Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
dyana27 spune:
chatonel tu-ti bati joc de nervii mei

pai eu daca ma ating de cirese sau capsuni urla bebe de nu se poate; din fericire ma lasa sa manac cate juma' de mar

, dar si ala curatat; maxim un mar intreg am mancat saptamana asta si Doamne ajuta nu a facut urat; eu sunt distrusa ca nu pot sa manac fructe si legume crude, pentru ca asta era alimentatia mea favorita din sarcina si dinainte

; Davidutu este extrem de sensibil si nici nu ma gandesc sa mananc daca-i fac rau; n-as vrea sa zic aiurea........ dar pe noi ne-au mai rarit colicii

, adica sigur ca are si reprize de maraiala, cate un urlat mititel, dar nu se compara cu acum 3 saptamani de exemplu cand urla in chinuri

.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
dyana27 spune:
noi tocmai ne-am intors de la o nunta, l-am dus si pe bebe la biserica, iar la restaurant se duce tati singur

; daca ar fi mai aproaapeeeeeee.. poate ma duceam si eu o fuga, dar nu am cu cine sa-l las pe gaga mic, si in restaurant la nunta nu se pune problema; deci rabdam, se distreaza tati fara noi

si noi avem program in doi
aa, si bebe e nemancat deja de 3 ore jumate, dar asa i-a placut afara ca nici nu-i trebuie

minunea noastra David
chatonel spune:
of, dyana, imi pare rau ca v-am facut pofta!
retrag tot ce-am zis ... sau consoleaza-te cu faptul ca facui carare la cabinet ![]()
noi plecam la niste pretenari care vin in tara, le dam o poza cu dragoana pt o matusa care sta la ei in oras.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Adee spune:
chatonel, se pare ca iar suntem pe aceasi unda cu mancarea
Si eu am luat 3 kg de cirese din care 1 kg l-am mancat si 2 le-am pus la foc sa fac dulceata ca sa am cu ce sa mananc grisul sau orezul cu lapte.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
ank si bb spune:
kea si raaluca, eu nu ma supar nici daca am discuta o luna pe tema asta.
doar asta e scopul, nu? sa discutam. atat timp cat ne bazam fiecare pe argumente eu cred ca avem ce invata.
ideea este ca pediatra mea este adepta diversificarii timpurii iar eu am urmat-o. fiecare face cum crede, normal. daca aveam alta pediatra poate ca nu mai gandeam asa.
am zis ca "as incepe" la 3 luni, in conditiile in care totul va fi ok.
din pacate pana acum arald a racit usor de 2 ori (de la karina) iar de 2 zile fi-mea a facut varicela. si tot ce pot sa fac e sa sper ca peste 2 saptamani sa nu-i apara si lui bubite... ![]()
am vazut ca si ayla a inceput cu sucul de morcovi si simona ii dadea lui eric iaurt la 5 luni. deci nu sunt singura.
dyana, multumesc frumos de complimente!
si arald si karina s-au nascut pletosi... si ma-sa lor la fel... ![]()
pe fetele care stau in bucuresti le invit si eu la mine acasa unde e racoare si bine
(24 de grade fara nici un fel de aer conditionat - avantaj parter, bloc de beton si covoare lipsa)
m-ati omorat cu ciresele si pepenii vostri...
nici eu nu pot manca mai nimic crud...
am si uitat gustul rosiilor... doar banane, mere si ardei - mai rar. arald a plans mai mereu si face kk f moale si "zgomotos". noi inca schimbam 5-6 pampersi pe zi...
daca as manca o mana de cirese cred ca ar fi jale.
pupici la mamici si bebici! 
ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)
dyana27 spune:
ank, 5-6 pampersi??????? pai eu am avut zile si cu 8-9-10 pampersi

; al meu e un pisacila, si daca nu face kk tot trebuie sa-l schimb ca-l umple de pisulica![]()
![]()
si e un delicat, deloc nu se suporta cu pampers plin- cred ca o sa-mi fie usor sa-l pun pe olita daca ramane asa sclifosit![]()
![]()
, numai sa scape de udatura

minunea noastra David
shasa spune:
Buna seara fetelor sau buna dimineata!
V-am tot citit de 2 saptamani dar nu mi-am facut curaj sa intru
Asta este felul meu...cand unul dintre copii este bolnavior nu sunt foarte comunicativa
Vreau sa va multumesc tuturor care v-ati gandit la noi
Este bine sa sti ca se gandesc la tine prietenii cand ai probleme
Noi inca nu ne-am lamurit care este problema cu Petru am facut analize dar toate au iesit foarte bune si totusi noi inca o mai tragem cu burtica
S-a pus acum si ipoteza ca ar avea intoleranta la lactoza si saptamana viitoare mergem sa il mai vada doi medici si sa facem test de intoleranta la lactoza.
VREAU SA STIU SI EU CU CE NE LUPTAM
si in felul asta sa tratam. Dar cum lui toate analizele ii ies bune....medicii nu se arunca cu tratamente prea complicate pt. a nu-i distruge flora intestinala
Nu vreau sa va mai "ingreunez" cu problemele noastre...stiu ca pana la urma se va rezolva fiindca am toata increderea in Dumnezeu, dar pana se rezolva sunt rupta in mii de bucatele.......
Va pup pe toate si mai intru cand voi putea si cand ma voi simti in stare. Va multumesc inca o data ca va ganditi la noi
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
pisigri spune:
Shasa,
Nu-s medic da imi dau si eu cu parerea: intoleranta asta la lactoza nu ar fi trebuit sa o aiba de la bun inceput?
Chatonel,
Eu am mincat cirese si piersici zilele astea, nu asa ca tine, mai cu economie (desi de felul meu si eu mincam ciresele cu kilul) si Pisilinca a facut caca zilnic - asta e bine dar ciudat pt ea - dar a avut si muuulte gaze. Insa acum, ca a mai crescut, nu mai trage urletele...ALEA deci e mai usor de suportat. Nu pot sa stau toata vara cu carne si legume fierte ca timpesc.
In ceea ce priveste zaharul, nici mie nu-mi place ideea de a-l da copiilor, dar in maternitate, cit a mincat lapte praf, primea obligatoriu "ceai" intre mese, ca sa nu se constipe; ceaiul asta era apa fiarte cu zahar, o lingurita de zahar la 100 ml apa; aceeasi proportie mi-a recomandat-o si dr de familie. Mie mi se pare gretos de dulce asa, in rarele ocazii cind mai bea ceai il bea muuult mai slab indulcit. Dar am cam renuntat si noi la ideile crete cu suplimentele de genul asta la tzitzi
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
alina.n spune:
Shasa sanatate lui bb Petru si te asteptam mai des alaturi de noi cu vesti bune
. Asa sunt si eu ceva mai necomunicativa atunci cand am probleme, pupam mamica de 3 nazdravani frumosi

Eu nu tin regim de mancare si merg pe principiul ca decat sa o lipsesc pe fetita de vitamine mai bine mananc,colici oricum are cu sau fara regim_la noi merge bine infacol
intrebare : exista puseu de crestere la 9-10saptamani?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Galushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique gigelica20 la baita sa-i puneti si nuci, ca sa le aiba tari ca nucile. |
asa, asa