Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisigri, fa-i program...noua pediatra asa ne-a facut, nu-l respectam litera de lege, dar ne tionem de el.
La 21.30 incepem sa pregatim baia, dupa 22.00 papam titi si adormim pe la 22.30 -23.00, in functie de cat am dormit peste zi.
De la 23.00 pana la 6.00 dormim.

El mai maraie, deschide si ochisorii pe la 3.30 -4.00 se foieste in patut, dar adoarme in 20 min (eu am patut balansoar cum marie utza utza, nu vb. cu el nu-l bag in seama)- prima data nu am rezistat, l-am luat i-am dat sa suga, dar am zis ia sa fac si ca dr. il las...si a fost ok, s-a invatat sa doarma pana la 6.00.

Dar la 6.00 il iau in brate chiar de doarme si il pun la san - tot la sfatul medicului,apoi adoarme si pana la 8.00- 8.30 nu-s pb.

Incearca sa nu iei in brate la prima foiala si maraiala, chiar plange de foame tare??
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am emotii!!!! La 15 am programarea la TT , si nici macar nu stiu in ce consta!! Ca mai aud la mine la odisee ca le este frica sa faca...de ce???? Poate ma lamuriti voi in ce consta tt-ul asta!!!

OOOOFFFF sper sa vin cu
Lucia unde-i mama morcovul meu roz???????????
In 15 min plec de acasa...poate apare pana atunci

18+

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bai tufete, m-ati spart; pai cand e cald o scot fara manecutze si cu pantalonasi scurti sau tot felul de rochitze; dar azi desi pare soare in poze a suflat un vaaaant...si nu au fost tare multe grade la noi in oras. Eu am cam dardait fara maneci, prietena mea care a facut poza avea jerseu tricotat. Doar nu-s nebuna sa-i pun caciulitza si maneci lungi cand e canicula:))
Si pe o scara de la: slabanog, slabutz, slab, "standard", dolofanel, grasun, grasan, grasocea, galben de gras, obez...copilasul meu e dolofanel, daaaa?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Pe scala ta, da! Sophiphi este dolofanica! Daca te incalzeste cu ceva, Brisuca maine face 2 luni si are 4300 si 56 cm (in conditiile in care eu am 171cm si al meu 183cm). Bine, cresterea de luna trecuta este de 900gr, deci, pare-se ca suntem in grafic!
Azi am facut si vaccinul si a plans un pic si acum tot mormaie din patut. Cand adoarme, cand isi aminteste de vaccin si mai tipureste un pic...

Mami de Brisuca vaccinata, 16 04 09

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Pisigri, fa-i program...noua pediatra asa ne-a facut, nu-l respectam litera de lege, dar ne tionem de el.
La 21.30 incepem sa pregatim baia, dupa 22.00 papam titi si adormim pe la 22.30 -23.00, in functie de cat am dormit peste zi.
De la 23.00 pana la 6.00 dormim.

El mai maraie, deschide si ochisorii pe la 3.30 -4.00 se foieste in patut, dar adoarme in 20 min (eu am patut balansoar cum marie utza utza, nu vb. cu el nu-l bag in seama)- prima data nu am rezistat, l-am luat i-am dat sa suga, dar am zis ia sa fac si ca dr. il las...si a fost ok, s-a invatat sa doarma pana la 6.00.

Dar la 6.00 il iau in brate chiar de doarme si il pun la san - tot la sfatul medicului,apoi adoarme si pana la 8.00- 8.30 nu-s pb.

Incearca sa nu iei in brate la prima foiala si maraiala, chiar plange de foame tare??
Succes!

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Florinela sa stii ca asta voi incerca si eu. Sper sa dea rezultate si in cazul nostru! Avem exact acelasi program pe care il descri. Somn cel tarziu la 23. Prima trezire la 3-4 si apoi somn inca vreo 3 ore. Am observat ca mananca putin cand se trezeste la 3...5 minute la san sau maxim 50-70 ml daca ii da sotul din sticluta...deci nu e asa infometat...se trezeste mai mult din obisnuinta. Problema e ca daca il simt foindu-se imi sare si mie somnul...dorm asa de usor de cand e el ii pandesc fiecare respiratie...offff
Cred ca o sa-l mut cu patutzul in camera lui.

Felicitari pentru micul crestin! E tare frumushel...si dolofanel

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Florinela, Manuela, exact asta e si programul lui Bris. Ca sa nu mai zic ca de 2 nopti mi se trezeste si la 1.30!!!

O sa incerc cum a zis Flori, poate avem succes!

Mami de Briseis, 16 apr 09

gia

Mergi la inceput

Ce ziceti fetelor? Oare noi mai suntem slabutzi sau tindem si noi spre dolofanei???
La 9 saptamani am avut 5 kg si 60 cm...
Ilinca, noi la 6 sapt aveam 4400gr...deci tot pe acolo...

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Manuella77?locked=true#5347517354028080546

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Florinela, Manuela, exact asta e si programul lui Bris. Ca sa nu mai zic ca de 2 nopti mi se trezeste si la 1.30!!!

O sa incerc cum a zis Flori, poate avem succes!

Mami de Briseis, 16 apr 09

gia

Doamne ajuta! Nu mai stiu cum e sa dormi o noapte intreaga....
Cum te descurci cu serviciul? In 2 saptamani incep si eu si sper ca pana atunci sa reusesc sa dorm si eu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am emotii!!!! La 15 am programarea la TT , si nici macar nu stiu in ce consta!! Ca mai aud la mine la odisee ca le este frica sa faca...de ce???? Poate ma lamuriti voi in ce consta tt-ul asta!!!

OOOOFFFF sper sa vin cu

18+

Mariana
bebe

hai ca ti-l fac io, sper sa il reusesc pina in ora 3, daca o fi medicu punctual :P

ps
TT cred ca e o analiza de singe. La gyneco doar ce face eco si masoara pliul nucal

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, io mai ca nu mai pot scrie nimic de shoc: Petrean, cum ai primit tu indemnizatia intr-o luna?? Unde, in Cluj? Avut-ai pile? In Baia Mare dureaza 2 luni CU pile, altfel 3-4 luni...In Bucuresti am citit pe forumul de legislatie ca si mai mult...Norocoaso! Sau conteaza daca e de-aia cu 600 sau de-aia cu 85%?
(tufete, multumesc de incurajari, amu va zic sincer ca io nu-mi faceam probleme cu greutatea lui Sophiphi- ca e "ca la carte"- doar ma rasfatzam si io un pic.)
Ai vostri bebei mai au manutzele tare reci noaptea? Asa e normal inca sau ma mosteneste pe mine, ca a mea circulatie periferica e varza, si vara am picioarele reci...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

OOOOFFFF sper sa vin cu

18+

Mariana
bebe

hai ca ti-l fac io, sper sa il reusesc pina in ora 3, daca o fi medicu punctual :P

ps
TT cred ca e o analiza de singe. La gyneco doar ce face eco si masoara pliul nucal

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Simina, bafta! Sa fie exact cum iti doresti!
Sanatate multa pui, abia astept sa te vedem la scutece!

PS. Chatonico, morcovu' tau e d'ala de export, cu chimicale in el. E prea perfect!

Mergi la inceput