Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Carla

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Paula felicitari de dintisori !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna dimineata.

Babymom, multumesc de sfaturi!
Sanatate multa lui Dragos si un maare ptr tine. Vazut flacai frumosi foc!

Paula, multumesc, uite ceai de la humana nu am incercat. nu mai conteaza ca are lactoza, ca am scapat de tratament, si laptele usor-usor il inlocuim cu cel normal, cu lactoza. O sa incerc, multumesc mult!
Felicitari lui Mihnea pentru progrese si pentru noul dintzoc!

Nerantula, sar'na mult!! Noi bem NAN, care exista si in varianta fara lactoza... stiu ca si Milumil are varianta fara lactoza si banuiesc ca mai toate... eu am luat NAN ca sa ramanem pe aceeasi marca.
Eu cred ca Gruia simte ca se intampla ceva cu tine, nu cred ca-si da seama neaparat ca-si va pierde locul exclusivist:) nu-ti mai face atatea griji, o sa fie bine totul, abia astept sa ne spui cum a fost la eco! Eu cred ca se va vedea si activitate cardiaca.

Feli, Falkone, ce baiat mare si smecher e el!

Nikole, am incercat si cu paharul de sticla. Edi bea f bine din pahar, sucuri sau piureuri de fructe f lichide, iaurturi etc. ATAT! Apa ii ajunge in gurita si o scuipa cu seninatate... nu e vorba ca nu stiu sa bea, stiu f bine, si din canita cu cioc, dar nu vor sa inghita!!

Sabinel

Babytza, multumesc de ganduri bune. Am vazut Davidut dormind + filmuletul, si eu am reusit azi sa ii fac o poza lui Edi dormind pe burta, e prima oara, dar era dimineata, pe la 06.00, pe lumina... o sa v-o arat cand pot.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multe lunite

Carla de Anca

Tudor de Simo_ef
Mario de maryb
Radu de Onutza

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu mai am jumatate de cutie Nan fara lactoza. O vrea cineva ? Ca parca nu l-as arunca...mai e bun 2 saptamani.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Eu mai am jumatate de cutie Nan fara lactoza. O vrea cineva ? Ca parca nu l-as arunca...mai e bun 2 saptamani.

Daca nu e cineva amatoare care sta mai aproape de tine, as incerca eu .. numai ca nu cred ca ajungem azi in zona ta, suntem foate stransi cu timpul ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!proaspata cine mai doreste...

La multi ani boboceilor de 13!!!!
Carla, Tudor, Mario, Radu

babytza ce haios e David cum se ridica in patut si apoi cade la lociar cum doarme pe burta m-a terminat
nerantula
babymom ai 2 copii frumosi!!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!!!
claudina felicitari pentru PA!!!
lumi, feli, giuli

Am uitat sa va zic ca avem carucior de vara!!!!Yupeee!!!avem carucior de vara!!! poze inca nu am dar azi facem.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza si Andy_galro (felicitari pentru carut, poze cu el :D) multam de , mai dau eu una….fi mea a avut un tren pe la 6 iar de atunci motai si eu putin

Felicic super tare Vladut, ici multi

Babytza o in plus pentru tine. Am vazut si filmuletul si David m-a cucerit

Giulianna cum faci legumele la cuptor??? Tare as mai vreasa ii variez si ei meniul
Super reteta de conopida

Babymom am baietii frumosi si pe mami

Paula noi avem baita undeva pe la 8 sau 8 jumate iar apoi somn de voie , felicitari pentru dintzoc

Claudinna felicitari pentru PA , noi suntem mai codase, stim doar bravo si noroc

La multe lunite Carla de Anca , Tudor de Simo_ef , Mario de Maryb, Radu de Onutza

Ada ce frumos stau copii tai in scaune

Si acum despre noi….aseara piticul meu a reusit intoarcerea de pe burta pe spate si se da foarte bine jos din pat taras cu picioarele inainte , nici gand sa mearga in 4 labe

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am avut prima runda de musafiri asa ca Biancu s a foit pina la 2 juma si nu reusea sa se culce , sculat la 5 lapte sculat la 7 juma de tot si la revedere somn, io ce faaaaac?

Ada super tari scaunele. Si io caut pt amandoua. Inisu parca a muscat din scaun si nu mai mere si la Biancu Si Biancu nu mai incape in scoica. Siiii, mai ales pt Biancu, sistem de prindere bun ca se intoarce cu fundul in sus sa se ridice si centurile alea de la scoica o stranguleaza.
Nush cum o sa rezist cu ea la drum de 1000 si ceva de km ca numai pina la Galati s a facut rosie ca racul de plans. Inisa in schimb cand am plecat in Grecia avea aproape 1 an nu a plans, nu s a miscat din scaun, numai cand faceam pauze se misca si ea.

babytza pupam soricel dulcel

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput