Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Gigelica si m_monique felicitari pentru botez!
Asteptam povesti DESPRE si poze DE LA

Novus, am vazut pozele noi cu Alexandra. E superba!
Cel mai mult imi place poza in care sta pe burtica. Are niste ochisori

Si noi ne gandim cand o sa incepem diversificarea sa incepem cu morcov. Mai avem destul pana atunci. Trebuie sa ma mai informez.

Sasha, pe tine, BB Petru si ceilalti indieni.
Sa va faceti bine! Ne e dor de voi.

Mergi la inceput

Am uitat de Florinela79 felicitari pentru botez!
L-a tinut bine nasha pe "platinat"?

Am vazut ca se vb de apa ceai...etc. Noi papam numai tziti si inca nu ii dau apa/ceai dar pentru sete eu as da apa.

Zahar si sare nu vreau sa-i dau pana la 1 an. Nu fac bine nici la stomacel,nici la ficat.

Am senzatia ca mai aveam ceva de spus dar nu mai stiu ce ...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Chatonel, Raaluca, multumesc mult de raspuns, sper sa nu fie nimic, dar stiti cum suntem noi mamicile ne speriem din orice, iar la noi nu s-a mai intamplat pana acum sa faca asa chiar daca o alaptez numai la san. ma mai gandeam la doua variante, ori e de la cirese de care am cam abuzat in ultimile 3 zile ori poate dee la Sab Simplex pe care il tot dau de o luna jumate de cand are crize de colici puternice.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Aoleu cuscra (sigur ca suntem), 2 luni jumate cu pile, zici? E clar, ne bagam si io si sotu la cura de slabire, ca tot e cazul. Mama lor de nemernici, nu se gandesc chiar la nimic? Hai ca m-am enervat, uofff, imi vine sa emigrez, ma primeste careva de prin Ioropa? Chato, Kea, ma refugiez si io la voi?

Saby, eu zic ca nu e problema cu vascozitatea, si la a mea am mai gasit vascozitati, pot fi mucisori, mie asa mi-a zis doctorita, ca se elimina prin kk; iar cu "verzosenia" chiar nu e, la bebele alaptat la san scaunele pot fi de la verde deschis, inchis la toate nuantele de galben, maro, etc.

Ilinca, dulce foc Sophi. Si eu zic ca era cam imbracata, dar tu stii mai bine. Eu cand a batut vantu i-am pus o jachetica cu gauri peste body maieu, dar eu nu sunt un exemplu ca pe frig o scoteam in pantaloni cu talpite dati pe picioru gol si acoperita doar cu o paturica. Si mama mea nebuna tot o vede prea imbracata, desi e de departe cel mai dezbracat copil din parc

Fug la somn ca sunt rupta. Noapte buna si asteptam poze si povesti de la botezurile de peste week-end

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

ILEANA
iti cantam multi ani traiasca

si pentru mami Galushca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Uaaa, cata precizie! Multumim frumos, Raluca!
Io ma simt cam nasol, adica ma dor urechile, capul, gatul si imi curge nasul apos. Am facut gripa de porc? De porc ce sunt, adica.
Daca nu mai dau mesaje pana fac copiii 1 an inseamna clar ca am dat coltzu. Va informez atunci.
Caz in care Pisik si familia ei o sa fie adoptati la noi, sa i se faca dor de Romanica.
Numeroase pupaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Buna, fetelor! Am o nelamurire. Pe 18 iunie termin postnatalul. Eu vreau sa ma intorc in activitate (sunt invatatoare), nu vreau sa intru in CCC. Dupa calculele mele, daca as sta acasa in CCC as pierde lunar cate 500ron. Nealaptand, nu cred ca se merita, scoala e la 5 km, locuiesc cu parintii (are cine tine copilul), de la toamna voi avea clasa intai si am depus memoriu la Minister sa-mi reprogrameze inspectiile de sustinere a gradului didactic I din urmatorul an scolar. Suplinitoarea din locul meu ar dori sa raman acasa pana la 1 septembrie, ca sa nu ii apara intrerupere in cartea de munca. Daca m-as intoarce in activitate as beneficia si de 100ron stimulent...Trebuia depus dosarul cu o saptamana inainte...Cat timp ar trebui sa astept pana primesc banii, adica indemnizatia pentru cresterea copilului? Daca e de asteptat, e jale: salariul meu e singura sursa de venit din casa. Plus umblatura cu dosarul. Acum oscilez intre omenie si buzunarul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Malta eu am primit indemnizatia sambata..(13 iunie)si am depus actele in 9 mai. Daca te ajuta cu ceva...ti-am raspuns
Eu am luat lunar bani..adik am terminat postanatalul(pentru care m-a platit locul de munca)..si acum primesc idnemnizatie
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

'Neata fetelor.
Azi dau eu cu laptic, ca vad ca nu se inghesuie nimeni.

Petrean, imi poti spune unde in lege scrie de dividende ?

Azi ma duc sa depun si eu dosarul, si va spun cand se estimeaza sa primesc banii .

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ada eu am citit undeva pe net..am sa caut..sa incerc sa-ti trimit..sper sa mai dau de paragraful aladc nu m-a interesat..nu am salvat:(

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput