Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Si sa nu uit, am oprit , tortulet tiramisu, inghetata si amandine pentru toate zuzicile si pt toate noastre dragi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

La Multi Ani Fericiti Shose, Angi, Eliza si Gratiela !!!!

Fetelor l-ati vazut pe Pupicu de Angi cum plange pe melodia "O batrana intr-o gara"? Intrati pe blogul ei, eu una m-am topit... Ma intreb ce simte el ascultand melodia asta,pupici multi la baietelul scump si simtitor. Sa iti traiasca mamica si sa te bucuri de ea muuulti ani de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Daaaaa! L-am vazut mai demult, frumusetea mica, cum pune el boticul! Asa m-a impresionat clipul ala, mi-au dat lacrimile de un sentiment ciudat, nu stiu ce a fost, bucurie, compasiune, drag... Oricum, a fost frumos! Sentimentalu' lu' mama!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetele!
Da unde ati disparut?

Eu mi-am trimis barbatii la plimbare asa ca am bagat un ochi pe aici sa vad ce ati mai scris.

Roli vazui pozicile de la ziua lui Marc Sa iti traiasca amandoi, ai doi baieti frumosi, esti o norocoasa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hellooo

mai primiti o la ora asta??

eu sunt la job si asa nu am niciun chef .. as vrea sa fiu pe malul marii, pe un sezlong .. cu un cocktail delicios si racoros in mana .. sa ma bata briza si sa ma stropeasca valurile marii .... visez la astea caci avem o echipa in antalya sa filmeze niste reportaje si sa faca un interviu cu cineva cazat la mardan palace .. ce minunatii am vazut acolo .. mama mama

monica multumim de precizari! chiar o sa intreb la farmacie.

grati tu nu ne mai zici nimic de frumosii tai? maine o zbughiti la mare, nu? ce frumos!

ramo, rox, mitsu, nicole las ca vin eu cu si pun pe fuga piticii!

miutza cum e maya? eu cred ca e un virusel ceva .. sanatate multa printesei superbe!

roli ce baiat mare si frumos e marc! ce mandra e mami cu doi flacai asa frumosi!

shose multumim de tratatie! petrecere frumoasa azi la gratarel!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Poze de la ziua lui Marc

Si acum...ati ghicit...ma duc la impachetat

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

LA MULTI ANISORI FRUMOSI SI SANATOSI! ai niste copilasi dulci, sa-ti traiasca...ce cumintei stateau ei la mese, acolo...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raly

La Multi Ani Fericiti Shose, Angi, Eliza si Gratiela !!!!

raly

LA MULTI ANI CU SANATATE, FEIRCIRE SI MULTE IMPLINIRI! CU DRAG!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

si din ciclul 'frate cu Dracu(la)...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInIunaCireselor#5346755219496826402

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

heeelp!!! Dudu a cazut pe gresia uda din baie si a dat cu fruntea si nasul de podea. Nasul s-a cam umflat, in frunte a iesit un cucui si i-a curs cateva fire de sange din nasuc. ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

heeelp!!! Dudu a cazut pe gresia uda din baie si a dat cu fruntea si nasul de podea. Nasul s-a cam umflat, in frunte a iesit un cucui si i-a curs cateva fire de sange din nasuc. ce fac?

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

uff mai grati .. imi pare tare rau de buff .. da-i repede cu gel arnica. de asemenea, urmareste-l de voma, somnolenta, apatie, lipsa pofta mancare, joaca .. daca da semne din astea, fuga cu el la spital. cred ca i-a curs sange din nasuc de la lovitura ..

pupam cucuiatul sa-i treaca repede!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput