Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 22
ramonab spune:
Neata!
Roli, spor la treaba sa terminati repede si sa va bucurati de noua voastra casa frumoasa.
LauriciI cacacei zici?
, da ii iese bine si paine si piele 

Eliza poate ca ar fi buna ideea cu papusa.Da poate ca ii place si reactia pe care o straneste tragand de par.
Trebuie sa o dezobisnuiesti incet de obiceiu de a trage de par.Tu faci bine ca o lasi jos in momentul cand te trage de par.
Poate e doar o perioada si o sa ii treaca.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
godzila spune:
Andreea, of ce sa zic de concediile cu copiii, numai relaxante nu mi se par…cel putin asta e experienta mea.
Natalia, multa sanatate mandrelor…offf bronseolitele astea…poate ar fi o idee sa cumparati un aparat de aerosoli caci se pare ca au o sensibilitate.
Laura poate o poti inregistra pe Theuta sa vada si ea mai tarziu…sunt super haiosi in perioada asta de stalceala.
Eliza f. buna ideea cu papusa.
Cristina e bine sa ii arati ca nu iti place sa fi bruscata dar e cam periculoasa treaba cu datul la fundulet (oricat de usor ii aplici palmuta)…in sensul ca Antonia poate intelege ca asa se rezolva problemele. Nu te supara pe mine
… e doar o idee.
cristacoman spune:
Vera, cum sa ma supar
.
Rar se intampla sa o atentionez cu o palmuta la pampers si asta cand o comite grav. Antonia nu acorda nici o atentie "palmutei", din contra se intoarce si rade la mine, ce o "doare" intr-adevar este ca o indepartez de mine si o las singura in camera.
Eu nu sunt adepta pedepselor fizice.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
[quote]citat din mesajul lui Laura Ioana
[green]
Irinouka
Ceska
stiu ca unora dintre copii le e frica sa ii clatesti cu dushul, dar vad ca Thea nu are treaba
Laura Ioana,
poate ti-au raspuns fetele deja sau e deja cpa inchis dar de aici poti comanda, pentru zuzele din tara cred ca e ok si termenul de livrare.
http://www.adevarul.ro/colectia-magica/comanda
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Da, fetelor, e o dragalasa, dar imi si scoate par alb!!! Nu merge deloc dupa mine, se duce cat de departe poate in partea opusa mie, eventual fuge de mine daca ma vede ca vin dupa ea
Imi vine sa mor de oftica! Azi imi venea sa o bat, serios (nu am dat in ea, Doamne fereste, dar abia ma abtineam si am certat-o tare)! Voi cum faceti sa ii determinati sa nu se indeparteze prea mult de voi? Am mers in strand si am lasat-o sa se plimbe in voie, dar ea se tot departa, eu eram cu caruciorul + bagaje, si nu venea cand o strigam, nici macar nu se uita la mine
Ceska
sar'na pt link, eu chiar nu gasisem! Gata, am dat comanda
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor