Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank si bb
arald a plans mai mereu si face kk f moale si "zgomotos". noi inca schimbam 5-6 pampersi pe zi... daca as manca o mana de cirese cred ca ar fi jale.

Ank scumpa, asa e normal la bebii alaptati - caca moale, zgomotos si cu frecventa variabila (a mea a variat de la caca dupa fiecare masa la 1 la 7 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata fetelor!

stiu, galushca, nu ma sperii. e mai bine sa fie asa decat sa nu faca cateva zile. la capitolul asta si karina a fost la fel. s-a constipat abia la gradi, asta pt ca ea nu face decat acasa, in alta parte a facut doar ffff rar. cand merge la gradinita face la 2-3 zile mult de-ti muta nasul din loc

tare urata e varicela asta.. toata noaptea n-am dormit. arald s-a trezit din 2 in 2 ore iar karina nu prea a dormit. acum are bube si pe fata, mai ales in zona urechilor...
daca aveam 3 copii muream

ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

chatonel, se pare ca iar suntem pe aceasi unda cu mancarea Si eu am luat 3 kg de cirese din care 1 kg l-am mancat si 2 le-am pus la foc sa fac dulceata ca sa am cu ce sa mananc grisul sau orezul cu lapte.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

kiar ca sintem :) si io fac des gris si orez cu lapte si le halesc cu dulceata (de la soacra, io nu fac)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Buna seara fetelor sau buna dimineata!
V-am tot citit de 2 saptamani dar nu mi-am facut curaj sa intruAsta este felul meu...cand unul dintre copii este bolnavior nu sunt foarte comunicativa

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

shasa, te inteleg foarte bine, si io sint tot asa, cind nu e ok nu am chef sa povestesc cu nimeni!
tinem pumnii lui BB Petru sa fie ok analizele si sa nu ii gaseasca nimic grav

si tie iti trimit un buchet de virtuale, mamica suparata si ingrijorata!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chatonel,
Eu am mincat cirese si piersici zilele astea, nu asa ca tine, mai cu economie (desi de felul meu si eu mincam ciresele cu kilul) si Pisilinca a facut caca zilnic - asta e bine dar ciudat pt ea - dar a avut si muuulte gaze. Insa acum, ca a mai crescut, nu mai trage urletele...ALEA deci e mai usor de suportat. Nu pot sa stau toata vara cu carne si legume fierte ca timpesc.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisicogri, deci acuma stii ce sa-i faci daca este constipata :) halesti fructe si gata :) io nu m-am gindit nici un moment sa maninc numai carne si legume fierte pt ca as muri de foame ... carne maninc cam de 2-3 ori/sapt, cam slabut pt a avea lapte ca milka
Noi ne indopam cu produse lactate (lapte, iaurt, brinza, orez, gris cu lapte), ciorbe/supe (mai putin acum ca e cald) si salate de tot felul, mai facem un gratar, mai fac si mincare gatita, dar mai putin acum, ca n-am chef de pazit aragazul. Si fructeee, bineinteles.... desi nu au mai fost asa de multe pt ca a fost ruptura data de sezon: citricele nu prea mai aveau gust si fructele de vara inca nu erau gasibile peste tot, deh, inceput de sezon. Acu e mai ok.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

salutare fetelor,

intram si noi dupa o luuunga perioada de timp,timp in care nu stiu cum am putut sta asa departe de voi,eu care,daca nu puteam intra ziua sa va salut macar,nu ma puteam pune la culcare si stateam cu sahsa de vb "pupeze nocturne"...mario creste,si din ce im ce imi ocupa mai mult timp,cere mai multa atentie si mai tot timpul sunt in preajma lui,s-a facut "ditamai flacaul",cum ii place lui tacsu' sa spuna,are 3luni si jumatate si are deja 70 cm,la o greutate de 6,5kg...acum am cantar acasa,caci de cand ma zapacise dobitoaca de pediatra si mi-a zis la 2luni ca are 6 kg,apoi la 2jum ca are 4,700 ma bagase in sperieti ca a slabit si ma speriasem ca tuta...in general este cuminte,nuplange,nu colici,nu figuri,de 3 sapt papa la masa de 10 mar cu biscuite,nu am avut probleme cu el,(din contra a inceput sa faca kk singur,),acum doarme in patut de vreo 2ore,am fost plecati cu el la munte,la mare si la tara,nu am avut probeme cu soarele,nici nu pot spune ca l-am expus prea mult,dar nici nu l-am tinut ascuns "in sacosa",cred k in cateva saptamani va incepe sa mearga de-a busilea,caci deja sta in fundulet,se rasuceste intruna cand il pun in pat,iar cand i pun pe burta se impinge si se ridica pe picioruse...am sa incerc sa imi fac un cont sau sa pun poze cu el pe site-ul lui sa vedeti cat de mare s-a facut mogaldeata mea.
am mai vazut poze cu bbii vostrii,sunt toti niste scumpi...
va pupam si eu si Mario

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Petrean, merci de raspuns, dar poti sa imi dai exact textul din lege unde se specifica asa ceva? Nu am gasit nicaieri sa scrie concret de "prima din participare la profit", "dividende" sau "bonurile de masa". De la servici mi-au spus ca prima din participare la profit are alt regim decat primele celelalte.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna fetelor!!!
Nu am apucat sa citesc mai nimic, intru sa va salut, si ma intorc la plangacioasa mea. Am crezut ca am scapat de colici dar se pare ca m-am inselat, dupa cateva zile mai linistite au revenit in forta, azinoapte m-am culcat la 4 si m-am trezit la 7 sunt cheauna.
Pupici!!!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

a, am uitat, deci Novus, asa zici, sa nu-mi fac griji ca oricum pierdeam titlul. Abia astept sa se intoarca din concediu sa-i dau sa citeasca un pliant ce l-am primit de la medic, ca sa am liniste de acum incolo.

Keutu cheliutu 11 saptamani si 6 kg

Ce idei ai de diversificare ?, ca vad ca si tu ziceai ca te pregatesti (teoretic)si eu studiez ca din august vreau sa incep pt ca din septembrie merg la birou 6 ore si

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

salutare fetelor,

intram si noi dupa o luuunga perioada de timp,Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

chiar ma gandeam ce mai faceti ?!!!

deja v-ati diversificat ??? de ce atata graba ?? m-am uitat la ticker si vad ca Mario e cu 1 saptamana mai mare decat Alexandra care deocamdata e consecventa cu milk-barul

si va mai asteptam cu noutati

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput