Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bitza, ce sa-ti zic, multi peri albi mi-au mai iesit zilele astea.... azi au sarit complet peste masa de lapte de la ora 08.00... iar la 10.00 au papat cu circ ceva fructe, mai ales Robi. in rest, mucii-s la fel, tusea si ea... luni mergem din nou la doctor. macar sa fiu eu paranoia....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Si pe mine ma cuprinde aceeasi ura anormala cand vad atat indolenta din partea unui tata ( obosit si el, nu zic, dar totusi... ).

nu cred ca e vorba de indolenta, unii pur si simplu nu sunt facuti pentru asta. nu fac nimic cu rautate, pur si simplu nu inteleg. poate daca ar fi tinut puiul 9 luni in pantec, alta ar fi fost situatia.

Ada

_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula,David nu prea mai mananca la pranz deloc.Fructele de dimineata (adica piureul Hipp de mere si pere combinat cu piersica) si iaurtel Humana cu piersica sau iaurt simplu.Atat.
Si am incercat si cu mamaliguta cu iaurt - buna.Nu i-a placut.Ieri i-am facut fripturica de pui (cu rosii si usturoi) si piure de cartof.Deci in afara de sare era exact ca mancarea noastra si foarte gustoasa si aromata.Nu a vrut....Cred ca are acum un fix cu mancarea de la pranz..sau poate de la caldura.Saptamana viitoare o sa vb si cu medicul.
De cantitati:cam 100ml piure fructe si cam 1-2iaurtele Humana de 100 gr.Deci nu stam excelent.Acum ii dau sa mai molfaie si para sau piersica in stare naturala si parca merge treaba.Dar nu trece de 250-300 ml de solide (daca iaurtul e solid) pe zi.Tzitzi rules!

Babymom, frumoase pozele, frumosi flacaii.Iar tu arati intr-adevar ca o babymom.Adica imi inspiri liniste si calm

Lumi, imi pare rau ca nu scapati de tot de probleme, dar bine macar ca ati scapat de kaki-ul moale.Incet incet se rezolva toate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Laureta mamica obosita si harnicuta! Sper sa va linistiti dupa vizitele astea.

Giulianna, oare ce cuvinte de lauda sa mai gasesc pentru puiul tau?? E absolut demential si f dulce! Imi pare tare rau ca n-am ajuns in Tineretului, sa-l vad si live....

Noi nu avem inca scaune auto, doar scoicile. Nici n-am iesit cu puii din Bucuresti inca... saptamana viitoare o sa luam si noi scaune, asa ca sunt numai ochi la voi.
Iar apropos de drumuri lungi, mi-e asa teama... sper sa nu aud urlete stereo... dar abia astept sa plecam ca ma sufoc de-a binelea aici...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

BRAVO EDI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Angelyna sar'na de cafea

Ada uffff barbatii astia

Andy g sa stapaniti sanatosi caruciorul !

Am sunat la Lidia , dar nu a raspuns. Mai incerc peste o ora.

Iepurila pupici

Lumi pup dulce hunii Si pe mamica lor

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Oana, sar'na. asta-mi zic si eu... rabdare... dar de unde? ca la magazin n-am gasit...

Babytza you back!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Giulianna e foarte tare Edi Imi place tare mult de el

Ada multe si rabdare. Eu apucaturi de genul asta le tratez cu abstinenta. Rezultat garantat

Lauretta e cam scump, dar e grupa 0/1 si poate fi pus si cu spatele si cu fata. Eu l-am privit ca o investitie pe termen lung(pt urmatorul bebe plus ca Mihnea nu avea nici 8 luni cand nu mai intra in scoica. in plus e foarte safe(Am eu un piti pe creier cu faza asta)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ADA hai ca vad ca te distrezi cu TL....nu stiu de ce TL la mine egal cu "tatal nostru", pana sa descifrez corect ce vrei sa zici.
Hai ca majoritatea tatilor lor sau ai nostrii :) sunt cam pe aproape.Ei au viatza lor de carapace, sunt foarte obositi mereu si daca plange copilul e cam nasol ca cica numa mama il poate calma.
MDAAA.

Si ai intrebat daca iesim afara azi si pe unde...eu ies si am de gand sa stau pe iarba, vii???Hai ca ne distram impreuna, facem misto de niste elvetieni ceva...

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Babymom - pupici multi pt voi si multumim pt complimente. Am vazut ca ti-a raspuns cuscra – acum o asteptam pe ea la mare dar nu vezi ca ea umbla prin strainataturi … Am vazut pozele cu voi –ce baieti mari si frumosi ai mamico- tare mandra trebuie sa fii.
Babytza - pupam mamica, soricel si printesa. Ce frumos vorbeste, rade se joaca David in patut - si Edwinas sta in patut toata ziua daca l-as lasa acum cand s-a prins de faza cu statul in picioare.

Mergi la inceput