine ca stau langa parc si cand bebe isi cere drepturile vin fuga acasa.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746