Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Alina noi ne doream un bebe. Ne-am mutat impreuna si ne gandeam ...sa ne protejam...sa nu...si am stat de vb si am zis sa nu. Si cand va vrea Domnul, asa sa fie! Si in aprilie, cand mi-a venit, am fost dezamagita pentru ca ni-l doream...si in mai... iata ca nu a mei venit!
Si acum...nu stim daca e de aprilie sau de martie...avem probleme cu slujbele...eu am avut probleme cu bb...dar tot facem - cununia civila si mergem inainte.
Nu poti sti ce si cum va fi pe viitor. Capul sus si te asteptam cu surprize!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Alexutzzza si Flo.Flo bine ati venit!

Se mareste gasca...na-na-na!

Sarcini usoare si la termen!

Mihaela 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Alexutzzza si Flo.Flo bine ati venit! Sarcina usoara si bebei santosi si la termen.

Alexutzzza, "Casa de piatra", fericire si multa iubire! Si eu am nunta peste patru saptamani cu un invitat surpriza. Nici noi nu planuisem sa ne casatorim in trei dar acum suntem bucurosi. Tot ce sper acum e sa nu mai am greturi pana atunci. Iti doresc si tie acelasi lucru si sa va distrati super.

la buritici.

Acum 8+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

micki_mica, danyelana casa de piatra! Si noi am facut cununia civila acum 3 ani cu bebe la purtator.

Alexutzzza, Flo.Flo bine ati venit! Sa aveti sarcini usoare si lungi de 40 de saptamani si sanatosi!

satulica!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

mamieea imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

mamieea, imi pare rau pentru bb mic. Sa dea DD s ate refaci repede si va veni el si bb2.

Vine Surpriza

Alina 6+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

flo.flo si alexutzzza, bine ati venit in grupul nostru de burtici!

Sarcini usoare, duse la termen si cu bebei sanatosi si frumosi!

Vine Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mercii de welcome tuturor! Tare dragute sunteti toate! Va doresc multa sanatate si numai bine si sa ne auzim si la 9 luni cu vesti bune!
danyelana cand ai nunta? Eu am pe 4 iulie. Sper sa fie ok totul. Pana acum nu am greturi, nu vomit, nu-s mofturoasa, numa burtica ma doare cand si cand jos acolo (am inteles ca e normal asa ca cik creste uterul). Sper sa o tin tot asa si la . E bine ca nu am luat in greutate pana acum :). Tu cum te simti?

Pupici la toata lumea!

7+

Mergi la inceput

oofff Ioanact.....
Poate nu a fost sa fie luna asta. DD are un plan pentru toti. Aveti rabdare si va veni, atunci cind ii va veni timpul.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

'Neata fetelor!

Nu vin cu o veste buna, testul a iesit negativ..si inca mai sangerez..nu stiu daca e CM, sangele e rosu rosu..nu vreau sa ma amagesc singura...dar vreaaauuuuuu sa fiu .

Nu stiu ce sa cred....

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Vine Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am revenit!

Am fost la spital si mi-a confirmat ca e CM ..speram ca luna viitoare sa fie..cu ajutorul lui Dumnezeu voi ramane ..bine ca nu a fost m rau (o pierdere, sau alte complicatii).. Doamne fereste!

Asta e..voi merge inainte, dar nu voi m face parte din odiseea voastra..voi m intra din cand in cand , sa vad ce mai faceti.

Va doresc tuturor sarcini usoare si la termen!

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput