Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
neata tufete!
ada, merci pt cafeluta!
raalu, arunca si tu pe-aci niste cirese, ca ale mele sint la borcan, la facut ciresata :( ieri s-a stricat timpul si cu el si ciresele mele.
pisik, te luam aici, da sa stii ca aci statu te trimite la munca, de la 10 sapt ale copilului... poti lua concediu parintesc max 6 luni pt un singur copil si e platit seminte
pt 2 copii e mai bine -doi ani platiti seminte
(ce-nseamna seminte? 374,17 €/ luna).
io tre sa ma vijii pe la cumparaturi, vine tata incoace joi si tre sa umplu frigiderul, sa nu mai alerg apoi pt mincare ca avem altele de facut.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca![]() ![]() ILEANA![]() ![]() ![]() iti cantam multi ani traiasca ![]() si pentru mami Galushca ![]() ![]() |
la multi ani si de la noi!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
http://family.webshots.com/album/573023383flXFDe
Neata fete! Cateva foto de la botezul nostru de sambata,....am fost ok cu mici mici exceptii!!
Revin cu detalii..fugggggggg!!!!!
millie spune:
Neata
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui florinela79 http://family.webshots.com/album/573023383flXFDe Neata fete! Cateva foto de la botezul nostru de sambata,....am fost ok cu mici mici exceptii!! Revin cu detalii..fugggggggg!!!!! Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
frumoase pozele cu platinatu-n cazan
millie, e ok greutatea, nu te agita :) si bombonica ta poate ca e atee, de-asta nu ai efectul scontat
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
millie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
frumoase pozele cu platinatu-n cazan millie, e ok greutatea, nu te agita :) si bombonica ta poate ca e atee, de-asta nu ai efectul scontat Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |

,sau vrea sa le faca in ciuda bunicilor care ai spuneau ce cuminte va fi dupa acest evenimentMonica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
aris26 spune:
merci mult ok. daca asa e asa e,nu ma mai enervez macar.
| citat din mesajul lui novus ARIS, din cate stiu eu , dividentele otinute de asociatii firmei nu se considera venituri profesionale deci nu se iau in calcul se iau in calcul cand salariatul primeste cota din repartizarea profitului (participare la profit) care e cu totul altceva decat dividentele - actionarul primeste dividente, salariatul in plus la salariu sper ca m-am facut inteleasa ![]() uita-te si aici: http://claudettemusette.wordpress.com/2009/02/06/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ce-venituri-se-iau-in-calcul/ mai caut, dar eu asa stiam si chiar intrebasem la Directia muncii pt cineva Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
pisigri spune:
"Neatza" si de la noi.
Nu, nu va emotionati, nu am dormit pina la ora asta...ne-am trezit la 7.30, am facut si o tura de plimbare...pur si simplu abia acum am ajuns la computer.
Felicitari pentru botezurile de we asta !
La multi ani Ileana ! 

Nu avem cine stie ce noutati, we l-am petrecut cum ne-am obisnuit, la bunica in curte (citeva ore doar, dar cu tot cu pregatirile dinainte si de dupa..
) ca vremea a fost cam ciudata si plecarea la munte s-a..aminat.
Ieri seara am fost in parcul Copou la Festivalul Teiului si am constatat ca Pisilinca POATE sa stea si in carut daca e destula harmalaie in jurul ei - si ieri era, parcul era plin (spre disperarea mea), cintare live (rock si jazz)...ce mai, i-a placut foooaaaarte tare, si eu imi faceam griji ca o sa-i "sparga urechile".
In schimb m-am saturat sa ma trezesc de doua ori pe noapte...pina acuma am zis ca e pretul pe care il platesc ca o culc devreme, dar aseara am pus-o in patut la 10, si tot m-am trezit o data la 2 fara ceva si o data pe la 5 fara ceva. Ce naiba sa fac, ca seara maninca bine, dar la prima trezire de noapte suge un pic si adoarme - cred si eu ca-i e foame dupa 2-3 ceasuri !
Ilinca,
desi eu imi cintaresc copilul in fiecare seara inainte de baie, nu am facut o obsesie din luatul in greutate. Dupa ce in prima luna a crescut mult, in luna a doua s-a mai "linistit" iar in luna a 3a a crescut asa...la vreo 500g. Nu imi pasa insa daca vad ca de ieri pina azi nu a luat deloc in greutate, sau daca stagneaza citeva zile la rind; ea e vesela, activa, maninca, doarme (in brate
), se intoarce prin pat, apuca obiecte (ca sa aiba ce-si trinti in cap) si ma uit ca sint achizitii pe care le face brusc...ieri statea cuminte pe spate la carusel, azi am gasit-o pe burta, cu capul in partea opusa celei unde o lasasem. ca s-a intors pe burta ok, dar cum s-a intors la 180 grade habar n-am...
Asadar, prea putin conteaza unde se afla Sophiphi in lista aia a ta, intre slabanoaga si "osinzoasa"..E frumoasa tare
, creste, face "chestii"...nu cred ca e musai sa o vezi rotunda ca sa fii sigura ca e un copil sanatos si fericit
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
pisicogri, inafara de supt mai faceti ceva noaptea? (schimbat pampers, aprins lumini etc) Poate ca ea e obisnuita sa se trezeasca pt ca are "program".
La noi e culcarea la 9-10, prima trezire pe la 3-4 si apoi dupa 3 ore. DEci prima portie a noptii tre sa fie mai lunga, se poate si pina la 7 ore de la ultima masa. Ai incercat sa nu "raspunzi" imediat cind miauna? Poate adoarme la loc :)
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui chatonel pisicogri, inafara de supt mai faceti ceva noaptea? (schimbat pampers, aprins lumini etc) Poate ca ea e obisnuita sa se trezeasca pt ca are "program". La noi e culcarea la 9-10, prima trezire pe la 3-4 si apoi dupa 3 ore. DEci prima portie a noptii tre sa fie mai lunga, se poate si pina la 7 ore de la ultima masa. Ai incercat sa nu "raspunzi" imediat cind miauna? Poate adoarme la loc :) Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Neata tufete!
Felicitarile noastre bebelusilor botezati!
Si
la multi ani "bebelusilor zilei"
.Noi nu zicem nimic... Victor adoarme dupa baita de seara si schingiuiala (pardon... masajul) de dupa, adica pe la 22 cel mai tarziu 22h30.
Se trezeste la 7 (SAPTE) dimineata, mananca, schimbam pampers, si... doarme iar pana pe la 10. De atunci si pana seara la culcare mai motaie prin parc adunate inca vreo 2 ore. In rest, activitate continua.
Si ca sa nu creem confuzie, programul asta il are de la o luna. Si nu avem colici, nu plangem decat de foame. Offf... minca-l-ar mama pe el de bebelus cuminte

Alexandra (03.03.09)