~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

neatza!
Haideti fetele la ca in curand ne gasim topicul pe pagina 3!
Fetele de la Constanta, cum fu intalnirea? Vrem poze!
Curand imi trimit si eu copiii la ai mei, boierie ce va fi pe mine vreo 2 saptamani pana plec si eu la mare intrand in concediu!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai mai, pe unde umblati? Eu am fost in service sa-mi iau in sfarsit masina! O luna de zile a durat, exact cum am prevazut nu suporta netul ce vreau sa le zic de dulce alora de la autocobalcescu. Si daca tot eram acolo am facut si revizia de 30.000 chiar daca nu am decat 25.000 de se uita ala de la receptie la mine ca la masini straine. Da m-am pomenit cu el peste trei sferturi de ora ca-mi zice ca placutele trebuie NEAPARAT schimbate. Ori ca a fost asa pe bune ori ca au vrut doar sa-mi ia banii, ei stiu... Si a durat fratzane 3 ore Bine dreq ca sunt desteapta cum am stiti de mi-am luat hartoagele dupa mine si sa ma vedeti pe mine ce am mai rupt cartea invatand. Nu numai ca am citit, dar si avut o imensa revelatie, am inteles in sfarsit un amanunt fara de care nimic nu avea inteles in raspunsurile alea. Si cand am priceput in sfarsit parca mi s-a luat un val de pe ochi. A fost nevoie sa merg in service si sa invat acolo in sala de asteptare ca sa pricep, bine si asa ce sa zic, decat deloc
Ei si dupa o luna de condus matiz sau tico sa vedeti ce volan sanatos am, schimbatorul de viteze nu mai zic, ditamai maciuca

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost cu copilul mic la Ciufolici la Obor si i-am tras tunsoare bec Descarc acum pozele, sa-l vedeti si voi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci, din ciclul "Parintii sariti, saracul copil" , va prezint filmul zilei, "Ultima zi cu par, prima noapte fara par". Tuns copilul regulamentar, numarul 0, adica de tot, bec. Cateva zile am zis ca nu ma lasa inima de buclisoarele lui, dar alaltaseara a facut o iritatie uratica la ceafa de la transpiratie, asa ca n-a mai scapat.
A stat micutul nemiscat, cum ii punea capusorul, asa ramanea. Are fetisoara asa dulce, acum sar ochii in evidenta imediat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, sa va fie de bine tunsul! Pe timp de vara e cel mai bine pentru ei! Bine ca a stat cumintel, Horia a urlat din toti rarunchii cand l-am tuns imediat dupa Pasti.

Fac iar strigarea la .

Vad ca s-au molesit fetele de la caldura si nu mai vrea lumea sa scrie pe aici

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Gabitza, sa ii fie de bine tunsuliciului!

Eu sunt umflata in continuare. Ieri am fost la birou si in drum mi-am luat o pereche d epapuci (singura din tot magazinul care imi venea: cu arici si cu 2 numere mai mare decat port in mod normal ).

Nu am ajuns sa ma intalnesc cu fetele. Imi pare f. rau. Dar in seara aia chiar nu mai aveam deloc energie. Am atipit pe la 6 si m-am trezit la 8. Era prea tarziu sa mai plecam undeva.

Mercedes, probabil ca sapt. viitoare vine bebe, nu stiu exact. Maine merg la doctor si vad ce imi spune. Intre 1 si 5 iulie, cred.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

Intai de toate vreau sa le urez Anei de ioanailinca si Dariei de Mickyyy, cu intarziere, LA MULTI ANI fericiti si plini de reusite !

Am lipsit cumva motivat, ne-au venit niste rude de peste mari si tari si am stat dupa ei - nu ii mai vazusem de cel putin 4 ani, sunt schimbati toti (baietii au crescut, nu i-am mai recunoscut) .

Cornelia, azi nu sunt 2 saptamani de cand ti s-a "lasat" burtica ? Parca asa mi-am calculat eu... Nastere usoara, si bb sanatos !

Gabitza, sa va fie de bine tunsul !

Bea, drum bun ! Cand ziceati ca plecati ?

Tdi, Danelutza, pe unde sunteti ?

Cine ne spune si noua cum a fost intalnirea de la Constanta ?

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Cu mii de scuze pentru intarziere , urez si eu LA MULTI ANI! tuturor copilutilor care de acum vor deveni copii din ce in ce mai mari . Multumim si pentru urarile pe care le-am primit de ziua lui Elian.
Noi suntem bine , ne-am inscris la gradinita pentru la toamna , in rest ma minunez in fiecare zi cate prostii ii pot trece prin cap .

Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- si a stat asa cumintel fara sa planga? eu imi amintesc de acea frizerie de care spui, am fost cu cristi acum 8-9 ani acolo mama, mama tb sa gasesc acea poza sa vedeti ce crizat a fost dupa ce a fost tuns si pozat.Tin minte ca era bronzat frumos si i curgeau lacrimile de numa degeaba masinute si alte chestii pe acolo ca la noi n au avut efect.

Fetele ceva poze de la mare? desi stiu am spus ca nu vom mai calca in ro la mare totusi vom merge in august in olimp aproape de locul unde ati stai voi nelia.

cornelia- lasa, lasa ca poate scapi mai repede important e sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...hihi hai ca revin si eu in forta.ca uite asa daca ne-am laut gradina, nu mai pup laptop decat la facturi si alte treburi.Si pe timp de zi afara daca bate soarele nu prea vad in ecran.Suntem bine cu totii si ne bucuram de casa( de fapt de bucuram de gradina si garaj(ca pe acolo petrecem cel mai mult) .In casa intram pe la ora 11seara si alex la 9 seara.

Alex a sarit calul ieri de tot la cumparaturi si drept a furat-o( de la mine ca taica-su nu l-ar atinge cu o floare)E drept l-am atins putin dupa care am plans in gradina jumate de ora.A adormit fii-miu dupa care m-am dus la el, si eu mama nebuna...copilul dormea, dar vorbeam cu el, poate poate se trezeste si ma iarta ca l-am casapit putin.Dimineata vine la noi in pat.La ora 7 dimineata in fiecare zi(fara exceptie).Si cu ochii inchisi, ma pune sa ma dau la o parte sa incapa si imi spune: am fost rau ieri.

Nu va pot descrie cum a facut ieri( cand nu l-am lasat sa tina toporul pe care si l-a luat soatza)Acum sar de la una la alta ca am intrebat consoarta la ce iti trebuie.La care el: pai nu ai vazut ca mi-a trebuit la aia, la aialalta.Eu: pai si nu le-ai rezolvat fara topor?.El:da...dar cine stie cand imi mai trebuie.
eu cred ca are alte ganduri cu toporul.Bine ca am curte acum si am unde fugii.

In fine....copilul super obraznic si cu un treatru grupa mare, caci eu credeam ca sunt buna la scene teatrale dar cred ca fii-miu m-a intrecut.
Hai sa va zic totusi una dintre faze: cand sa iesim din magazin, cu scandal bineinteles, i-am prins lobul urechii in mana si l-am strans.
Ce i-a trecut prin cap: isi pune mainile in jurul gatului , se strage, se pune pe jos si incepe sa urle(inecandu-se) ca l-am strans de gat,ca el moare, ca nu poate respira.Toate astea in romaneste.Eu cu taica-su am ramas perplexi, ca si ceilalti din jur, ca nimeni nu a realizat ca suntem parintii copilului teatral.In fine, m-a dus la el...si l-am luat de pe jos...
...si asta a fost numai o faza....

Dar in rest ...suntem bineeeee....

Gata ca am scris destul despre noi.

GABITZAM: asa de dulce e raducu tuns.Imi tot vine mie sa ii pup cheliuta.

ANDROIX: pai ar trebui sa mergi acolo zilnic sa inveti.Si pe de alta parte: O MACIUCA SANATOASA...E BUNA LA CASA OMULUI.lol

BEATRICE: concediu placut.te urasc!!!(nu cred ca apucam anul asta concediu...cel putin nu in vara)

LOREEN: ihiii...ce de treaba....pai i=a gaseste fetei un pretendent daca vrea sa se marite.Vezi cum sunt fetele? Tot la tatzi trag.

NEW Mami: balacire placuta.Si mie mi-ar fi placut o piscina in curte, dar unde in cutia noastra de chibrituri.Orium eu cu fii-miu ne jucam de-a plaja.Intr-o zi mi-am pus costumul de baie si am stat la soare.De atunci ma tot pune sa ma dezbrac prin gradina.Si eu tot ii zic ca nu pot ca ma vede vecinul.

CORNELIA: eu iti faceam galerie inca de pe 5 iunie cand am zis ca ma mut si nu o sa mai mai internet.Eu inca sunt cu galeria pe aici !!!

Gata cam atat am retinut....multumim pentru complimentele pentru casa.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput