Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

La multi ani Ina Gabriela, Brisees, Victor Cristian,Lucian,Aidan Victor si David!!
Si la multi ani Anca adica Pisigri (nu inca Anca adica Chatonel)!
Eu v-am sarbatorit de dimineata cu dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Ilinca, am raspuns mai jos la intrebarile tale, pentru ca si eu am avut aceleasi dubii>

io inca stau pe ganduri: vad ca aproape tufetele ati luat vaccin din farmacie. Dar eu sincer inca nu m-am lamurit: e mai bun? De ce e mai bun? Din cate am inteles eu, este si anti-meningita. Si fata de cel gratuit, nu da efecte secundare gen febra, somnolenta/agitatie, etc.

De fapt m-ar interesa mai mult daca acela gratuit e rau; daca da, de ce e rau? Nu e rau, si noi l-am facut si inca multi copii il fac, dar mai nou se poate si mai bun de atat, desigur contra cost...

chiar vreau ce e mai bun pentru Sophiphi, dar sa stiu cum sta treaba. Pe principiul acesta am mers si noi, hai sa-l luam din farmacie ca sa avem constiinta impacata ca am facut asa cum am auzit ca e mai bine.

Dar in cele din farmacii de ce-as avea incredere? Si eu mi-am pus problema daca sunt pastrate in conditii optime La fel cu Vigantolul care trebuie schimbat la 3 saptamani...

Ce riscuri sunt? Sa faca febra, am intrebat multi parinti inainte de a ne decide si cei care au mers pe cekl din farmacii spuneau ca nu au avut nicio problema.

Prin ce difera? Chestia anti-meningita.

Am pus 100 de intrebari sau mai am?

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu le-am facut la andrei pe cele gratuite..si acum merg pe aceeasi schema..nu am avut nicio problema la andrei..nici macar febra..deci nu vad de ce as fi dat niste bani aiurea...mai ales ca la mine e vb de totul la patrat

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Victor Cristian,Ina Gabriela,Lucian,Aidan Victor,David ,Brisees
La multi ani Anca!

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Multumim

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Victor Cristian,Ina Gabriela,Lucian,Aidan Victor,David ,Brisees

La multi ani Anca!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Anca adica pisigri, sa nu trezesti Ilinca s-o pui la loc in patut. Numa daca n-ai somn si nu vrei sa stai cu noi pe forum

Mergi la inceput