Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetele voi cum faceti cu apa/ceai la bebe?
a mea nu primeste deloc si ma gandesc sa nu stea deshidratata...
cred ca nu vrea apita sau ceai pt ca nu sunt dulci? sa pun zahar in ele sau sa iau ceit dulce ca am obs ca baby drink bea...dar nu stiu daca e ok ?voi cum procedati? o fi suficient doar lapticul pt hidratare?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

fetele voi cum faceti cu apa/ceai la bebe?
a mea nu primeste deloc si ma gandesc sa nu stea deshidratata...
cred ca nu vrea apita sau ceai pt ca nu sunt dulci? sa pun zahar in ele sau sa iau ceit dulce ca am obs ca baby drink bea...dar nu stiu daca e ok ?voi cum procedati? o fi suficient doar lapticul pt hidratare?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Eu nu ii dau nici apa si nici ceai. Daca ii este sete papa putin de tziztzi (cam 5 minute)

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Gigelica si Florinela distractie placuta

Fetele care muriti de cald va astept la noi acasa, unde nu este niciodata mai mult de 24 grade, pentru ca stam la parter si avem si multi copaci in fata blocului care tin umbra.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

gigelica20 la baita sa-i puneti si nuci, ca sa le aiba tari ca nucile.

alina.n poti sa-i dai linistita baby drink. eventual sa-l faci mai diluat. daca ii pui zahar in ceai, vezi sa-i dai si un clocot.

eu ioanei ii fac ceai de chimen cu anason. la 200 ml de ceai pun o jumatate de lingurita de zahar. dupa ce am pus zaharul mai dau ceaiul in clocot.
din cauza caldurii incerc sa-i dau ioanei ceai sau apa. bea destul de rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Citat:
citat din mesajul lui petrean

florinela..i-am facut injectabil de la 6 luni pana la 1 an...atunci i-am facut analizele si acum e ok. Tot de afara mi-a adus si mie cineva ca aici nu se gaseste
eu te-as sfatui sa nu alegi varianta asta..decat dc hemoglobina e f mica..adik chiar are probleme...si calcemia la fel....Andrei din cauza anemiei a fost rahitic:(l-am nascut cu hemoglobina 6
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE
eu pe foaia de externare a copiilor am avut toate analizele..alea le-am dus la doctorul pediatru(de familie)la mine. Si la Andrei am cerut eu rezultatele, ca nu mi le-au dat atunci.

Mie nu mi-a dat nimeni niciun rezultat de analize dupa nastere...doar ca a avut apgar 10; 10 si ca am facut vacinul la plecare si i-a luat sange din calcai. Trebuiau sa-mi dea ceva rezultate, ca peste ei sunt luni?!
Eu sunt anemica, am o anizocitoza, pe perioada sarcinii poate s-a accentuat anemia, dar nimic alarmant.
Deci sa-i fac niste analize inainte de D3 injectabil....multumesc de sfat. Nu cred ca pot astepta pana la 6 luni ca sa nu fie probleme.
Multumesc!
Si la mine se irita la gat, dau cu bepanten si pudra.Temeratura are de la caldura asta ...vai cred ca ne mutam pe la munte.....facem o tabara ce ziceti?!

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Petrean, m-am uitat ce a scris pe fisa de la consultatii, scrie profilaxie de rahitism

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

profilaxie de rahitism se scrie la toti..asta e vigantlul care se da obligatoriu pana la 2 ani. peste..e optional..pt cei cu probleme.

POZE

Mergi la inceput

acum buna ziua..am luat-o la recuperat..si am raspuns sa nu uit
petrecere frumoasa Lucia si Florinela..si bebei cuminti la botez

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Mie pediatra mi-a spus sa nu-i dau nici apa, nici ceai pt sete. doar o pun mai des la san si e ok. nu se deshidrateaza. si apoi, cum stim ca le e sete? le dati apa/ceai la intervale regulate sau cum?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

A, si in niciun caz ceai indulcit! Fara suparare, dar eu cred k ii face rau la stomacelul lor micut zaharul, chiar daca e fiert. Cine stie ce poate dezvolta mai tarziu?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

buna fetele,
Al meu a facut crize mari de colici acum cateva zile si am inceput sa-i dau inainte de tzitzi cam 10 ml. de ceai baby calm + cateva picaturi de sabsimplex. Din fericire nu a mai facut decat usoare crize de colici iar gazele ies fara plansete si f.f.multe... Ii mai dau intre mese sau afara ceiut si are o luna jumate bebelusul.
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=0

Mergi la inceput