Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Apropo de somn si de ce spunea cineva: bag'sama ca Sophiphi a mea a atins 4 kile jumate, ca azi noapte a dormit...de la 21.30 pana la 3.30! Sase ore! Apoi s-a trezit la 7.30, am pus-o langa mine in pat, ea avea chef de joaca si de "vorbit" dupa ce a papat, dar io am dormit in continuare cu nesimtire pana la 9! Cand m-am trezit ma privea parca mustrator ca am ignorat-o!
Pisik, io stiam ca dureaza 3-4 luni pana primesti indemnizatia, 2 doar daca ai pile! Eu maine merg sa depun dosarul (a, sa nu uit sa cumpar un dosar-plic, ca fara nu se poate)
Tufete, am pus un album nou la semnatura, daca am vazut ca pe picassa nu-i rost...ziceti voi, nu-i dolofana? Vi se pare prea slaba? Ca la 6 sapt. avea 4.300 si 60 cm si am vazut ca majoritatea au mai mult...Bine, de vreo 3 zile suge cu o pofta de numa numa, si toata ziua numa asta ar face, s-o fi saturat sa fie manechina!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Saby, avem una bucata pui agitat la masa, avem si caca verde, dar nu prea pricep cum e cu bucatelele gelatinoase prin el. Deci cel putin 2 din 3 conditii am indeplinit si noi.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am botezat-o pe ioana.

sunt franta. va povestesc mai multe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Raspund si eu pe fuga!

Monvas, da, mi-am schimbat numarul, de nevoie, si tot de nevoie am sa mi-l schimb din nou. Don't ask....Imediat ce reusesc sa am si eu un numar si UN TELEFON!!!! am sa-ti trimit PM si am sa-l trec si in lista din mailul comun. Oricum, iti multumesc pentru ca te-ai gandit la noi, pe 7 m-am gandit si eu la tine, amintindu-mi de temerea vis-a-vis de 8 martie

Florinela, si noi ca voi in masina

Aris, maine pun poze, ca nu mai merge asa, cred ca sunt singura care a ramas doar cu pozele de la 0-3 saptamani

Ayla, bravo pentru inceputul de diversificare si thx pentru pontul cu apa Humana. Eu stiam de Aquatique si Voslauer.

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisik, bebe Petru are scaune diareice din cate stiu eu si medicii nu gasesc cauza, eu asa am retinut.

Mona, peste zi, nu cumva e expus bebe la prea multi stimuli: zgomot, agitatie, multe persoane in jur etc?

Ilinca, sa nu ma fugaresti pe forum, dar eu nu o vad pe Sophia dolofana. Sa nu intelegi ca o vad slabuta, e frumos dezvoltata, dar in nici un caz dolofana. Si ma pricep la dolofani ca am unul acasa.
Si hai ca te iau la rost. Eu ma uit in poza la tine cum esti cu bluza fara maneca si ma uit la Sophi, ce bine ai echipat-o. Sa nu mi-o iei in nume de rau ca si eu ce-l mai infofoleam ... Mereu al meu era cu cel putin un strat mai gros imbracat decat toti copiii cu care ne intalneam.

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Gata pot sa vorbesc eu cu voi, ca mai devreme in disperare de cauza l-am pus pe tati sa va intrebe.
Deci...kk lu Maiuta a doua oara in seara asta a fost spre verde (asta nu ma ingrijoreaza foarte tare) si gelatinos, ca un mucus scuzati descrierea amanuntita dar chiar sunt ingrijorata, iar azi a fost foarte agitata si mi-a plans toata ziua se vedea ca o deranja burtica. Ce credeti, a mai patit careva asa??? Maine dimineata o sa sun la doctor dar pana maine sunt tare ingrijorata .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ilinca, si io zic ca si Kea: ce-ai de infofolesti copilu asa tare? :) Vezi ca transpira si slabeste
Mie nu-mi pare Sophiphi slabuta, e numai bine! Are pliuri de grasime, are picioruse lungi, e dotata cu tot ce trebuie!

Uitai s-o felicit pe Niko pt frumosul ei grasan si s-o cert ca nu mai trece pe-aci!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Gata pot sa vorbesc eu cu voi, ca mai devreme in disperare de cauza l-am pus pe tati sa va intrebe.
Deci...kk lu Maiuta a doua oara in seara asta a fost spre verde (asta nu ma ingrijoreaza foarte tare) si gelatinos, ca un mucus scuzati descrierea amanuntita dar chiar sunt ingrijorata, iar azi a fost foarte agitata si mi-a plans toata ziua se vedea ca o deranja burtica. Ce credeti, a mai patit careva asa??? Maine dimineata o sa sun la doctor dar pana maine sunt tare ingrijorata .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

saby, am avut si noi kk asa, nu ne-am facut probleme si cred ca nici nu aveam de ce... era un kk putin mai viscos, probabil ca asta vrei sa zici, nu? Io zic ca stomacelul incepe si el sa se maturizeze, ca si mirosurile sint mai tari si la shushu si la kk.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Ne-am intor si noi de la munte.
Am reusit sa citesc si acum sa vedem

Chatonel si eu am mancat cirese muuuulte pana acum, si pepene... si mere si legume crude si Lena nu a dat semne ca o doare burtica.
Noi trebuie sa recunoastem ca nu am avut niciodat accese de colici la care sa tipe mult timp. A mai plans, a mai marait dar rezonabil.
Nu am observat nici o diferenta intre momentele de "cura" si cele de rasfat.
Am mancat chiar si capsune. N-am mancat fasole si varza deloc si am gustat putina mazare.
Nici citrice n-am mancat dar nici nu am avut pofta ca acum sunt fructele de sezon.
Chiar acum mananc niste cirese bio , adica aduse de la Slatina, din copacul prietenei mele. Sunt aproape negre si foarte dulci.
Am o galeata plina.(asa mi le-a adus, in galeata)

Saby si noi am facut kk ba verde, ba mustar si uneori asa gelatinos. Daca papa numai san, asa e. E normal si nu tre sa te ingrijorezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bai tufete, m-ati spart; pai cand e cald o scot fara manecutze si cu pantalonasi scurti sau tot felul de rochitze; dar azi desi pare soare in poze a suflat un vaaaant...si nu au fost tare multe grade la noi in oras. Eu am cam dardait fara maneci, prietena mea care a facut poza avea jerseu tricotat. Doar nu-s nebuna sa-i pun caciulitza si maneci lungi cand e canicula:))
Si pe o scara de la: slabanog, slabutz, slab, "standard", dolofanel, grasun, grasan, grasocea, galben de gras, obez...copilasul meu e dolofanel, daaaa?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput