Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Am venit si....... AM FETITA!!! ![]() ![]() Este ff bine dezvoltata, masuratorile toate in grafic , are aprox 22cm. Maine ma duc sa donez sange ![]() 18+Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
Simina, felicitari!!!!!!!!! Atat pentru caruciorul roz cat si pentru masuratori!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Ilinca, paracetamol supozitor - dat inainte (cu speranta ca nu face kk - Monvas la mine s-a nimerit sa vina pediatra dupa ce bebe rezolvase problema
) si apoi, in functie de cum reactioneaza Sophiphi vezi daca mai este nevoie sa faci ceva. Eu i-am luat temperatura de doua ori dupa vaccin si daca am vazut ca e in grafic, am stat linistita. Nu i-am pus compresa pe piciorus.
Sa stii ca nu plang bebeii prea mult, atunci pe loc - cateva minute si apoi gata.
A, mie mi-a spus pediatra ca nu trebuie sa fac ceva special in ziua vaccinului, adica sa urmam programul normal de plimbare, baita. Asa am facut si a fost totul OK.
Intrebare: ai luat vaccinul din farmacie sau il faceti pe cel gratuit?
Monica (Monvas)
.... asa cum iti spuneam.... vis-a-vis de telefoane.... don't ask 
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
olishka spune:
Si noi maine avem zi de vaccin. Ba chiar ne inteapa de 2 ori 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Fug sa-l culc pe balonas (mai nou asa ii spunem
) si vreau si eu sa dorm, caci maine am zi plina. Merg sa ma intalnesc si cu tipa care imi coase rochia 
Va puuuup. Noapte linistita!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ilinca_M. spune:
Petra, io inca stau pe ganduri: vad ca aproape tufetele ati luat vaccin din farmacie. Dar eu sincer inca nu m-am lamurit: e mai bun? De ce e mai bun? De fapt m-ar interesa mai mult daca acela gratuit e rau; daca da, de ce e rau? Numa pe motiv ca e gratuit? Pe principiul ca daca e gratis nu poate fi bun? Nu ma intelegeti gresit, chiar vreau ce e mai bun pentru Sophiphi, dar sa stiu cum sta treaba. Sunt periculoase cele de la medicul de familie? Dar in cele din farmacii de ce-as avea incredere? Ce riscuri sunt? Prin ce difera? Am pus 100 de intrebari sau mai am?![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Fug sa-l culc pe balonas (mai nou asa ii spunem ![]() Va puuuup. Noapte linistita!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Tinem pumnii sa iasa totul bine !!!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:

ILEANA 

Galushca
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
millie spune:
Simina felicitari
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
Galushca spune:
Am supravietuit zilei ca sa va multumesc frumos pentru urari :)
Azi n-am mai avut nimic, in schimb am sarbatorit la greu cu dulciuri. Fetele care tineti regim, Olishka, cum reusiti? Incep sa ma deprim ca bag in mine atata zahar.
Raportam Ileana ok, cu gura pana la urechi, vrea sa se ridice, ne jucam de-a 1-2-3-suuus in fundulet de ~150 de ori pe zi. Ne hlizim si la papusi, dar la urs nu pentru ca nu zambeste. Dimineata e dixtractia maxima, cand ne amuza ca mami e in continuare langa noi.
De maine reluam orele de condus pentru repetenti 
Programul nocturn cuprinde alesul de culori pentru casa. Mama ce viata nasoala, cand incep serviciul ma sinucid, parol!

18+