Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza2008 spune:
Paula felicitari pt dintzoc!Nr 6 iese sus.Lucas are 2 sus dar nu cei din fata, nuuu...are unul in fata si unul in lateral
dar, urmeaza si nr 5 si nr 6 curand ca e umflata gingia!
Nerantula Babytza Bighidel e bine datorita voua!

Sper sa mai intre Preety
Lumi cum sunt pretiosii azi?
boboceilor de 13 
Andy.g felicitari pt carut!
Angelynna 
asteptam filmulet.Sa-i arat si lui Lucas cum ar trebui sa se dea jos din pat!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Laureta si pe mine ma asteapta un druuum lung de 2500 km, bine cu mai multe opriri, Lucas e f cuminte in scaunel, dar, totusi, am ceva emotii! Cate ore au voie sa stea in scaunul de masina, la 10 luni?
Si, sa nu uit!
Nerantula 
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
gaia.nevia spune:
ieri dimineata eram super obosita, si i-am spus si lui TL, ca sa stie si el. si mi-a zis, da, mami, stiu ca esti obosita, lasa ca ma ocup eu de copii diseara...

pe la 9seara, dupa plimbarea in care nu a vrut sa ia caruciorul magic, ci a iesit cu radu in ham si eu cu Teo de mana; care Teo a obosit la un moment dat si a inceput sa planga ca vrea in brate...(ca raaaaduuuu, ca raaaduuu) si l-am luat in sling, noroc ca-l aveam, chiar mi-a fost de mare ajutor... totusi, obosita cum eram am mai carat si 12kg de cupil cam o ora...
asa, revin... pe la 9 seara, cine zacea intins pe jos, pe tatami-ul copiilor?! Pai cine, TL.
I-am facut baie lui radu, tot singura (ca de obicei) apoi l-am dus in dormitor sa-i dau laptele si sa-l culc. Din spate TL m-a asigurat cu juma de voce ca se ocupa el de teo.
am facut ce-am facut si am adormit langa radu.
pe la 11 m-am trezit brusc... si zic sa vad ce facura astia dincolo. pai ce facura. TL dormea profund fix in pozitia din care ma asigurase ca se ocupa el... teo dormea si el pe jos, in chiuveta nimic, pe masa nimic (deci mancare cupil IOC!!!)...
nu stiu de ce, aceasta scena idilica nu mi-a trezit niciun sentiment placut, nicio emotie, numa niste nervi profunzi m-au apucat si greeeu de tot m-am abtinut sa nu ma impiedic nitel de TL, asa, cu ura. (o fi anormal
trimiteti un echipaj de la 9, va rog)...
am vrut sa-l iau pe teo sa-l pun in pat. cand l-am ridicat, era ud tot pe burta (nu mai zic ca era tot in hainele de strada), transpirase de la izopren... si pampersul plin oki.
asa ca i-am facut un lapte, l-am schimbat, i-am dat sa bea si l-am mutat si pe el in dormitor.
pe la 12 am adormit, in sfarsit. pe la 2fara10, incepe radu sa schiaune, planga, miorlaie, tipe... ma mut rapid la el in pat si reusesc sa-l potolesc. dau sa ma ridic, sa ma duc si eu la baie... nu ajung la usa ca incepe sa urle a jale de m-am si speriat... fetelor, daca ar fi cazut in cap sau si-ar fi rupt o mana n-ar fi urla asa. asa ca nu m-am putut duce la nicio baie... pana la 3jumate m-am chinuit cu el sa-l adorm... dupa ce a adormit am reusit sa golesc vezica fisurata deja... si TL dormea... dormea.., si n-auzise nimic, urlete, usi..
ceva bun tot a fost, ca nu s-a trezit si Teo in atata zgomot.
Ei bine, pe la 4 am adormit... si la 6fara 10 m-am trezit cu teo calare pe mine... cat se poate de treaz... l-a trezit si pe radu care dormea bustean... si n-a mai adormit nimeni pana in zilele noastre.
Except TL.
la un moment dat teo a inceput sa povesteasca snur trei episoade pe care le vazuse din Pocoyo... asa ca i-am dat drumul la calculator si l-am lasat sa se uite si m-am apucat de lapte, schimbat... blaaaaa-blaaaa a inceput o noua (lunga) zi...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult de aprecierile la adresa baietilor mei
. Si eu sunt tare mandra de ei
.
De Lidia si Stefan mai stiti ceva? eu nu am mai indraznit sa o deranjez cu telefonul.
Azi am musafiri, asa ca ma apuc de gatit - nu cred ca mai apuc sa intru decat mai pe seara...
Pa-pa!
LE: Ada, mi-e atat de cunoscuta scena... incat nu pot decat sa fiu alaturi de tine. Si pe mine ma cuprinde aceeasi ura anormala cand vad atat indolenta din partea unui tata ( obosit si el, nu zic, dar totusi... ). 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
in sfarsit... poze cu noi
gaia.nevia spune:
babymom, sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei! doi frumosi

ma bucur ca ai pus poze (in sfarsit
)
nerantula, asteptam, cu nerabdare, vesti 
lapte fara lactoza, no way, n-a vrut sa bea nici teo cand am avut probleme cu el si ne-a dat regim... e yuckie rau, si daca a apucat si un gust mai bun... no chance!
am constatat ca pe drumuri lungi trebuie sa ne oprim macar la 3 ore odata, pt masa radu, dezmortire teo si tot asa... desi stau foarte cuminti in scaune, dorm bine, se joaca, ganguresc, la 3 ore tot ii apuca bazdacul, cand pe unul, cand pe altu, de preferinta cand celalalt doarme, adica sa nu pot sa-i vantur pe amandoi la aceeasi oprire...
teo isi scoate mainile din partea de sus a centurii scaunului (din "bretele" cum ar veni) asa ca planuiesc sa cumpar o clema speciala pentru prins centurile pe piept intre ele.
iesiti azi careva pe undeva?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Paula-Laura spune:
Laureta eu i l-am luat pe www.coolbaby.ro/grupa-0-1/70734-scaun-auto-racing-team-jane.html" target="_blank">http://www.coolbaby.ro/grupa-0-1/70734-scaun-auto-racing-team-jane.htmlasta{/url]
Am facut un drum cu el, doarme bine si nu are cum(sub nicio forma0 sa isi scoata mainile
pun o poza si cu el cand reusesc sa fac albumul
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
Babymum ai doi flacai superbi
.Mi au placut mult pozele
paula arata super scaunul
( da si preeetul![]()
bitza , tb pauze dese cam la 2-3 ore macar
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
nikolici spune:
Neatzu si de la noi,
Legat de scaun de masina, noi am cumparat unul care consider ca ma v a ajuta pe mine personal foarte mult dar in care si bebe va sta comfortabil.
Este BEBE COMFORT, se pare ca avem contract cu aceasta firma ca nu stiu cum de ne lipim numai de ei, iar modelul scaunului este AXISS, cu rotire a scaunului catre usa, pus copil lejer si invartit copil in directia de mers.Personal ma ajuta ca am o masinutza mica nu foarte inalta si de multe ori can incerc sa o manevrez dc pot sa zic asa pe Karinutza o mai ating cu caputzul de plafon, ma rog sticla ca am sticla in loc de plafon, asadar consider ca rotirea scaunului ma ajuta sa pun si sa scot copilul cu mai putzine sanse de a o lovi
.
Numai ca il vom folosi de la 9 kg, pana atunci vad ca scoicuitza inca ne ajuta.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babymom in sfarsit am vazut si eu poze cu guru mom si cei 2 flacai ai ei.
Mai dar mult timp ti-a trebuit sa ni te arati mamicutza!
Sunteti o familie minunata!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
iepurila spune:
scuzati ca am disprut ca magarusii in ceata. Suntem bine sanatoase. am invatat sa ne punem pe pozitie (in 4 labe) dar mai departe...nu prea stim ce e de faut. asa ca ne balanganim un pic si apoi cadem pe burta si o luam de la capat.
fug sa citesc un pic din urma si revin