Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

fetelor, am si eu o intrebare...dar sa nu radeti...

copilasii vostri se mai cer in brate??? si daca da, in ce situatii??

ca Eric mai nou tot mereu se cere, iar eu nu pot sa-l iau tot timpul, cand vrea el... si maraie, se face ca plange si insista pana il iau...cum sa reactionez??? cum sa-i distrag atentia???
(adevarul e ca bunicul tot mereu il ia in brate, ba chiar si la plimbare tot in brate il poarta, desi i-am zis sa nu mai faca asta...cred ca mi-a 'stricat' copilu')....

mentionez ca nu 'servim' carucior si nici tricicleta n-o vrea, deocamdata...ufff...nicaieri nu pot merge cu el, din cauza asta...ca tot in brate vrea...

ce sa fac???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Al meu cere foarte rar in brate si la plimbare si in casa.La plimbare doar dupa una lunga de vreo o ora si ceva timp in care fuge tot parcul de-a lungu si de-a latu.
In casa cere in brate ca sa vada pe geam sau cum invart in mancare, in rest,deloc.

Eu zic sa nu-l iei in brate oricat ar insista.Ii explici frumos ca mergeti la plimbare si mergeti pe jos si gata.Bineinteles ca nu o sa fie de acord cu tine din prima dar daca te vei mentine ferma pe pozitie mai mutle ori la rand o sa invete ca trebuie sa mearga frumos pe jos si nu in brate ca bebelusii.
El de aceea face in toate felurile pt ca stie ca pana la urma cedezi.
Distrage-i atentia cumva, nu stiu, arata-i o floare, o pasare, o piatra, o pasare nu stiu, ceva ce stii tu ca ii place.Dar nu-l pacali, ii spui doar daca chiar poti sa ii arati lucrul respectiv, altfel nu te va mai crede si o luati de la capat.
Sau poti sa te joci cu el in timp ce va plimbati, fa-te ca fugi dupa el sau fuge el dupa tine, (daca ii place genu asta de joc),sau ascunde-te dupa un stalp sa te caute (asta daca nu se sperie).
Nu mai stiu, gasesti tu ceva. A inca ceva, ai putea sa ii duci cu el o masinuta din aia care se trage cu sfoara.
Asta pana il faci sa se obisnuiasca cu plimbatul pe jos.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Ramona, mersi de sfaturi...sigur ca asa procedez...doar ca teoria teorie, stii cum e...o sa incerc sa fiu mai ferma dar va spun ca am un copil tare incapatanat si insistent...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Nati, voi nu trebuia sa fiti in concediu??? ati amanat?

sanatate domnisoarelor dulci...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Iar am ajuns pe pag 2 ...asa ca bag un mesaj.
Laurici ce m-am distrat cu Theutza cu "cacacei"! Mai povesteste-ne de frumoasa draga!
Ema distractie placuta la munte si fara surprize neplacute! Te asteptam cu poze! burtica si pe Milan!

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Aaa, mi-am amintit cum zice Thea la cercei: cacacei si unele cuvinte ii ies cam nasol: p*la (pielea, painea, pizza).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Doamne, cred ca e tare dulce!
Bine ca zice; buburuza mea, mai mult cu "a, a" - adik un a cu gura-nchisa ca nu pot sa scriu - si arata cu degetule.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Seara buna din noua casa!

Suntem in mijlocul molozului, cu saci si cutii in jur, baile pline de bagaje...dar e tare bine acasa!
Speram in cateva zile sa se termine si sa incepem si noi sa scoatem la lumina casa.

Va si revin cand mai gasesc un pic de timp.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Codruta, ce vorbareata mica si frumoasa ai tu acolo . Sa-ti traiasca!
Dana, subscriu, tu arati de milioane si cei trei muschetari sunt grozavi. Vanesa e o printesa delicata, iar Albert si Darius sunt scumpici foc.
Chiar vroiam sa intreb de Lala, dar am vazut ca e ocupata cu noaua pasiune, foarte frumos au iesit layout-urile pentru blogurile lui Benji si Razvanel, dar mai intra si pe aici.
Mai stiti ceva de Camelia, Danybv sau Gabitza?

Noi avem o problema, de cateva saptamani Emma a facut o pasiune pentru par. Daca mananca biberon trebuie sa stea cu mainile in parul meu, cand adoarme la fel, cand se trezeste si ma duc sa o iau intinde mainile catre parul meu. La inceput doar se juca prin parul meu, apoi a inceput sa ma si traga.Deci pe langa faptul ca nu e deloc igienic mai intervine si chestia cu trasul. Mai rau e ca face asta si la gradinita cu fetitele(in special cu o brunetica cu parul mai lungut). Se furiseaza in spatele lor si le trage de par. Am ajuns sa-mi spuna educatoarele "azi a fost bine , nu a tras de par pe nimeni". Eu i-am explicat ca nu e bine, ca doare, de obicei daca e la mine in brate si ma trage de par o las jos si ma indepartez putin de ea si ii explic ca nu e bine, dar cum sa o fac sa priceapa mai repede asta? M-am gandit sa ii cumpar o papusa cu par ca sa ii treaca pasiunea asta. Mai e vreun clopotel care face asa?

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa!!!!
cine doreste, cine pofteste

Sper ca astazi sa am timp sa recuperez paginile necitite si sa petrec putin timp cu voi!
Inca astept sa ma mai eliberez putin cu munca de la serviciu

AlinutzaK, mamica si dariuta frumoasa! Imi pare rau ca varsa in masina... Pe eleni nu a apucat-o si sper sa nu o faca. Poate ca seamana cu frate-sau care pana la 6 ani a varsat o singura data dupa ce a mancat ( inghitit ) un pachet de guma de mestecat Avea 3 ani atunci...
nu stiu ce sa zic de vaccin...

Codruta, abia astept sa ajung acasa sa vad cum recita fetita ta Din pacate la calculatorul de la birou nu am boxe si nu pot auzi nimic
Alexia chiar merita laudata! Ce precoce este !!!! Fantastic. si cand ma gandesc ca dimitris al meu abia spunea mama pe la 1 an si jumatate

Laurici, este MOR-TA-LA Theea !!!!

Mada, mi-o imaginez pe sofia cat de scumpa era cand se stergea de zor... laura ploiestencele!

Ceska, vorbaretul tau!!! stie si cuvinte in germana, nu ?!
Eu am fost foarte uimita ieri cand am vazut ca a intrebat-o tata-sau unde este pasarica - in greceste - si ea i-a aratat imediat Pana ieri habar n-avea ca intelege si ce-i zice tata-sau... Sunt asa de receptivi la varsta asta....

Dana, am "devorat" fotografiile tale!!! Ce pot sa spun... privind fotografiile cu voi, o mamica asa de tanara si de frumoasa, 3 copii superbi si cu varste asa de apropiate, un tatic aratos si mandru de comorile lui... Sincer, mi-au dat lacrimile la fotografiile in care sunteti toti 5 pe trepte

Cristina, scumpa de antonia.... ii fusese tare dor de tati ei.... E, acum sunt fericiti, cu totii acasa!!!

Ramona, offf ce de birocratie in tara noastra.... Sper sa rezolvi repede si sa ajungeti cu bine la mare! Tare lung drum aveti de parcurs!!!! Dar se merita ca ce fericit va fi razvanelul tau cand se va balaci in apa...

Eladeea, si eleni mai vrea in brate dar nu ca regula. Merge si pe jos, sta inca - din fericire !!!!- in carucior si, doar din cand in cand vrea in brate.

Mari, bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine si astept fotografii cu micuta negresa

Roxanici, ce tare ai fost cu faza ca va veti intoarce mai obositi decat ati plecat... Adevar graiesti ! Si eu sunt convinsa ca voi pati lucrul acesta
cu mult drag!!!!!

Natalia, offff tot cu boli si dureri va confruntati... Oare de ce fac asa de des mititelele de ele... Parerea mea este ca faci foarte bine ca mergi la alergolog! Sa intri sa ne spui cum a fost !
fetele frumoase!!!!!

Eliza, foarte bine te-ai gandit la varianta cu papusa. Dimitrula, nepotica mea din grecia facea asa. O innebunise pe mama-sa... cand bea lapticul o tragea de par, ca sa adoarma ii freca cate-o suvita din par si timp de o ora pana adormea... Cumnata-,mea i-a cumparat acum 1 an o papusa si nu va spun cum poate sa arate parul acelei papusi dupa 1 an de zile... E hidoasa de'a dreptul... Ideea este ca nu vreas sa doarma fara ea, ... a inlocuit parul mama-sii cu aprul papusii

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

BUNA DIMINEATA!!!!!!

Ceai, cafea, ce doriti si ce poftiti....

In primul rand, nu stiu daca am mai zis, dar FELICITARI celor 3 Laurici pt: permis, proces castigat si pt. noul hobby, minunat..

Acum, LauraI, am lesinat de ras, e asa de scumpa Theea....Important este ca vrea sa vorbeasca... ce daca mai iese si altceva...

Ema, unde va duceti? Petrecere frumoasa si sanatate multa.

Nati, ofof, sanatate multa la piticute si ai grija sa nu te imbolnavesti si tu......

Rox, nu dispera, lasa ca o sa vorbeasca si Adeluta.

Noi avem un finut de 6 ani si o finuta de 1 an si 9 luni. Diferenta intre ea si Antonia e de 4 luni. Pai ea a inceput sa mearga singura cu 1 saptamana inaintea Antoniei iar de vorbit... Antonia are deja format un vocabular, in comparatie cu ea care zice doar cateva cuvinte: mama, tata, papa, pa si asta numai cand vrea ea. Dar maica-sa e foarte fericita deoarece baiatul a mers repede si cadea tot timpul, trebuia sa stea numai dupa el; a vorbit repede si le-a facut capul calendar, nu-i tace gura o secunda nici acum. Asa ca a zis , ca macar unul din copii sa vorbeasca mai putin .

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Laura, mai bine sa cheleasca papusa decat mami......

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Roli, spor la treaba, sa terminati cat mai repede si sa va bucurati de casuta voastra.

Eliza, nu stiu ce sa-ti spun. Antonia nu ma trage de par, dar musca sau ciupeste cand ii e tare drag, adik pe mine sau pe varul David. Eu ii spun ca nu are voie, i-am dat si o palmuta la fundulet si plec de langa ea. Intelege perfect. Acum numai cand o vad ca se apropie cu gura deschisa sau intinde degetelele spre noi, ii spun ca nu are voie si se opreste. Dar a fost o perioada cand ma musca destul de tare, cam de 2-3 luni.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput