~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Doamne, Oana, ce figurant poate sa fie! Poate va treziti cu politia la usa ca maltratati copilul ![]()
Alaturi de SEBI
Danelutza spune:
La multi ani, Ana !
La multi ani, Daria !
Oana ai grija cu copilul mai, ca te ia politia de guler
. Daca vrei sa pleci in Romanica, iti cedez locul, ca eu ma duc, desi... chef... n-am deloc. Ma duc ca sa am de unde veni 
Gusta ce-ti mai face urechea, cum te mai simti de la prednison ?
ChrisDun 
sint dar nu prea am timp, e si domnisoara in vacanta si vreau sa mai pun si casa la punct, ca oricum cind ma intorc din tara o iau de la capat
, asta ca sa ma laud ce barbat ordonat am ![]()
Aveti grija cind mutati listuta la copilasi mari, sa nu ma stergeti de pe lista, chiar daca scriu mai rar, sint prin preajma, dar de o saptamina ma tot lupt cu rezervarea pentru Romania. Astazi in sfirsit am reusit si cu rezervarea de la Bucuresti spre Iasi
, tot e bine ca am prieteni in tara
. De obicei rezervam bilet cu escala in Timisoara, dar acum am schimbat ruta si stam doar vreo doua ore in plus in aeroport la Otopeni, dar macar platim eu si Isabella doar 400 de euro, in comparatie cu 800 acum doi ani 
Gata, dispar sa inventez ceva pentru pus in farfurii diseara ![]()
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Tdi spune:
Ciao fetele!
M-am logat de zeci de ori si am inchis pt ca nu reuseam sa incropesc 2 randuri, am vrut sa fac la fel si acum dar mi-e teama ca pe cum trece timpul e tot mai greu ma adun sa scriu si nu vreau sa pierd legatura cu voi, imi sunteti tare dragi toate!
Alyssa are conjunctivita purulenta, prin urmare a pierdut ultimele zile de gradinita, are cu ochii lipitzi, plini de secretii, rosii si umflati de mi-e si mila sa ma uit la ea
, a primit un unguent de la medic si sper sa-i treaca repede. De la 1 iulie va merge o luna la gradinita estivala apoi la 1 august plecam in concediu 2 saptamani in RO. Eu nu sunt bine defel, nu ma plang ca se poate si mai rau dar e lunga lista.
Partea buna e ca azi am reusit sa depun cererea la prefectura si in maxim 2 ani de zile o sa primesc cetatenia italiana.
Am ramas in urma cu urarile: La multi ani GUSTA, ERIC, ROBERT, DARIA, ANA MOGO, CATERINA!

Multa sanatate bolnaviorilor!
Felicitari Onixone pentru noua locuinta! Am admirat pozele...visez si eu un petic de curte numai al meu!
Nastere usoara Cornelia! Poate vine bebe in 3 iulie, asa faceti scara 2-3-4
.
Danelutza, drum bun si zbor fara turbulente...mai lasa munca si la altii ca te spetesti destul!
Drum bun si concedii de vis tuturor!
Ma retrag ca tocmai a adormit bandita cu conjunctivita
, ma duc s-o dau cu crema pe la ochi...ii pot face tratamentul numai in somn ca altfel nu o putem prinde!
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Caterina! Ce mai faci tu, ca mama ta ne-a parasit de tot, nu mai vrea sa vorbeascu cu noi.
Salutare, fetelor! Multumim de urari, chiar daca majoritatea intarziate
. Adevarul e ca zilele astea activitatea a fost minima pe aici, se vede treaba ca e vara/vacanta, dar si sesiune sau licenta pentru altii. Si noi mai avem putin de tot pana la vacanta, abia astept; sper sa fie bine, dat fiind ca o luam si pe Mogo si ma astept sa faca figurile din dotare.
Altfel, i-am sarbatorit ziua deocamdata la gradi, luni dimineata, cu familia, luni seara, iar duminica mai avem o runda, cu bona, nasa si cativa prieteni.
Alte noutati nu avem sa raportam, a, ba da, merge pe role bine de tot (trebuie sa-i luam unele mai bune calitativ) si ne-am luat si noi role ca sa tinem pasul
- suntem familia Roler. DIn pacate zilele astea nu am mai iesit cu ele ca a fost prea ciufuta vremea si mai mereu a plouat seara.
Teddy - multa sanatate la fata! De unde Dumnezeu a luat porcaria asta?
Cornelia - iti dai seama ca esti singura graviduta de pe lista si culmea, in cateva zile, nici tu nu vei mai fi. Ce avalansa de gravidute era cand au implinit copilasii 2 ani, acum bag seama ca nu se mai incumeta nimeni
.
Onixone - am vazut si eu pozele cu casa, foarte draguta, iar gradina are potential, asa mica cum e ea!
Gabitza - sa-i fie de bine de tunsoare!
Beatrice - concediu placut!
Nelia - felicitari pentru notele bune!
Androix - bafta multa la licenta daca nu mai apuc sa intru!
Fran/Lili/Florentia/Monu/Elisor/Loreen/Aurasa - pe unde ati disparut? Nu ca eu as fi fost mai activa zilele astea
.
Si la final inteleg ca in cateva zile ne mutam, nu? Imi vine sa
, dar in acelasi timp sunt si fericita ca am copil mare - care mai nou isi doreste sa fie mica la loc (se enerveaza cand ii spun ca o sa creasca); drept pentru care am recuperat carutul (sport) de la tara ca sa putem sa ne plimbam si noi omeneste prin statiune cand plecam in concediu. Adevarul e ca oboseste destul de repede si asta e, decat sa stam seara de seara la hotel, prefer sa plimb ditamai capra carutul
.
Va pup si sper sa mai intru pana plecam. Week-end placut!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia spune:
La multi ani DARIA!
La multi ani ANA ILINCA!
La multi ani CATERINA!
Scuzati-ma ca am uitat
si nu le-am facut la momentul potrivit.
Si in avans, acum
:
La multi ani SARA!
La multi ani TEODORA!
Vroiam sa va anunt ca maine e ziua cea mare. Tocmai am venit de la dr. si colul meu e larg deschis. Mi-a zis sa stau cuminte pana maine la 11 cand ma prezint la clinica. Initial a vrut sa ma cheme duminica, dar s-a razgandit ca nu crede ca mai sta bebe pana atunci. Sa va mai explic ce emotii am
?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
gabitzam spune:
Vaaaai, Cornelia, m-a luat pe mine tremuriciul cand ma gandesc !!!
Hai, facem galerie !! 

Pregateste sa ajungi cum trebuie maine, sa nu nasti pe drum sau in lift
Tinem pumnii, si poate ne dai cumva de stire prin fetele de la Cta.
Alaturi de SEBI
Androix spune:
Cornelia, nu e nevoie sa ne mai spui
ne-am emotionat si noi daramite tu. Bafta multa sa ajungeti cu bine la clinica, in timp util si sa ai o nastere usoara si lipsita de peripetii. Si mai ales bebe sanatos!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Si eu in ruma cu urarile (nu mai stiu unde am ramas, dar cred ca nu strica de le fac de doua ori
) si unele in avans, ca am examene si nu stiu daca mai intru:
La multi ani, Daria!
La multi ani, Ana Ilinca!
La multi ani, Caterina!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Teodora!
Si cu asta s-a terminat listuta, gata ne mutam de la bebelusi mici si dragalasi, la smecherasi si smecherase de 4+!
Nici nu stiu daca e de plins sau de ris, asa ca mai bine dau o
, ca asta se bea si la necaz si la bucurie.
Corneliaaa, nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 9 luni! Mai ieri ne anuntai ca esti
! Ma gindesc la tine, iti doresc sa scapi repede si usor, sa iasa un bebelus sanatos, ca mumos si dashtept stiu ca este... si sa va intoarceti amindoi sanatosi acasa. Mai departe, iti spun eu pe parcurs, ca nu vreau sa te sperii acum!![]()

Tdi,
! Dar tu nu te duci la un medic? Stai asa cu raul? Sanatate Alyssei!
Vreau sa va anunt ca prin nebunia de acasa, cea cu examenele, cu mutatul prietenilor (aici nu fac eu nimic, ca Octav e actorul principal, dar sint cu gindul la ei
), ma suna de la medicul de familie si imi da rendez-vous astazi! De 6 luni astept!
Dar l-am luat si ma duc, cu toti trei dupa mine, dar ma duc, ca altfel nu mai pup! Vreau sa cer toate analizele posibile si imposibile, daca nu-mi da trimitere, o bat!
monu spune:
Cornelia, nastere usoara!!!! sa fie bb sanatos si sa fiti amandoi bine.
Nelia, bafta la dr.
La multi ani, Daria!
La multi ani, Ana Ilinca!
La multi ani, Caterina!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Teodora!
Sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si iubiti.