Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

flo.flo Si eu am fost foarte nerabdatoare si am facut prima eco transvaginal la 5 saptamani si 1 zi si nu s-a vazut decat un posibil saculet embrionar foarte mic. Dr. mi-a spus ca am facut-o prea devreme si ca trebuie repetata dupa 2 saptamani.
Am programare la o noua eco transvaginala maine seara.

Eu cred ca ar fi mai bine sa mai astepti pana la eco. Te poate lamuri testul de sange HCG pana atunci.

Pupicei.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo.flo

Buna fetele

Am si eu o maaaaaareee intrebare – am 3 teste de sarcina pozitive si mi-a intarziat ciclul 8 zile deja.
Ultima menstruatie a fost pe data de 11may.
Cand pot sa merg la ecografie sa mi se confirme sarcina?
Eu ma gandeam sa ma duc vineri ca atunci se fac aproape 2 saptamani de cand trebuia sa-mi vina CM dar nu mai am rabdare pana vineri. Eu anul trecut am avut o extrauterina si acum imi este tare teama sa nu patesc la fel

Va pup pe toate si multumesc

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Cu 3 teste pozitive sigur e sarcina, doar daca nu cumva ai facut tratament hormonal. La eco la 6 saptamani cat inteleg ca vei avea vineri trebuie sa se vada bb, sau cel putin sacul gestational.
Sarcina usoara si la termen! Te asteptam sa te inscriem pe listutza cu datele tale:dn, um si dpn.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

flo.flo bun venit.
te asteptam cu confirmarea de la doctor.
si apoi sa scrii;
DN-data ta de nastere
UM-ultimul ciclu
DPN-data probabila a nasterii.
numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Buna fetele,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Este prima oara cand scriu pe un forum asa ca nu stiu cum sa ma inregistrez . Sunt la prima sarcina si cred ca mi-ar fi de folos sa vad cum trec si alte gravidute prin experienta asta. :) Va pup pe toate si va doresc multa bafta si multa sanatate!

7+

Sarcina usoara si lunga de 40 de spatamani!
Da-ne datele tale ca sa te trecem in lista de pe prima pagina: data nasterii, ultima menstruatie, data probabila a nasterii.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

alexutzzza bun venit.
sarcina usoara.
ai fost la doctor?
astept si de la tine datele cum am scris si la flo.flo
numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Flo.flo Felicitari!
Sarcina se vede de la 6 saptamani prin eco intravaginal( embrion cu activitate cardiaca ). Sacul se vede si la 5 saptamani tot la eco intravaginal ! Pt a vedea dak e sau nu extrauterina mai rpd poti face niste dozari de BetaHCG . Intr-o sarcina normala valoarea acestui hormon trebuie sa se dubleze la fiecare 48 ore ! La o extrauterina val creste mai incet si are oscilatii ( azi mare, maine mica, poimaine iar mare , etc ). Dupa parerea mea ai app 5 sapt deci mai mult k sigur se poate vedea dak e sau nu intrauterin bebelul!
Iti doresc sa fie in uter si sa te bucuri de el !
Asteptam vesti!

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bunaaa!!! Vaaaai merci de intampinare :)
Datele mele:
Data nasterii 5/11/1981
UM: 25.04.2009
Data probabila a nasterii: 30.01.2010

Am fost deja de 2 ori la doctor, o data la 5 sapt cand a vazut la eco intravaginala numai sacul ca a zis ca bb e prea mic sa se vada, dar mi-a dat Duphaston sa iau ptr fixare si Elevit si No-Spa numa cand am dureri. Am mai fost dupa 10 zile (asta fiind vineri) pentru ca vroiam sa vad daca sacu ala are ochi sau nu . Vineri mi-a zis ca am un bb de 4 mm care creste conform graficului si mi-a dat sa-i ascult bataile inimii !!!!! Acum sper ca totul sa fie bine :). Sunt un pic speriata, am nunta peste 3 sapt, noi vroiam sa facem bb dupa nunta dar barza a venit mai devreme! Oprisem pastilele ca mi-a zis doc ca nu-i plac sanii mei (ganglioni f tensionati si vroia doc o pauza de pastile si o ecografie la san)...si uite asa a venit bb. Sunt destul de socata .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Multumesc mult fetele de raspunsuri si de incurajari
Cred ca o sa mor de inima pana vineri
Zookey, stiu despre bhcg, cum am spus din pacate am trecut printr-o extrauterina dar ar trebui sa fac maine si joi si nu ma ajuta pentru ca vineri ma duc la ecografie si eu as vrea sa aflu cat mai repede ca am niste emotii….
Va anunt cand vin de la ecograf daca sa ma inscrieti la odisee sau nu
Pupici

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Alexutzzza si Flo.Flo bine ati venit! Sarcina usoara!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

mamieea
si totul o sa fie bine!

capul sus si vei vedea ca se aseaza toate!

Mihaela 9+

Mergi la inceput