Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (220)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Sa va spun ce "vraji" au facut copiii mei astazi ?????

mama calca rufe in sufragerie iar ei se jucau intr-un dormitor. cand s-a dus la ei sa vada de ce este linsite in casa iar ei nu alearga peste tot....a inteles de ce:
dimitris umpluse cu un lighean barcuta gonflabila pe care am cuparat-o saptamana trecuta sa o am pentru la mare...
am umflat-o eu si o aveam pe jos in dormitorul lui dimitris caci eleni se juca cu ea...
frate-sau a umplut-o cu apa si a bagat-o pe sora-sa imbracata, cu roghita, cu pampers cu sosetele inauntru si i-a bagat si jucariile de baie inauntru....

acum intelegeti de ce copiii mei trebuie supravecheati non-stop ????
10 minute i-a luat lui dimitris sa faca chestia asta...
10 minute nu i-a urmarit mama pentru ca ii auzea si credea ca se joaca in barcuta fara apa

cu apa a fost muuult mai interesant pentru ei...
ce conteaza ca era apa pe tot parchetul si pe covor sio o dara de apa de la baie pana-n camera...

OFFFFFFFF.... si de abia a inceput vacanta....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

GE-NI-AL!!!
Cred ca mama ta mai avea un pic si se urca pe pereti, cand o fi vazut baltoaca.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am admirat-o pe Ioana - tare eleganta in rochita !
Si ce cuminte sta in scaun!

Roli, abia astept sa ne-arati poze; cred ca pustii (mai ales Marc) sunt tare incantati ca vor avea spatiu pentru 'ostilitati'.

Helene, super, ca mergeti la mare (chiar si asa, cu 1000 de chestii dupa tine).

Laura, eu, n-as rata o 'Egee' inseptembrie; la munte l anoi, poti sa te duci in orice perioada.
Dar acum vorbeste 'subiectivismul' din mine (sau 'oftica')

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Salutam Zuzicile si pupacim clopotei.

Sanatate multa tuturor.

Noi suntem inca la munte, asteptam sa se trezeasca copiii.

Eu sunt la munte cu mama, cu Antonia si cu nepotelul nostru David.
Sotul fiind plecat in delegatie am zis ca nu-i cazul sa stam pe acasa.

Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

lauraD am vazut si eu pozele din noul tau album, ce frumos sa fiti asa familie mare, cu veri si verisoare de varste apropiate, si sa aveti si unde sa va reuniti!
foarte tari nazbatia lui dimi si conversatia voastra!!!

merci mult de explicatiile si parerea ta vizavi de ce am descris

roli uraaa! abia asteptam poze cu casuta cea noua-daca vrei sa ne arati of course

ginette,elle,ceska

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

crista poze, poze! la pensiunea nicoleta ati facut?
distractie si relaxare placuta in continuare! vreau si eeeeeu la munte!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Roxi, multumim de intrebare, Vlad e mult mai bine, inca ii curg mucii…de regula noaptea e ok, fara treziri.

Roli, i-am admirat pe baietei in poze si am vazut si bunicii. F. frumoasa petrecerea…ce de pitici…cum stateau ei la masa cuminti. Felicitari pt mutare.

Eladea m-am amuzat si eu la poza ciresarului. E atat de frumos.

Stancutza, bafta la testul auditiv. He he si Iulia a pierdut verigheta lui tati in aceleasi imprejurari. Nici acum nu si-a mai facut una. E liber.

Alina si pe Ioana tunsulica am admirat-o in poze.

Laura am ras cu lacrimi la poznele copiilor tai. Cred ca mamei tale in momentul ala nu ii ardea, dar e super tare faza.

Ah nu mai stiu unde am citit, cine ce si cum, dar eu stiu ca enterocolita se trateaza prin regim si atat, fara antibiotice.

Eu am mai redus din depresie ca l-am vazut pe sot in week-end pt ca am fost la o nunta si l-am batut la cap. Dupa aia l-am convins sa vina un pic si acasa...off nu se mai dezlipea Vlad din bratele lui... si cu ocazia asta a si spus primele lui cuvinte legate "tati pa" Rasu-plansu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim inca o data tuturor celor care ne-au vizionat pozele... cu gust dulce de cirese...

Laura, m-am distrat super de faza cu barcuta gonflabila...ce ti-e si cu strengarii astia...parca si vedeam scena...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Laurici, ca de obcei cand povesteti de nazdravanul de Dimitris imi inseninezi ziua. Dupa cum vezi a gasit si o solutie sa scape de buni.
Am vazut si pozicile pe care ai uitat sa le mentionezi. Ce de pustime acolo...Eleni mi se pare o mica printesa rasfatata de toti.
Cat despre baita imbracata am patit-o si noi, sambata i-am pus apa intr-o ratusca gonflabila pe balcon si pana sa duc eu oala cu care carasem apa in casa Emma deja intrase imbracata in apa si isi turna de zor apa in cap. Ce sa-i mai fac, am lasat-o sa se balaceasca acolo.
Poate diseara ma invrednicesc sa pun si niste poze.
Am vazut si pozele cu domnisoara tunsulici Ioana. Chiar ca e foarte cuminte.

Noi suntem de sambata pe antibiotic. Oricat m-am ferit eu de asta, vineri am fost din nou( a 5-a oara) la medic si i-am zis ca mie mi-e clar ca nu e "common cold" cu 3 saptamani de tuse. Au zis sa-i dam antibiotic si daca nu ii trece sa ii facem teste de astm sau alergii. Bineinteles ca pt antibiotic nu i-au facut nici un fel de teste ca asa e aici, medicina pe incercate

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Vai, de cand v-am parasit azi dupa masa nu s-a avansat decat o pagina?

Godzila,
dar pe unde umbla tati al vostru? Si dr nostru, homeopatul, nu a recomandat decat dieta si pentru funduletul de pavian creme de tot felul... Atata!

Azi am mai descarcat poze sa ii trimit taticului de gaza care suna in fiecare zi si intreaba mereu daca il pomeneste copilul sau l-a uitat. Se plicti fara noi rau de tot dar asta e mai trec repede patru saptamani.
Azi am facut circuit in oras cu taxi sa ne intoarcem acasa dupa actele ce imi lipseau la dosarul pentru buletin. O nebunie sa iti faci un act numai pentru ca ti s-a schimbat numele......
Gaza si prietenul lui Radu au facut iar baie la piscina.

Nu stiu ce sa cred cu problema lui B. Ba e bine da semn ca isi revine pleosc tranteste un scaun aiurea... de aia nici nu i-am mai dat a doua jumatate de smecta azi. Acuma seara abia a adormit nu putea sta in fundulet sa ii dau lapticul asa il durea popoul.
Am niste prim planuri cu el si alte gaze pe blog.....

Merg la dus si sa il caut prin pat pe copil.... sa nu-l strivesc.

Noi Marii Negre ii spunem pa si pusi anul asta. Poate fugim la Felix sau Herculane intr-un week end mai mult nu....
Noapte buna!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara.

Pt. fetele interesate:

http://www.ruraltourism.ro/bran/pensiunibran/predan/html/predanro.html

si www.pensiunea-tudor.ro

sunt cele 2 pensiuni la care am fost. Prima este in Moeciu de sus si a 2a pe valea Rasnoavei, la 5 km fata de Rasvov, pe drumul dinspre Predeal.

Am ajuns si eu acasa, dupa ce am lasat copilul si mama, la mama. Am ajuns acasa, i-am dat sa manance, ne-am jucat, l-am spalat, i-am dat laptele si a picat lata. Nici nu si-a dat seama ca am plecat, asa era de obosita pitica.

Ema, ti-ar trebui o iesire de cateva zile...... Sper ca Milan este mai bine.

LauraD, am ras cu lacrimi cand am citit. M-a vazut mama ca rad cu pofta si ma intreaba cu cine vorbesc....nici nu am putut sa-i povestesc prea bine, cand a pufnit si ea in ras.
Daca eram in locul mamei tale....le faceam cateva poze intai, pe furisi eventual.

Ceska, lasa ca e bine si Herculane.....decat deloc....

Godzila, .
Si Antonia a tot intrebat de tati....Ii place mult sa-l strige pe nume...Mihaiiii, tatiiii. Si tot drumul la intoarcere tot zicea: Mihai, tati-tati, asta cand facea pauza de vorbit cu degetele de la picioare.

Va pup pe toate si noapte buna.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput