Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare

Felicitari mamici (Florinela, Gigelica, Monica) pt botezul copiilor

Novus multumesc pt mesaj. O sa increc si cum mi-ai zis tu, caci am fost plecati la Tim si s-a inrautatit situatia.

Simina astept cu nerabdare sa ne spui culoarea caruciorului

Noi am fost la o nunta in Timisoara. A fost super. David a zburat pt prima data cu avionul si a fost f ok. Imi pare rau doar ca nu am luat carutul. Am zis ca ma complic, dar m-am complicat mai tare fara el. L-am tinut in brate de n-am mai putut, si a mai si plans, caci nu prea ii placea sa stea doar in brate. Dar e bine de stiut. Data viitoare luam neaparat. Cam nasol avionul la intoarcere, zici ca am venit cu un autobuz zburator. Dar tot e mai bine decat cu masina 9-10 ore.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am venit si.......

AM FETITA!!!

Este ff bine dezvoltata, masuratorile toate in grafic , are aprox 22cm. Maine ma duc sa donez sange pt TT

18+

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

A, am uitat sa va zic ca joi mi-am depus dosarul pt 85%. O sa va anunt cat dureaza, ca cred ca sunt printre primele care depune, nu? Tanti aia mi-a zis ca dureaza intre 2 si 3 luni . Pana, atunci, stam pe un salariu

Si eu am depus dosarul astazi, mi s-a spus ca in 2 luni jumatate vor intra banii.

Nu vreau sa ma gandesc cum ne vom descurca....

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit si.......

AM FETITA!!!

Este ff bine dezvoltata, masuratorile toate in grafic , are aprox 22cm. Maine ma duc sa donez sange pt TT

18+

Mariana
bebe

Felicitari Simina!!!

ADA bafta la slabit Si eu vreau. Tocmai am rezistat eroic. Am trecut pe langa o cutie de ciocolata (multumesc Novus)care arata atat de delicios . Nu am desfacut-o inca dar gandul imi sta la o bombonica

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Si pe o scara de la: slabanog, slabutz, slab, "standard", dolofanel, grasun, grasan, grasocea, galben de gras, obez...copilasul meu e dolofanel, daaaa?

Mi-au placut in mod deosebit termenii "grasocea" si "galben de gras"!!!!!!!!!!!!!!!!!

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Siminaaaa, yupiii, eram sigura da' n-am vrut sa zic dinainte! Ai fatza de mamica cu fetitza, nu ma-ntreba de ce asa mi se pare! Super, de-acum tre te gandesti la un nume; sau il ai "in maneca"?
PetraTudor, si mie-mi place cum suna grasocea, asa-i zic lu' Manole (desi acum e cam slabanogea, bietul, batraior si la regim). Si cealalta e din ceva urare parca, stiu ca era un vers:"copilashi/ galbeni de grashi"- am crezut ca fac shushu pe mine cand am auzit.
Io am emotii pt. vaccinul de sapt. viitoare!!! Nu pot s-o iau de la capat cu cititul si am cam uitat: la ce sa ma astept? Ce sa am in casa?(in sensul de medicamente). Ce simptome-s normale si care-s ingrijoratoare??

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA sa ai ceva pe baza de paracetamol (panadol sau eferalgan). Mie mi-a zis dr sa ii bag eferalgan un supozitor. Bine, la juma de ora dupa ce i l-am bagat a facut un caca...

PETRATUDOR da' ai admiratori fanatici de tot schimbi telefoanele? loool

ALINA nici al meu nu prea bea ceai, apa nu am incercat. Tocmai fiindca Baby drink ii placea prea tare l-am scos, prea dulce si mai si constipa. Fac in fiecare zi ceai de musetel, dar rar bea din el si max. 20 ml, numai daca suntem in parc si-l apuca foamea si tre' sa-l pacalesc pana ajungem acasa ia mai mult. Oricum, nu te stresa, daca ar fi moarta de sete ar bea ceai, asa ca nu i-l da "cu obligul".

SIMINA, felicitari! Te asteptam in clubul dopurilor!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Saru'mana mamici

Ilinca , la nume nu am reusit sa cadem deacord si-am hotarat sa ANDREI/ANDEEA de la noi si al doilea sa-l aleaga nasa, deci va fi Andreea........

18+ cu

Mariana
bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Uaaa, cata precizie! Multumim frumos, Raluca!
Io ma simt cam nasol, adica ma dor urechile, capul, gatul si imi curge nasul apos. Am facut gripa de porc?

Raportez aceleasi simptome . Sunt la un pas de a-mi cumpara mascuta din aceea pentru nas si gura, ca sa o port la alaptat. Ce zici?

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit si.......

AM FETITA!!!

18+

Mariana
bebe

FELICITARI !!!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput