Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Stim ce-i cu Ayla? n-a aparut de cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, io mai ca nu mai pot scrie nimic de shoc: Petrean, cum ai primit tu indemnizatia intr-o luna?? Unde, in Cluj? Avut-ai pile? In Baia Mare dureaza 2 luni CU pile, altfel 3-4 luni...In Bucuresti am citit pe forumul de legislatie ca si mai mult...Norocoaso! Sau conteaza daca e de-aia cu 600 sau de-aia cu 85%?
(tufete, multumesc de incurajari, amu va zic sincer ca io nu-mi faceam probleme cu greutatea lui Sophiphi- ca e "ca la carte"- doar ma rasfatzam si io un pic.)
Ai vostri bebei mai au manutzele tare reci noaptea? Asa e normal inca sau ma mosteneste pe mine, ca a mea circulatie periferica e varza, si vara am picioarele reci...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Nu am avut nicio pila...la Directia de Munca...si degeaba as fi avut...ca daca nu se vireaza banii de catre stat..ciu-ciu..poti avea 100 pile....insa asa am primit si la Andrei. Eu am auzit prin orasele mari ca tine si de faptul ca ai 85% sau nu. Deci..oricum nu am primit decat 6 mil..ca fabulosii mei colegi de la Directie au spus ca nu au pirmit normele de aplicare ale legii..si nu stiu cum sa vireze baniiLa Andrei uneori intarziau cu indemnizatia si 2 sapt..asa k...sa stiti la ce sa va asteptati

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Simina felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase si sa duci sarcina cu bine la termen
Ilinca..sophiphi e "numa buna"..nici grasa nici slabutasi vad ca deja mergeti in par la Mara la tobogane

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Simina, felicitari !

Chatonel si restul fetelor,
Nu, noaptea nu facem decit sa mincam: o iau din patul ei, o pun in al meu, fara discutii, hlizit, schimbat pampersi. Nici lumina nu o aprind. Ea uneori se mai zimbiceste la mine cind ma vede, da'io nu si nu. Poate ar ajuta daca dupa ce suge as pune-o inapoi la ea in pat? Dar suge putin si mai mult in somn, ca adoarme la loc urgent dupa ce s-a mufat...
Baia la 22 nu o mut, ca nu am cum, abia dupa baie si alaptat mincam si noi ceva, e singura masa pe care o luam impreuna si nu vrem sa renuntam la ea - asa ne alintam si noi. Plus ca de la inceputul baii si pina la somn trece de obicei o ora jumate daca nu doua.
Si nu, nu ma duc la ea la prima foiala, dar si cind adoarme singura e pt inca juma de ora, nu mai mult.

Dar...daca tot m-aam plins...aseara am pus-o in pat la 21 si am pus-o eu la supt la 4 ca imi explodau sinii. Sa mai zic ce viteza mi-am luat din patul matrimonial la ea in camera cind am vazut cit e ceasul...?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Felicitari Simina!!

Ayla, esti bine? Ne e dor de tiiineeeee!

La multi ani Victor, Ina, Lucian, Victor, David si Brisees!

Cita simetrie, cite 2 flacai si o printesa pt fiecare luna.

Nu imi merg deloc emoticoanele acu, asa ca...nu le pun.

Gigelica, ce mai faceti?

La multi ani si Anca (io adica...) (emoticon cu ala care isi arunca singur florile in cap, apoi ala care rinjeste). Am bun inghetata de zmeura de casa si tiramisu de casa...da e prima oara cind a facut tati si inca nu stiu cum a iesit. Oricum, va astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Stim ce-i cu Ayla? n-a aparut de cateva zile...

nu stim si sint ingrijorata, ea nu a lipsit niciodata asa de mult

Are cineva numarul ei sa o sune? Gigelica?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Felicitari Simina!!

Ayla, esti bine? Ne e dor de tiiineeeee!

La multi ani Victor, Ina, Lucian, Victor, David si Brisees!

Cita simetrie, cite 2 flacai si o printesa pt fiecare luna.

Nu imi merg deloc emoticoanele acu, asa ca...nu le pun.

Gigelica, ce mai faceti?

La multi ani si Anca (io adica...) (emoticon cu ala care isi arunca singur florile in cap, apoi ala care rinjeste). Am bun inghetata de zmeura de casa si tiramisu de casa...da e prima oara cind a facut tati si inca nu stiu cum a iesit. Oricum, va astept.

La multi ani sarbatoritilor si de la noi!

Simina, felicitari pentru floricica!

La multi ani Anca, adica TU, nu IO ! Hmmm, nu te credeam geamana, nu prea corespunzi Ma bag si io la o portie de inghetata, multumesc de invitatie !

Vezi, de-asta se zice: atentie cu ce-ti doresti, ca se poate indeplini Deci asta-seara pisIlinca va dormi pina la 6 dimi si tu vei fi iar cu sinii plini de lapte (asta cu sinii se regleaza in 2-3 zile, dupa mesele pisicii). Si da, de-acum trebuie sa o lasi la ea in patut, poate ar fi bine sa pregatesti un fotoliu pentru alaptat?! Noi asa procedam.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fug sa-l culc pe balonas (mai nou asa ii spunem ) si vreau si eu sa dorm, caci maine am zi plina. Merg sa ma intalnesc si cu tipa care imi coase rochia

Va puuuup. Noapte linistita!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Tinem pumnii sa iasa totul bine !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Hi, hi astazi am facut 2 luni Multumesc pt urari.

La multi ani si pt Victor Cristian, Ina Gabriela, Lucian, Aidan Victor si bineinteles nora mea draga Brisees!!!

LA MULTI ANI Anca!!! Sa ai parte numai de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Victor Cristian,Ina Gabriela,Lucian,Aidan Victor,David ,Brisees

La multi ani Anca!

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput