Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

simina, bafta!
Eu n-am facut TT, am facut amniocenteza. Din ce stiu eu trebuie sa ai o eco cu doua zile inainte de test, probabil ai facut-o deja si azi iti recolteaza sange. Deci mare scofala nu-i, nu te stresa, problema e ca da multe rezultate fals pozitive. Poate de asta aveau fetele emotii, legat de rezultat, nu de procedura.

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pupam mamici si bebici

simina bafta la TT, eu nu am facut dar stiu ca nu este ceva de speriat si onsta in analiza de sange si o eco, te asteptam cu caruiorul roz

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

de fapt, raspunsul la intrebarea Siminei este: TT se face pt depistarea Trisomiei 21 si altor citeva anomalii genetice. Dc rezultatul este ridicat se propune amniocinteza.

SimonaMami, morcovila al meu e luat de la Carrefour, ai dreptate, ei au numai marfa frumoasa pe dinafara si fara nici un beneficiu nutritiv

ce-o fi cu restul fetelor? e frumos pe-afara? or fi in parc?

io vin de la moasa, am inceput exercitiile de perineu, se numesc "mica grota", lool!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, io mai ca nu mai pot scrie nimic de shoc: Petrean, cum ai primit tu indemnizatia intr-o luna?? Unde, in Cluj? Avut-ai pile? In Baia Mare dureaza 2 luni CU pile, altfel 3-4 luni...In Bucuresti am citit pe forumul de legislatie ca si mai mult...Norocoaso! Sau conteaza daca e de-aia cu 600 sau de-aia cu 85%?
(tufete, multumesc de incurajari, amu va zic sincer ca io nu-mi faceam probleme cu greutatea lui Sophiphi- ca e "ca la carte"- doar ma rasfatzam si io un pic.)
Ai vostri bebei mai au manutzele tare reci noaptea? Asa e normal inca sau ma mosteneste pe mine, ca a mea circulatie periferica e varza, si vara am picioarele reci...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

paiio creca toata lumea are pile asa ca pina la urma tot la cuada civilizata se ajunge

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetele voi cum faceti cu apa/ceai la bebe?
a mea nu primeste deloc si ma gandesc sa nu stea deshidratata...
cred ca nu vrea apita sau ceai pt ca nu sunt dulci? sa pun zahar in ele sau sa iau ceit dulce ca am obs ca baby drink bea...dar nu stiu daca e ok ?voi cum procedati? o fi suficient doar lapticul pt hidratare?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Eu nu ii dau nici apa si nici ceai. Daca ii este sete papa putin de tziztzi (cam 5 minute)

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Si eu la fel, prefer sa il alaptez si de 11 ori pe zi (avem cam 4 mese cand papa hotarat, in rest sta cate 5 minute)

Multa lume spune sa ii dau apa/ceai, dar eu zic ca laptele meu este cel mai bun, fie ca are nevoie de sete, fie ca ii este foame.

Nici eu nu voi incepe diversificarea inainte de 6 luni. Mananc eu bine si variat, cu multe fructe si legume, cereale, asadar cred ca primeste si el tot ce ar putea avea nevoie.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Novus, aici se zice ca incepi cu legume diversificarea (pt ca fructe va accepta automat, ca-s dulci) si se dau inainte de tzitzi, deci nu e o masa numai de legume, ci treptat introduci legume diverse (nu stiu ordinea). Si io incep serviciul din septembrie, asa ca mai avem timp sa diversificam si poate chiar nu o facem inainte de 6 luni (dragoana le implineste la sf lui sept). Mai e o posibilitate cu muls si dat lapte de mami in timpul in care esti la munca.Mai ales daca tu poti minca tot ce vrei inseamna ca nu e dificil sa prelungesti alaptatul.

Toulouse, la ville rose

mersi de informatii, cand ai mai multe si poate o schema ceva livreaza-mi si mie

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Tufete, am pus un album nou la semnatura, daca am vazut ca pe picassa nu-i rost...ziceti voi, nu-i dolofana? Vi se pare prea slaba? Ca la 6 sapt. avea 4.300 si 60 cm si am vazut ca majoritatea au mai mult...Bine, de vreo 3 zile suge cu o pofta de numa numa, si toata ziua numa asta ar face, s-o fi saturat sa fie manechina!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

superr domnisorica !!!! unde vezi tu ca e slabuta ??!! e numai bine manechina!!!

pe amandoua !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

azi am botezat-o pe ioana.

sunt franta. va povestesc mai multe maine.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Felicitari !!!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Raaluca

Novus, am vazut pozele noi cu Alexandra. E superba!
Cel mai mult imi place poza in care sta pe burtica. Are niste ochisori

[quote]

multumim !!!

si mie imi place mult poza aceea cu mangusta mea cea mica !!
cand ridica capsorul e ca o mangusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Fetelor, am fost si am depus dosarul pt CIC, si mi s-a spus ca banii vin dupa 2(DOUA) luni.

Si Sophia mea e destul de cuminte, si mai nou, de vreo 4 seri doarme de la 22 - 23 pana pe la 7 . Inainte se trezea pe la 3-4, acum nu. Numai azinoapte s-a marait putin pe la 4, dar a adormit singura la loc si s-a trezit la 6.30 si a papat.
Noi acum papam titi si supliment de NAN, ca a inceput sa faca figuri: papa titi si cand nu mai vine cum trebuie maraie, apuca titi si o lasa, trage de ea, etc. - asa ca am introdus supliment cam 90 ml, si mananca de obicei la 3 ore, cateodata la 4 ore.

Diversificarea noi o incepem cu suc de morcovi, apoi suc de mere, apoi supa si scoatem sucul de morcov daca punem la supa morcovei, etc. Trebuie sa mai vorbim si cu pediatra ca am cam uitat de la Gabi. Stiu ca m-a certat atunci o pediatra dr. KATONA (am inteles ca a facut si emisiuni pe la tv) ca trebuia sa ii dam si ciorba cu bors facut in casa de la 4 sau 6 luni (are complex de vit B, care se gaseste destul de rar in alimente), si neaparat peste alb de la 6 luni.
Acum fug, ca trebuie sa mulgem titi, sa facem completare si sa ii ducem lui buni in parc pt Sophia, ca mami pleaca la gimnastica. Si puteti sa spuneti ce vreti, dar eu vreau sa ma apuc de slabit: gimnastica, regim fara paste, paine si dulciuri - in rest pap orice: carne, lactate, oua, legume si fructe la greu, si oricand imi e foame, si in orice cantitate.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput