Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Olishka,eu zic ca atata timp cat este alaptat la san nu ai de ce sa-ti faci probleme cu greutatea.
Uite Vlad cam asa a crescut pana la 1 an. Pana pe la 6-7 luni lumea ii zicea "micul sumo" Acum la 2,5 ani are 14,5 kg

Nastere 3.450
Externare 3.200
2 saptamini 3.650
3 saptamini 4.250
4 saptamini 4.650
5 saptamini 5.100
6 saptamini 5.300
7 saptamini 5.500
2 luni 5.900
2 luni 6.200
2 luni 1/2 6.600
2 luni 1/2 6.800
3 luni 7.200
4 luni 7.800
6 luni 8.740
7 luni 9.300
8 luni 9.500
9 luni 9.800
10 luni 9.450
11 luni 10.000
1 an 10.300

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Dyanamultumesc pentru raspuns, pupam ochisorii aia mari!, deci dam drumul la aer fratilor ca lesinam detot in masina.

Ayla, daca ai tel gigelicai, decat tb sa ia medicamentul de la farmacie si scrie totul pe cutie, au o pipeta cu un semn se amesteca bine praful cu lichidul prin rasucirea dopului, se agita bine bine si apoi atasezi pipeta la dop, are un semn, tragi pana la semn.
Ca sa nu il dea afara pui pipeta in coltul gurii si apesi. Oricum il bea ca e dulceee ca o miere mai subrtire asa. o data pe zi 7 zile si mese fixe la san, dar la san ca e steril.
Eu asa am procedat GIGELICA bafta!

Petrean ai facut la baiat D3 injectabil pana la urma?, si mie mi-a zis doctora "cred ca vom comanda niste D3 injectabil din Germania", da nu asimileaza calciu, deasta...offff asa ma ingrijorez.
Si pana la urma ai rezolvat pb. cu injectabilul nu?, mai tii minte la cate luni i-ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

fetele, voi dati copiii cu ceva la pliurile de la gatut sau de la manute (acolo de unde se ia pulsul). Eu in rest dau cu pudra, dar la gat si jos, la manute, nu stiu cum sa fac.

Galusca, bafta!

Pana sa fac copilul, cred ca eram nora anului (si soacra mea, soacra anului), dar de atunci, cred ca am pierdut titlul. Am impresia ca tot neamul stie sa-mi creasca copilul mai bine ca mine.

Keutu cheliutu 11 saptamani si 6 kg

Eu an dat-o la pliurile de gat cu Bepanthene cand s-a iritat, acum nu dau cu nimic doar curat temeinic

nora anului zici ?? pai e ca la miss in fiecare an e alt concurs

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Giulia Alexandra, Tudor, Teodor Ioan

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Ayla21pe zi ce trece Luana se face mai frumoasa. A crescut spectaculos.

Gigelica, Vlad cat timp a fost alaptat la san a facut numai moale. Si bebe lafel.

Nu te mai supara atat pe sot. Si al meu este aproape toata ziua la serv 7zile din 7. We asta sper sa nu mai treaca deloc pe acolo. Eu cum il prind acasa il trimit in parc cu piticii iar eu stau acasa si ma uit pe pereti. Daca treceti prin IOR si vedeti un tatic plimband un pitic in carut si altul in carca sa stiti ca ala este sotul meu.

Dyanatreceti cat mai repede peste problemele astea, si noi ne mai lovim de astfel de probleme in general din cauza depresiei mele.

Mergi la inceput

ARIS, din cate stiu eu , dividentele otinute de asociatii firmei nu se considera venituri profesionale deci nu se iau in calcul

se iau in calcul cand salariatul primeste cota din repartizarea profitului (participare la profit) care e cu totul altceva decat dividentele - actionarul primeste dividente, salariatul in plus la salariu

sper ca m-am facut inteleasa

uita-te si aici: http://claudettemusette.wordpress.com/2009/02/06/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ce-venituri-se-iau-in-calcul/

mai caut, dar eu asa stiam si chiar intrebasem la Directia muncii pt cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor d3 injectabil se gaseste si in Turcia. eu de acolo l-am adus.

pe caldura asta eu incerc sa-i dau ioanei apa sau ceai, dar nu am succes. cum simte gustul scuipa.
mai nou dra ioana si-a descoperit degetelul, si-l suge cu o pofta. am incercat iarasi cu suzeta, dar o scuipa cand se prinde ce e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Rivali, multumesc!
Ma uit la ea ce trasaturi mnature are fata de multi din bebelusii nostrii de la odisee. dar ea are 4 luni jumate, doar ca la greutate e un pic mai mica decat un bebe de 4 luni jumate din grafic.
In rest, psihologic este la varsta biologica, prinde jucariile, le duce la gurita, incearca sa imite ce spunem noi, ii arat carti si rade, sau imita dupa mine sunetele animalelor. Si se uita chiar la desene animate.

Florinela, am sunat-o azi, i-am trimis si sms cu mesajul de la Dyana, si apoi am sunat-o si a zis ca are pipeta, si o sa ii dea.
Va multumeste pt sfaturi!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Si sa ma laud: deja incap in pantaloni. Bine, ca arat cam ca un carnat in pielitza, da' important e ca ma incap si ce-i mai important e ca ii pot incheia peste burta!! Deja mi se vede cezariana fara sa ridic de burta, hehe, is bune si abdomenele la ceva.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

bravo Ilinca! acu mai ramine partea cu sculptura (care e cea mai grea, sau cel putin asa mi se pare mie, ori ca dureaza prea mult pina se vad rezultatele, ori ca rezultate nu sint - la mine vb )

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Fetelor bebei vostrii cam ce temperatura au?
Mie de 2 zile mi se pare cam cald. I-am luat temperatura are 37.6-37.7 sau 37.3-37.4 scade fara sa ii pun supozitor
Nu stiu ce sa ii fac. O fi de la caldura? il tin imbracat doar in body cu maneca scurta

Mergi la inceput