Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Alina multa bafta! Te asteptam cu vestea ce-a mare . Hai ca e dimineata deja ...

O saptamana minunata va doresc fara greturi si cu cat mai putina oboseala la bord !

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioanact Te asteptam cu o veste buna. Sper sa iasa asa cum iti doresti tu.

O saptamana usoara si scuuurta va doresc!

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza, poftiti la , sampania cred ca o da Alina!

Alinaaa asteptam cu nerabdare vestea buna!

lllyane, bine ai venit! Sarcina usoara si sanatos!

Nico de Isabela (12.08.2007) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata fetelor!

Nu vin cu o veste buna, testul a iesit negativ..si inca mai sangerez..nu stiu daca e CM, sangele e rosu rosu..nu vreau sa ma amagesc singura...dar vreaaauuuuuu sa fiu .

Nu stiu ce sa cred....

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Neata, fetelor....regret ca va dau o veste proasta dar la mine nu mai e bebe...ar fi oprita din evolutie..aseara am inceput sa sangerez si am mers la maternitate unde am fost tratata cu un dispret ...am ajuns chiar sa fiu intrebata daca am fost insarcinata cu adevarat...trebuia sa raman sa ma chiureteze dar nu am vrut..am ajuns acasa si a inceput sa-mi curga ca o menstruatie normala...organismul se curata singur...dr care ma urmarea desi era in spital nu a vrut sa coboare sa vada ce e cu mine...
sfatul meu este ca in clipa in care simtiti ca dr nu va convine..renuntati la el si cautati altul..instinctul de mama nu da gres niciodata...oricum eu nu renunt la al doilea copil si stiu ca o sa-l am...va pup dulce pe toate si sa stiti ca oricum am sa mai trag cu ochiul la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Imi pare rau mamieea.
Aceeasi parere o am si eu despre doctori. Mai ales ca le dam o gramada de bani. Nu suntem multumite, trebuie sa mergem la altul.
lia_2009 il platesti pe omul ala, intreaba-l tot ce ai ca nelamuriri. Eu urma sa ma duc la control peste 3 saptamani si asta era termenul de no sex. Acum a doua oara nu mi-a mai zis nimic, dar nu mai fac eu ca am o infectie.
onitza mie mi-a zis doctorul sa nu fac dusuri fierbinti si altor prietene care au fost la el le-a precizat ca nu au voie la baie in cada, in plus am auzit de sarcini pierdute la 5 luni din cauza apei fierbinti, deci mai bine un dus caldut.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mamieea Imi pare atat de rau...sper sa gasesti puterea sa mergi mai departe si sa nu renunti la sperantza de a-l avea pe bb2, ai sa vezi ca acea zi va veni.

ioanact Off...daca sangele e rosu nu e de bine, deci cred ca mai bine e cm.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mamieea, imi pare tare rau. Este trist si revoltator cum ai fost tratata in spital, unii doctori parca uita sa fie oameni. Te admir pentru ca esti o mamica puternica si sunt sigura ca bb2 nu se va lasa asteptat!

Alina nici nu stiu ce sa zic sa te incurajez... Imi pare rau, sper din tot sufletul sa vina bebe luna asta!

Nico de Isabela (12.08.2007) si 5+

Mergi la inceput

Mamieea imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Din pacate sistemul nostru sanitar e varza si ma enerveaza la maxim. La fel si foarte multi medici ginecologi... Sper pentru ai nostri copii sa fie mai bine, cel putin la nivelul cum e pe afara acum. Ne rugam la Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa vina si bebe 2 cat mai curand .

Alina suntem alaturi de tine. Offffff ...

Mergi la inceput

Asta seara merg si eu la eco. Am niste emotii de nu pot sa va explic. Sper din inima sa sa fie totul OK.

In rest la noi smotru de dupa zugraveala. Trag tare azi ca mi-am luat o zi libera sa termin. Am parcat si copilul la soacra-mea deci nu ma tine nimic de la treaba .

Mergi la inceput