~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (107) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Ana Sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri frumoase.

Loreen sa ii rezolvi problema lui Delia ,te rog frumos.

Gabitza trece si boala da mai greu.

Androix bafta multa.

Si am bicicleta si am si julituri si sunt surda in continuare,azi la 11 ma duc sa ma desfunde ,ceva trebuie sa imi faca.

Cornelia sa imi spui cand ma apuc de facut galerie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta am sa-i propun mirelui ca si-asa se tot vaita ca s-a saturat de gura mea ... partea nasoala e ca Delia nu-i asa ieftina ca mine ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tu poti sa fii nasa, Laura

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello gagici!
Ieri nu am apucat sa-i raspund aici Gabitzei, i-am scris pe mess, daca vreti informatii despre Aqua Magic va scriu si voua, noi am fost si am ramas cu o impresie f placuta. Dragos a fost cam panicat de atata apa, el e mai fricos de fel, dar noi, cei mari, ne-am simtit super!
Horia a ramas acasa cu ai mei, el nici atat nu era potrivit ca varsta pentru nebunia si caldura de acolo si cu toate astea tot ne-a facut seara figura cu urechiusele, am ajuns la Urgente in Constanta unde iar am dat de macelarii din spitalul ala nenorocit...mai sa murim de gat cu ei...nu vroiau sa-mi trateze copilul pt ca plangea tare si daca a 2-a zi plecam la Bucuresti, ei de ce sa se mai bage???? Apropos, fetele din C-ta, vreo clinica privata cu camera de garda unde sa poti merge si in week end si sa fie treaba mai civilizata gasesc???

Andreea, bafta multa la examene! Las ca-ti vine si tie vremea de distractie!

Laura, incepe varsta la care suntem ceruti in casatorie de copii sa inteleg? . Poate macar cu ei voi avea si eu un mariaj mai armonios

Va pup, cu mii de scuze dar nu mai reusesc sa raspund la toata lumea!

sarbatoritilor din ultima perioada!

PS: POZE AQUA MAGIC

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza nu mai nasesc ca mi-ajunge ... ca doar n-am abonament ... sa-si caute in alta parte ...

Dupa-amiaza se reuneste o parte din gasca de mamici de copii in blugi de-acuma ... ne vedem cu Elisor, Mygirl, Ada poate si Cornelia daca reuseste si evident moa...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sa puneti poze! Mai ales o burta mare vreau sa vad daca nu naste pana dupa amiaza.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nu nasc , dar nici nu stiu daca isi face Doru mila de mine si ma duce cu copiii in Mamaia, ca eu singura cu ei nu plec. Nu vreau s ama apuce contractiile la volan si sa imi faca Maria si Stefan galerie .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cornelia- te cred ca nu vrei asemenea galerie,oricum iti doresc o nastere usoara... apropo cat mai ai pana la ziua x?

Distractie placuta la mare!

La multi ani fericiti si sanatosi DARIA MARIA,ANA ILINCA!

laura-lasi cuplu fara nasi?

gusta-cum esti cu urechea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Daria Ana , sa aveti o copilarie fericita, sa fiti iubite si sanatoase si noroc in toata viata voastra. va pup

Eu de cateva zile alerg dupa cadouri prin oras ca pe 17 iulie plecam in concediu, asa ca strang la greu una alta pentru cei dragi.

Mai intai mergem in Austria o saptamana, apoi venim spre Ro.

pup la fete

Azi mergem la o sarbatoare care se tine in parcul mare. Cica festivalul Vrajitoarelor...

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

“LA Multi Ani!” Ana, frumoasa mica sa cresti mare sa fi sanatoasa, sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti pe lumea asta.
Daria, “La Multi ANi!” , sanatate, noroc cu carul si fericire.

Laura, ehe, avem si noi problema existentiala cu maritisul … de ce tati e casatorit cu mami si nu Patrick? De ce el n-are wedding ring? Ca vrea si el sa fie husband … i-am explicat ca o sa fie intr-o zi cand va gasi fata potrivita pentru el si pe care o va iubi si o va respecta. Dar de ce nu acum ???
Distractie placuta. Pupa fete si baieti frumosi, mamici – sa aveti fun. Pune poze, pleaseeeeee caci pana ajunge Elisor acasa, pana despacheteaza, trece luna

Gabitzam, sanatate piticilor, sa te ti tare pe pozitie. Bafta cu bona.

Cornelia, noi venim cu galeria

Noi astazi inauguram piscina proprie – in sfarsit e suficient de cald si la noi ptr. balaceala.
Ne-am fi scaldat si ieri, daca Patrick n-ar fi dormit pana la 7 seara ! De cand am venit din concediu, Patrick a trecut la clasa pregatitoare de scoala, iar copii nu mai prea dorm de amiaza. Drept urmare, daca prinde cate ½ hr e bucurie mare, din cauza asta e f.f.f obosit cand vine acasa si aproape in fiecare zi mi-a adormit in masina pana am ajuns acasa. Cand ajungem il iau din scaun, si incerc sa-l trezesc, iar el plange ca vrea sa doarma. Ce sa fac, il las sa doarma si se mai scoala dupa mai bine de o ora. Asa ca ieri de la 7 la 9:30 s-a dat cu bike cu tati, iar la 10 a adormit bustean intr-o secunda.
Nu-mi prea convine ca ii da tot programul peste cap, trebuie sa vad daca nu-l pot duce la grupa mai mica sa doarma de amiaza, daca va vrea ca cica el e big boy now ….
Azi oricum plec la 1 – mi-am luat cateva ore libere, si o sa-l culc la amiaza acasa, ca sa mai recupereze din oboseala.

Va pup si o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput