Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am vazut si eu familie frumoasa de babymom, Dragoselu e voinicel in toata firea, nu l-am mai vazut demult, a crescut foarte frumos si e si precoce si curajos, bravo lui! dar si frate-su e un flacau foarte reusit ... babymom, ar trebui sa incerci si o fetita, ca faci copii frumosi si ii cresti bine!
babytza, imi place de soricelul cel viteaz, cum cade el si se ridica, iar cade, iar hopa-sus ... ia veniti voi la un training si la noi, ca haiducul e cam pisicel, asa, nu se baga la nimic

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza! pt toata lumea!
Paula-Laura Noi am avut o halta de la 4-5 abia am reusit sa-l mai adorm!
Babytza Davidutu

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babymom ce scump doarme Dragos pe burta! Vad ca ai ajutor de nadejde la impins carutul! 2 fratiori frumosi!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Bitza si tu nu dormi?

Eu tocmai am constatat ca a iesit si al 5-lea dinte Dar nu ma prin neam unde ar trebui sa iasa al 6-lea ...are 3 sus si 2 jos

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Babymom ce flacai frumosi ai !!!!!!!!!!!! Toate pozele sunt frumoase dar imi plac f tare cele cu Victor cu basma de tigan si cele cu piciul mic la somnic pe burtica Sa iti traiasca si acum ca ai invatat sa ne mai pui poze cu voi Ai doi copii superbi !!!!!!!

Nerantula la ce ora mergi ?

Claudina felicitari pentru PA !!!!

Paula noi am avut tren la 6.30 ....nu stiu daca sa ma bucur, dar e mai bine decat la 5 ca ieri....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

La multe lunite Carla de Anca , Tudor de Simo_ef ,Mario de maryb, Radu de Onutza !!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babytza, la 11:45
Babymom, multumesc de raspunsul cu cat papa Dragos, si la noi cam la fel, plus ceva iaurtel seara, cu cereale, in medie 100gr. Acum sunt putin ingrijorata ca i-a scazut intr-o luna hemoglobina de la 12.4 la 11.4 si nici cu depozitele de Fe nu sta prea bine (sideremie 43), ar trebui sa manance mai mult alimente cu Fe, care ar fi preponderent in legume, si tocmai pe astea le refuza Laptic nu mai am de muls sa-i fac cu cereale (asta ar manca fara probleme), iar lapte fara lactoza sigur nu va accepta, desi cred ca voi incerca si asta dupa concediu ..
Bitza, eu cred ca Preety a bagat punctele pestiucului la ea si a fugit prin tari exotice, ca vad ca pe aici nu da, insa la Bighidel e trai pe vatrai!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Nerantula nu a fugit , e inca pe meleagurile noastre ca m-am intalnit eu cu ea joi, dar cred ca nu are chef de noi
Pretty mai treci mami pe la noi

Edit : scalambaiala e pentru Pretty

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

'neatza!

noi ne-am trezit la 8

babymom: ai niste flacai pe cinste

Bobocei de 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Edi s-a trezit la 6. Ma asteptam, aseara n-a baut decat vreo 80 ml lapte, din cauza de maaaare somn. Acum recupereaza :)

Babymom vazut poze frumoase. Ai baieti mari ce sa mai!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput