Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

xela, bafta multa la eco, sa ne aduci vesti bune!

Spor la treaba, sa termini ce ti-ai propus.

Nico de Isabela (12.08.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mamieea imi pare tare rau dar e bine ca esti optimista! Va veni bb care va sterge lacrimile lui mami!

Alina, nu iti pierde speranta...chiar daca luna asta e cm, relaxeaza-te si sigur in lunile care urmeaza vei avea parte de II

Xela bafta multa azi la eco!Te asteptam cu vesti bune!!!

Salut cu drag toate burticile si va doresco saptamana minunata!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
13+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Xela, ai mare grija sa nu exagerezi. Eu acum sunt in repaos total la pat de joia trecuta. Am avut o perioada foarte aglomerata si agitata in jurul datei de 1 Iunie (organizez megaevenimente pentru copii), am organizat 4 evenimente simultan, in locatii diferite - munceam de la 6 dimineata pana la 11 noaptea, plus am facut in total 1500 km cu masina. Oboseala de atunci si-a spus cuvantul,asa ca saptamana trecuta m-am trezit cu niste scurgeri maronii. La ecograf bebe era bine, nu se vedea nimic ce ar putea explica scurgerile. Asa ca se presupune ca din cauza efortului, a oboselii am facut un mic hematom, care acum se elimina.

De doua zile nu mai am nici un fel de scurgere, dar in continuare stau cuminte in pat.

Asa, ca nu te prea agita cu smotrul ala si ia pauze cat de dese:)

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Mamieea ai grija de tine.

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

Buna fetele

Am si eu o maaaaaareee intrebare – am 3 teste de sarcina pozitive si mi-a intarziat ciclul 8 zile deja.
Ultima menstruatie a fost pe data de 11may.
Cand pot sa merg la ecografie sa mi se confirme sarcina?
Eu ma gandeam sa ma duc vineri ca atunci se fac aproape 2 saptamani de cand trebuia sa-mi vina CM dar nu mai am rabdare pana vineri. Eu anul trecut am avut o extrauterina si acum imi este tare teama sa nu patesc la fel

Va pup pe toate si multumesc

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Buna fetele,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Este prima oara cand scriu pe un forum asa ca nu stiu cum sa ma inregistrez . Sunt la prima sarcina si cred ca mi-ar fi de folos sa vad cum trec si alte gravidute prin experienta asta. :) Va pup pe toate si va doresc multa bafta si multa sanatate!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Bine ai venit!
te-ai inregistrat! Acum scrie repede 10 mesaje ca sa treci de moderare

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Xela, ai mare grija sa nu exagerezi. Eu acum sunt in repaos total la pat de joia trecuta. Am avut o perioada foarte aglomerata si agitata in jurul datei de 1 Iunie (organizez megaevenimente pentru copii), am organizat 4 evenimente simultan, in locatii diferite - munceam de la 6 dimineata pana la 11 noaptea, plus am facut in total 1500 km cu masina. Oboseala de atunci si-a spus cuvantul,asa ca saptamana trecuta m-am trezit cu niste scurgeri maronii. La ecograf bebe era bine, nu se vedea nimic ce ar putea explica scurgerile. Asa ca se presupune ca din cauza efortului, a oboselii am facut un mic hematom, care acum se elimina.

De doua zile nu mai am nici un fel de scurgere, dar in continuare stau cuminte in pat.

Asa, ca nu te prea agita cu smotrul ala si ia pauze cat de dese:)

tzontzo manager

Da stiu ca munceai nu gluma ... Odihna e intradevar foarte importanta in sarcina. Stii si tu cum e: zici ca hai ca o fac si p-asta si p-asta si inca putin si lasa ca nu am nimic pana se intampla una d-asta. Multa sanatate, ai grija de voi2

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo.flo

Buna fetele

Am si eu o maaaaaareee intrebare – am 3 teste de sarcina pozitive si mi-a intarziat ciclul 8 zile deja.
Ultima menstruatie a fost pe data de 11may.
Cand pot sa merg la ecografie sa mi se confirme sarcina?
Eu ma gandeam sa ma duc vineri ca atunci se fac aproape 2 saptamani de cand trebuia sa-mi vina CM dar nu mai am rabdare pana vineri. Eu anul trecut am avut o extrauterina si acum imi este tare teama sa nu patesc la fel

Va pup pe toate si multumesc

Sper ca in curand o sa fiu si eu
http://.

Eu am fost la 5+ si abia s-a vazut, am inteles ca la eco intravaginal se vede mai repede. Succes!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Pentru flo.flo
Eu am fost la ecografie intravaginala la 5 sapt imi intarziase numai de o sapt si un pic si s-a vazut f bine un saculetz de 5.99mm si doctora a confirmat in cateva secunde ca e sarcina, e in uter chiar in centrul uterului si ca pare bine fixata :). Cu aparate f bune asa cum e acesta unde am fost eu se pot depista multe, destul de devreme!

Bafta!

7+

Mergi la inceput