Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, de ce obisnuiti bebeii cu zahar de pe acuma?! Nu-i destul ca nu mai scapam noi de dependentza asta?:)). Nu cred ca exista simptome vizibile cum ca le-ar fi sete, noi putem doar sa ne dam cu presupusul. Eu la Sophiphi am observat doar ca maraie mai des ca si cum ar vrea tzitzi si cand ii dau, dupa cateva minute e multumita. Deci io trag concluzia ca si-a potolit setea.
Mai ales daca vezi ca bebe refuza sa bea apa sau ceai, de ce sa insisti?! Si mai ales sa-i aduci "imbunatatiri" cu zahar...Io baby drink-ul ala nu stiu ce e si nici nu vreau sa stiu cata vreme am lapte. Io nu-s maniaca in ceea ce priveste alaptatul, in sensul sa duc campanii si sa insist pe langa cele care renuntza, dar daca am lapte si pot alapta exclusiv, de ce sa n-o fac si sa ma gandesc la tot felul de artificii? Zic si io, nu dau cu paru'

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

gigelica20 la baita sa-i puneti si nuci, ca sa le aiba tari ca nucile.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Gigelica, eu zic ca daca are "cucu", vorba ta, asa de mare, sa-i pui niste nuci de cocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

gigelica20 la baita sa-i puneti si nuci, ca sa le aiba tari ca nucile.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Gigelica, eu zic ca daca are "cucu", vorba ta, asa de mare, sa-i pui niste nuci de cocos!

lool, ilinca

Si io zic ca nu trebuie dat zahar la BBi, nici in ceai nici in apa. Doar mamicile lor trebuie sa stie si ele ... ca doar diabetul nu exista doar de azi si nici obezitatea. Dependenta se creeaza de cind sint mici, din pacate

ayla, mi-a zis tata ca ati vb si ca v-ati inteles

acu sa va pove ce facuram noi: aseara ne-am culcat la 1 dimi, noi astia marii si la 3 puneam scobitori in oki ca sa vad pe unde-i bag tzitzi la dragoana :)) aseara eram cu pata pusa, gata sa deprim, al naibii medic parca mi-a insuflat dorinta, lool!!! mi se ^pusese pata si pe alaptat si pe stat acasa cu dragoana si pe tot!! vroiam LIBERTATE ! Bine ca mi-a mai trecut, ca nu stiu ce ne-am face daca ar fi asa in fiecare zi
Asaaa, ne-am trezit noi pe la 9 si-am zis ca mergem la piata sa luam cirese inainte sa dea caldura cea mare peste noi. Pina ne-am invirtit cu tzitzi, cu pampersii, cu imbracat dragoana, apoi pe mami, s-a facut 10.30. Plecaram, luaram cirese (3 kg) si ne-ntorsaram, eram 11.30 ceasul. Dragoana plingea de fiecare data cind dadea de soare direct, desi era cremuita (mai putin pe fatza, uitasem ca tre si acolo ) si oricum eram atenta sa nu ii vina soarele pe obrajori sau in oki.
Acasa am dezbracat-o, pus-o in patutul ei la un pic de nani, sa se linisteasca si io am halit cirese in timpul asta... vreun kil si juma. Apoi s-a trezit dragoana, a halit si-am pus-o s-o schimb de scutecel. Si, cum era ea intinsa pe spate, am vazut ca barbia ei cu 5 rinduri se oparise de la transpiratie , asa ca sa nu faceti ca mine, sau, daca vi se intimpla, trebuie imediat spalat locul cu apa oxigenata (evitati sa atingeti ca e dureros) si pusa crema, incercat sa se tina locul cit mai la aer, desi e dificil daca e un pliu de grasime, ca la noi
Urmarea de la piata e previzibila :) dau ture la buda din 10 in 10 min, ca asa stiu io sa maninc cirese Ma intrebam daca si dragoana o sa aiba ceva "urmari" de-astea...

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Se vede ca e sambata...ati disparut toateChatonel, mie mi-e tare teama de muuulte fructe, printre care si ciresele, pentru ca ar face mitzi colici. Daca raportezi dragoana ok dupa 1kg jum, maine ma rasfat si eumami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

fetele, merci.

US

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Se vede ca e sambata...ati disparut toate
Chatonel, mie mi-e tare teama de muuulte fructe, printre care si ciresele, pentru ca ar face mitzi colici. Daca raportezi dragoana ok dupa 1kg jum, maine ma rasfat si eu

mami de Silvia Ioana

cativ, dragoana nu are colici de obicei si io maninc fructe si legume crude, am halit si fasole, varza nu am avut ocazia altfel as fi bagat la ghiozdan
vad ca la prima alaptare dupa cirese mi-a facut un ditai kk, dar ieri nu facuse, deci e explicabil. acu i-am dat iar sa pape si-am pus-o la nani, sa vedem cu ce cadou ma pricopsesc la trezire

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Ce bine de tine, Chatonel! Ma petite Silvie a facut un circ-monstru dupa o rosie am ajuns la urgente, asa m-a speriatMaine incerc cirese...cum mi-o fi norocu`mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hei, fetele, in nici un caz zahar si sare inainte de un an! Copilul nu stie ca daca ii dai ceai neindulcit sau mancare nesarata ii lipseste ceva, nu are gusturile formate, noi i le formam.
Eu zic ca daca vreti sa dati ceva pe langa, atunci apa. Eu ceai (anticolici) dau numai dupa ce copilul imi zbiara si eu nu stiu ce sa-i mai fac, am incercat de toate si i-am dat de toate (lapte, apa, sirop).

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

a, am uitat, deci Novus, asa zici, sa nu-mi fac griji ca oricum pierdeam titlul. Abia astept sa se intoarca din concediu sa-i dau sa citeasca un pliant ce l-am primit de la medic, ca sa am liniste de acum incolo.

Galusca n-ai mai terminat examenul?

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

cativ, in cazul asta nu-ti recomand sa maninci cirese cu kilul, ca poate nu se-ntelege cu ele micuta ta! ia si tu cite-un pic!

io am bagat si doo felii de lubenita, o sa fac shushu in pat daca mai continui asa

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput