Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
SHASA, multi 

si sanatate lui Petru !!!!!
Chatonel, si eu mananc la greu fructe
si orice inclusiv varza iar Alexandra vad ca nu ma cearta ![]()
![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Kea spune:
Shasa, imi pare rau ca bebe Petru n-a scapat de probleme! Nu ma gandeam ca dureaza atat.
Bebele meu creste frumos si eu ma topesc toata. E mult mai linistit, imi arata ce vrea (maraia, l-am luat in brate, asa ca a inceput din nou sa maraie si sa dea din picioare cum da numai cand ne jucam cu trapezul
), poate a aratat si pana acum, nu stiu, dar am tras concluzia ca am copil destept. Si e facut de mine!
Si sa ma laud, nu stiu daca se mai repeta, asa ca nu ratez momentul: s-a trezit la 2 jumate noaptea si apoi la 6 jumatate, dar asta deja inseamna dimineata. Sper sa se mai repete, ca tare bine a fost. Asta ca tot intreba cineva (stiu cine dar nu mai stiu cum se scrie nick-ul) cand nu se mai trezesc noaptea sau asa ceva.
Novus, nu stiu cu ce sa incep, dar am citit ca ar fi indicat sa se inceapa cu legume, caci fructele sunt dulci, si ar putea refuza mai apoi legumele. Cu ce leguma, aia nu mai stiu sa zic.
Dar am impresia ca o sa duc dorul perioadei asteia in care amestec apa cu laptele praf (desi am momente, noaptea mai ales, cand si asta mi se pare prea complicat
)
11 saptamani si 6 kg
novus spune:
cu legume zici, Kea ? interesant dar cum ??![]()
ca pana acum tot de frucxte am citit dar parca as merge pe legume,cereale si apoi fructe 

mie sigur o sa-mi lipseasca perioada asta superrr faina de alaptat 
daca ar tine macar pana are bebe 1 an !!!![]()
![]()

Am pus poze noi la semnatura !!!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Monnvas spune:
Ank, bine ai venit! Hai ca am sarit toate cu gura pe tine cu diversificarea, tu faci cum crezi, important e ca, la orice varsta ar incepe diversificarea, sa fim foarte atente la puii nostri, ca sa ne dam seama ce le prieste si ce nu.
Philip (sper ca n-am gresit nick-ul), conteaza nu numai cat doarme, ci si cum doarme. Al meu de pe la 2 luni doarme 7-8 ore pe noapte, dar in ultima vreme se foieste atat de tare si plange prin somn dupa suzica, de ma trezeste la fiecare 20 min. Parca era mai bine cand ma trezea dupa 3 ore, dar dormea linistit!
Fetelor, oare de ce e puiul meu asa agitat in somn? Mie mi se pare ca da din picioare a balonare, dar parca e prea de tot, se foieste pana da cu capul de gratiile patutului, plange prin somn, chiar si cu suzica in gura... Si cand e treaz e atat de linistit! Rade, da din labute, se joaca, gangureste... Ce-o fi?
un
mare pentru Shasa si bb Petru! Sa se faca bine puiu' mic!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
gigelica20 spune:
Buna seara dragutzelor,
Am intrat o fugutza ca sa va salut. Suntem la Focsani, doar eu si Victor, caci tati s-a intors azi la Bucuresti.
Noi ramanem aici pana pe 1 iulie, dar eu deja...tanjesc de dorul lui tati
...
Maine intru si va povestesc cum a fost la botez si la scaldat...
Noapte buna.
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009 
chatonel spune:
Monvas, puiutului i-o fi cald cind doarme? Si a mea plinge cind ii e cald, dar plinge si la somn si treaza, daca asta e cauza.
Novus, aici se zice ca incepi cu legume diversificarea (pt ca fructe va accepta automat, ca-s dulci) si se dau inainte de tzitzi, deci nu e o masa numai de legume, ci treptat introduci legume diverse (nu stiu ordinea). Si io incep serviciul din septembrie, asa ca mai avem timp sa diversificam si poate chiar nu o facem inainte de 6 luni (dragoana le implineste la sf lui sept). Mai e o posibilitate cu muls si dat lapte de mami in timpul in care esti la munca.Mai ales daca tu poti minca tot ce vrei inseamna ca nu e dificil sa prelungesti alaptatul.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Nu am gasit in urma, ce are bebe Petru? Intreb, pentru ca din ce spunea Sasha il banuiesc ca face ca pitica mea, adica are crize puternice de colici si planset. Sasha, daca mai intri, poate detaliezi un pic
Monnvas, pitica mea e f agitata pana adoarme, se arcuiteste, se foieste, se da cu capul, cand adoarme doarme linistita (inca). Poate il supara ginigutele, fie apar dintisorii devreme (se poate intampla), fie doar se pregatesc gingiile si dor.
Maslinuta mea iar e caraita tare, la titi nu se satura si plange dupa o ora si cand nu plange maraie, biberon papa 30-50 si apoi incepe sa urle, nu mai stiu ce sa ii mai fac.
Apropos de diversificare, doctorita de la Grigore Alexandrescu mi-a zis ca pt refluxul ei ar fi bine sa o diversific la 4 luni, mai ales ca e asa ciufuta cu laptele, ba plange la san, ba la bibe, ba la amandoua. Eu as fi vrut pe la 5 luni, o sa vedem cum mai evolueaza, mai ales ca pana la 4 luni mai avem doar o saptamana si eu una nu ma simt asa pregatita 
A, am uitat sa va zic ca joi mi-am depus dosarul pt 85%. O sa va anunt cat dureaza, ca cred ca sunt printre primele care depune, nu? Tanti aia mi-a zis ca dureaza intre 2 si 3 luni
. Pana, atunci, stam pe un salariu 
Pupici tuturor fetelor
.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
saby spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va întreb daca s-a mai întalnit cineva cu situa#539;ia în care bebele sa fie foarte agitat cand mananca si sa faca caca spre verde si cu portiuni gelatinoase prin el.
Sunt îngrijorat#259; pentru ca nu s-a mai întamplat chestia asta pana acum.
A#537;tept un raspuns de la voi si va pup pe toate!
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
Monnvas spune:
Chatonico, nu cred ca-i e cald, ca e imbracat intr-o salopetica fara labute (maneci si piciorute scurte) direct peste pampers, iar in camera is cam 25-26 de grade.
Cuscra Pisik (da?), ne pare rau ca nora e caraita. Cat despre 85%, eu am depus la inceputul lui mai si mi s-a zis ca primii bani ii voi primi pe 20 iulie. Deci cam 3 luni traim cu aer. Mentionez ca dosarul meu e printre cele iute procesate, ca am avut o cunostinta la primarie![]()
Noapte buna!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009