Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)
Raspunsuri - Pagina 13
cristacoman spune:
Ceska, ti-am admirat azi Gaza, ce frumos se joaca el cu prietenul....bine ca nu se bat.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Eliza spune:
Pentru Laura si cui ii mai e dor de Emma cateva poze mai noi incepand de aici http://family.webshots.com/photo/2314368660102710211OIDyCu .
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
neataa
poftiti la
!!
m-am trezit tare cu "fata la cearceaf" azi dar mi-am revenit pe drum .. m-au apucat toate pandaliile dimineata cand m-am uitat in oglinda .. nu-mi placea deloc ce vedeam .. am ascultat pe zu .. sur le pont d'avignion si infloresc gradinile .. si m-am mai inveselit.
stiti ce cantecel o amuza tare pe eva si se hlizeste cu gura pana la urechi .. l-am gasit pe dc la un topic super .. o pony pony pony, mustafa fa fa, omega ga ga .. aoleu ce rade .. e un topic deschis de alinusha noastra .. aici
laurici eu m-as duce la greticili vreo doua saptamani .. cel putin ptr copilasi .. sa-i duc la balaceala ..
cristina cum te-ai descurcat cu mancarica antoniei? poti sa-i faci tu acolo? eu de asta ma tem la plecari .. eva nu papa borcanel si nici pasat cu furculita .. in plus e si tare mofturoasa .. cand plec imi iau bucataria dupa mine ..
vera ma bucur ca esti mai bine! 
eliza uff pupam mica frumoasa! tinem pumnii primiti vesti bune de la doc! am admirat pitica in pozute .. e superba si e bucatica rupta din mami .. tati nu a fost acolo cand a fost conceputa ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Neata si multzu de
Helene,
Ca vorbeai de papa piticilor, in concediu: si la mine la fel: dak plecam la mare - inca discutam bugetul - va trebui sa ma car cu toate dupa mine, ca Adela nu mamanca decat facut atunci.
De-aia evit, sa plec pentru 2-3 zile ca e mai mare daraua decat ocaua.
Am admirat o blondina superba
: Eliza - si, subscriu, este a ta, Eliza.
Cristina, ce noroc ai avut sa pleci cu doi copii.
Vera, ma bucur ca Vlad a mai scapt de muci si ca aai mai 'golit' din butoiul ala, cu melancolie
.
Ceska, dak vreti si balaceala, mergeti la Felix; Herculane nu mai e ce-a fost pe vremea noastra - eu am fost acolo in 3 tabere, cand eram copil, si cand am revenit (cam acum 3 ani) am ramas dezamagita de ce-am vazut.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
eladea2005 spune:
ioana, tare dulce mamaruta ta
ceska, foarte frumos blogul...l-am admirat si noi...
felicitari Lalad!!
laura, foarte frumos curcubeul...si pozicile cu puii tai...
elle, mami, nu-ti mai fa atatea probleme..esti o graviduta frumaosa si vei avea o minunatie...

eliza, tare dulcica e Emma...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laura_dimitris spune:
Hello hello zuzuilci dragi!!!!
Eu astazi am scos capul putin din butoi ca, in fine
!, nu muncesc ca nebuna degeaba la serviciu si mai si castig cate ceva... Nu e vorba de bani
Salariul tot ala este ci de orgoliul meu, de bucuria ca am gasit ce trebuia sa spun si am castigat un proces tare important pentru sefii mei ![]()
Asadar, chiar daca am in continuare mult de munca parca muncesc mai cu drag si imi fac timp sa mai stau putin si pe forum ![]()
Elle, bine ca te-au inveselit cei de la radio!!! Chiar asa trebuie sa te simti!!! Cat despre cum arati... parerea mea este sincera si sunt obiectiva. ( jur pe rosu
! si i-am zis si sora-mii asta chiar acum ceva vreme!!! ) cand spun ca arati tare bine. Ai o fata ca de papusa ( si o papusa mica pe nume Eva
!), un ten perfect, cu trasaturi tare frumos conturate!
Chair esti o femeie frumoasa si sexi si / iarasi jur pe rosu
ca sunt atrasa de sexul opus nu de sexul slab
/ daca ai cateva kg. in plus sunt binevenite avand in vedere comoara din burtica ![]()
Lasa ca te faci tu din nou cum aratai in fotografiile alea cand erai corespondent in diverse tari straine... Ai timp !!!
cu mult drag !!!!!
Elizaaaaa!!!! Uraaaaa 

ai pus fotografii cu emma !!!! Sunt topita dupa fata ta !!! Este tare frumoasa si cred ca este si tare prietenoasa. Ce-mi place in fotografia in care se vede clar ca pozeaza si ca-mi place ca face lucrul acesta
Am vazut si ratusca buclucasa
Deci, fata s-a descurcat si s-a spalat/imbaiat singurica ![]()
laura pe ea de scumpa!!!!
Roxanici, crede-ma ca te-ai plictisi si tu de grecia daca te-ai duce an de an acolo si mai multi ani la rand... Si eu voi fi cu casa dupa mine la marea noastra... Din cauza asta am si ales sa stau la o pensiune ca sa fiu sigura ca eleni papa ceva proaspat!!!
Cristina, e bine si acasa,... nu?
revin!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Roxanici, crede-ma ca te-ai plictisi si tu de grecia daca te-ai duce an de an acolo si mai multi ani la rand... Si eu voi fi cu casa dupa mine la marea noastra... Din cauza asta am si ales sa stau la o pensiune ca sa fiu sigura ca eleni papa ceva proaspat!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni vara2009 |
am fost in grecia de 3 ori, doi ani la rand (in al doilea an am fost de 2 ori); asa ca....
Felicitari pt reusita profi! Cred si eu ca esti mandra; pe vremurule astea, mar rar sa se-ntample sa faci ceva 'remarcabil' profesional si sa te incanta ce-ai facut.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Buna zuzilici!
Laurici am vazut ca ai intrebat de noi 
! Am vizionat si pozele cu nazdravanii tai
..imi place mult cum ii da Dimitrakis sa pape surioarei lui
. Despre faza de ieri...suuper 

mi-a placut si raspunsul lui Dimi " o tlimite la malitat pe buni!"
Eliza am vazut si pozele cu frumoasa blondina cu ochi albastri
Ce frumos se balaceste ea imbracata
! Doamne ajuta sa-i mearga bine cu antibioticul si sa scapati de tuse. Apropos, parca ai zis tu mai demult ca ii dai ulei de peste?? De care si cum? 
Ceska a iesit suuuper noua fatza a blog-ului. Felicitari Lalei!
Elle cum poti sa spui ca nu-ti place ce vezi in oglinda...vezi o femeie f frumoasa si pe deasupra si gravi cu o comoara de fata! Ce-as vrea si eu sa fiu iar gravi si sa am o burta maaare!
Nu ca nu as avea burta si acum
, dar daca stiu ca nu e nimic acolo inauntru, e odioasa 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristacoman Ceska, ti-am admirat azi Gaza, ce frumos se joaca el cu prietenul....bine ca nu se bat. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Crista,
explicatiile mele la poze sunt foarte binevoitoare. De fapt baietelul mai mare nu prea vroia sa imparta cu gaza mea masinile si roaba si leaganul, faceau cu schimbul....
Dar gaza mea s-a razbunat si i-a mancat si portia lui de supa de porumbel cu galuste si morcovi!!!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
kalosalina spune:
Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb ceva:
- ce folositi voi pentru juliturile din genunchi?
- Daria a inceput sa vomite cand merge cu masina mai mult. Prima data a vomitat prin martie. Pe urma s-a mai intamplat la vreo luna, dar am zis ca a fost din cauza ca ii dadusem lapte chiar inainte sa plecam...dar la ultimele 2-3 drumuri la tara a vomat de fiecare data. Nu stiu ce i se intampla...o avea rau de masina...dar de ce acum? Vara trecuta si acum o luna am fost in Moldova la 500 km distanta si nu a avut nimic chiar dc i-am dat sa pape si pe drum...

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)